Glem nå festinga til Sanna Marin – det er helt andre ting hun bør svare for

0
Sanna Marin i Davos. Skjermdump fra World Economic Forum

Finlands statsminister Sanna Marin måtte på en pressekonferanse 18. august 2022 svare på spørsmål om hun bruker narkotika. Årsaken er en ny video som viser en livlig fest der statsministeren er aktiv deltaker. Dette skriver NRK, og var slett ikke alene om dette. Dette var stoff som tabloidene elsker, og det kokte noen øyeblikk på sosiale medier.

Sanna Marin (36) ble statsminister i 2019, og var ved tiltredelsen verdens yngste statsminister. Hun regnes til venstresida i det sosialdemokratiske partiet, hvilket betyr at hun har de «riktige» globalistiske meningene. I 2020 ble hun ført opp på BBCs liste over verdens mest inspirerende kvinner og på Forbes liste over verdens 100 mektigste kvinner.

Det er typisk for tilstanden i dagens medieverden at personlig opptreden, som kan være mer eller mindre kritikkverdig, blir blåst opp, mens reelle maktforhold og politikk og økonomi, som har langt alvorligere betydning for samfunnet, feies under teppet eller ikke omtales i det hele tatt.

Glem nå festinga til Sanna Marin. Den er en bagatell.

Det er mye viktigere at hun er en av oppdrettskaninene til Klaus Schwab

I en video fra 2017 forteller Klaus Schwab i World Economic Forum om hvordan WEF infiltrerer verdens regjeringer:

Det Schwab blant annet viser til er at WEF har et system som de kaller  Young Global Leaders (YGL), som best kan beskrives som milliardærklassens oppdrettsanlegg. Det er et forum som er opprettet under World Economic Forum (WEF).

Hvert år plukker de ut ledere under 40 til å være med i forumet og året etter blir de fleste av dem med i det som kalles YGL Alumni CommunityDermed opprettholder de kontakten seg i mellom og blir knyttet sammen med tidligere kull av oppdrettsledere.

Blant de YGL Alumni som har begynt å gjøre seg gjeldende er nå Frankrikes president Emmanuel Macron, New Zealands statsminister Jacinda Ardern, (hun som vil dele landet i to klasser), Tysklands helseminister under COVID-lockdowns Jens Spahn, de grønnes leder i Tyskland Annalena Baerbock, og mange flere.

Og i 2020 ble Sanna Marin tatt inn i YGL. Året etter ble hun omtalt som Agenda Contributor i WEF og som et ledende lys for «det grønne skiftet». Et søk på Sanna Marin i WEFs database viser at hun definitivt er inne i varmen i milliardærklubben.

Sanna Marin og Klaus Schwab. Foto: WEF

Marin var ikke bare en YGL i 2020, hun er også med i det nettverket der disse oppdrettskaninene holder kontakten med hverandre og utveksler lærdommer og politikk, hva vet vi.

Året etter at de ble ført opp blant de 40 nye YGL, blir de fleste av dem med i det som kalles YGL Alumni CommunityDermed opprettholder de kontakten seg i mellom og blir knyttet sammen med tidligere kull av oppdrettsledere.

I 2005 var blant annet følgende med i årskullet: Niall FergusonChrystia Freeland, knallhard globalistpolitiker i Canada, les: Hvordan Chrystia Freeland organiserte Donald Trumps kupp i VenezuelaLarry Page medgrunnlegger i Google. Dette året ble Haakon Magnus med. Det samme gjorde krigshauken Samantha Power og Nathaniel Rothschild eneste sønn og arving til Jacob RothschildMabel van Oranje er en nederlandsk djupstatsfikser med en utrolig CV.

Og sånn kan vi fortsette.

De er her alle sammen, fra Jeff Bezos, Leonardo DiCaprio, Samantha Power, Larry Page, Nathaniel Rothschild til Kjell Inge Røkke og Espen Barth Eide.

Sanna Marin og Italias ikke-valgte statsminister Mario Draghi, en av finanskapitalens viktigste menn i Europa. Her i Palazzo Chigi i Roma. Shutterstock

Aktivist for Finlands NATO-medlemskap

Den «venstreorienterte» Sanna Marin har gått i spissen for å gjøre det tidligere nøytrale Finland til medlem av NATO og dermed en del av spissen i USAs militærstrategi mot Russland.

Og der er puddelens kjerne

Sirkuset rundt Marins festing fungerer bare som en avledningsmanøver, ei rød sild, som avleder fra de virkelig viktigere spørsmålene. Hvorfor er Sanna Marin så populær blant de rikeste milliardærene i verden? Hva betyr det for hennes politikk at hun er Klaus-kanin? Hva er det som har fått henne til å bli et så nyttig redskap for USA-imperialismen og NATO?

Forrige artikkelStrømpriskatastrofe! Fagbevegelsen må ta i bruk kampmidler. Hva venter vi på?
Neste artikkelEuroeliten raner det norsk arvesølvet