Fauci gjennom årene

0

Videodokumentasjon av motsigelser, løgner og bedrag. Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør.

Av Glenn Richard Bergstø.

Gjennom de to siste år har vi kunne tydeligere enn på lenge se hvor stor forskjell det er på Kong Salomo og Jørgen hattemaker. Vi har hatt første rad til et teater av dobbelstandard og hykleri.

Politikere og helsetopper verden over påla oss regler, restriksjoner og tiltak, som dem ikke selv fulgte. De var på fest mens skattebetalerne var i lockdown. 

To dager etter å ha stengt alle restauranter, barer, butikker og kulturelle arenaer for nok en landsomfattende nedstengning, sang og danset, uten munnbind, Østerrikes politikere, inkludert kansleren og presidenten, på et galla arrangement.

De gikk uten maske mens tjenerklassen måtte bruke dem. De hadde private frisører og private fly mens vi hadde reiseforbud og måtte klippe oss selv. De kunne ha store familieselskaper, mens vi hadde begrensinger. Mens London var i “tier 3” lockdown som gjorde at folk ikke fikk treffe sin familie så hadde de julefest i Downing Street No.10 helt fri for alle restriksjoner. Han som lagde modellene som førte Storbritannia i lockdown, “professor lockdown” overholdt aldri sine egne restriksjoner. Vår egen Statsminister brøt reglene hun påla andre.

Dette beviser over en hver tvil at “eliten”, (de som sa hva vi kunne gjøre og ikke kunne gjøre), ikke selv trodde på det de sa og overhodet ikke var skremt av sin egen skremselspropaganda. Den eneste andre forklaring er at de trodde på det de sa, og sin egen fryktpropaganda, men var overbevist om at de selv stod utenfor fare, og kunne ikke bli smittet eller syke.

Jeg mener det er opplagt at denne såkalte eliten håner oss og ler av oss mens de fester, reiser og koser seg. De feirer at de endelig kan fullføre agenda 2030 og the Great Reset.

Jeg er vitenskap

Dette bedraget ser vi også hos “helse eliten”. Mange mennesker, verden over, har de to siste årene blitt kjent med Dr. Anthony Fauci. Om de ikke vet om hans utdanning, yrke, stilling eller historie så vet de at han er USAs fremste “covid ekspert”. Og for de som følger litt mer med så er han også sentral i “gain of function” skandalen tilknyttet både Wuhan, Kina og SARS-CoV-2’s opprinnelse. Selvom massemedia prøver å dekke over denne skandalen er det heldigvis ikke vanskelig å finne informasjon om den. Mest takket enkelte leger, journalister og amerikanske senatorer som nekter å gi slipp på saken.

Dr. Anthony Fauci er den best betalte offentlig ansatt i USA og er direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) ved U.S. National Institutes of Health. Han ble nasjonal kjent i USA under HIV/AIDS krisen på 80-tallet og verdenskjent når Trump utnevnte han som medlem av The White House Coronavirus Task Force.

Faucis navn er også tilknyttet moderne “bokbrenning” med boken: “The Real Anthony Fauci” av Robert F. Kennedy, Jr. Som har blitt trukket fra bokdistributører, bokbutikker og biblioteker, og utsatt for svartelisting av journalister og bokanmeldere på tross av sin salgssuksess.

Fauci selv ser på seg som en absolutt autoriet innen vitenskap.

21. Juni 2021 sier Anthony Fauci : “de som kritiserer meg kritiserer vitenskap”.

Fauci har også ved flere anledninger sagt at feilinformasjon og desinformasjon hindrer folk i å ta “vaksinene” (sprøytene med mRNA teknologi).

Utalelser om naturlig immunitet

I et 2004 intervju om influensa vaksiner, sier Fauci: “den beste vaksine er å bli smittet selv”.

Men mener han det samme om corona og mRNA sprøytene? Selvsagt ikke. Han mener vi burde ta så mange sprøyter som mulig, uansett om vi har hatt covid og fått naturlig immunitet. Alle fra 6mnd og opp. Også Norge anbefaler å ødelegge naturlig immunitet med å ta mRNA sprøyter etter infeksjon. Og blir du smittet rett etter å ha tatt sprøyten “betyr det at den virker og at du burde ta flere……

The Daily Caller har laget en kort video som setter uttalelsen om naturlig immunitet i kontrast til dagens covidsituasjon.

Uttalelser om vaksineimmunitet

Men hva med immunitet fra vaksinene? Hvor mange husker når det var konspirasjonsteori at mRNA ikke gir immunitet eller vil forhindre smitte? Hvem husker at de som sa dette ble sensurert, blokkert, hengt ut og latterliggjort? Hvem husker flokkimmunitet gjennom å vaksinere befolkningen, og hvordan prosent andelen forandret seg helt til de bestemte seg for aldri mer snakke om flokkimmunitet? Norsk media har helt klart fortrengt dette, og at vaksinerte skulle slippe munnbind.

23.Juli 2021 sier Fauci at mRNA sprøytene beskytter deg mot delta viruset.

Situasjonen er så tydelig, data bekrefter, at du er beskyttet hvis du er vaksinert”. Noe som selvsagt viste seg å være ren løgn.

Og han gjentar det med å legge til at vaksinerte vil slippe munnbind, noe som også var en løgn.

Som vi nå vet måtte vaksinerte gå med munnbind, og han anbefalte til og med at de skulle gå med to munnbind samtidig. Og for å forklare dette må han, komisk nok, demonstrere hvor inneffektive munnbind egentlig er.

I en annen video sier han at siden mRNA sprøytene stopper spreding så vil viruset ikke vil mutere seg, i samme pust som han snakker om løgner og feilinformasjon.

Og det er ikke bare Fauci som tar feil eller lyver om mRNA sprøyten og smitte. Her er en videomontasje av flere av dem.

Utalelser om vaksiner

I 1999 laget PBS (Nova) en dokumentar om det å overleve aids. Den gang sier Fauci at det er altfor risikabelt å bare vaksinere, og forklarer konsekvensene av hastverk.

Anthony Fauci 1999 snakker om potensielle aids vaksiner

Og når vi snakker om risiko og hastverk er det vel ingen vaksine som slår covid-19 “vaksinen”. Dette er en ting vi liker å ignorere, men mRNA sprøytene ble utviklet, testet og produsert på under 6 måneder

World Economic Forum har laget en oversikt over “normalt” vaksinetidsforløp som viser at det normalt tar 10-20 år å utvikle en vaksine. 

Faucis høyre hånd

Hva med Faucis høyre hånd under pandemien, Deborah Birx? Hun var “the White House Coronavirus Response Coordinator” og kom med mange uttalelser om covid-19, mRNA sprøytene, munnbind og tiltak. 

23.juni 2022 sier hun: “en kan ikke konkludere med at vaksinen gjør en bedre jobb enn naturlig immunitet”, og vaksinens effektivitet var basert på håp, ikke vitenskap.

I April 2022 gir Deborah Birx ut en bok om tidens som corona respons koordinator til det Hvite Hus. I denne boken hyller hun seg selv som en slags guddommelig figur, men leser man hva hun faktisk skriver får man seg en overraskelse. Hun skriver at hun og Fauci løy til President Trump og det amerikanske folk, at de fant på data, og forfalsket data! for deres eget beste.

Da og nå

I 2020 sier Deborah Birx at vaksine-nølere vil stole på “vaksinene” når de ser at helsepersonell som tar sprøyten er beskyttet mot infeksjon, og videre 70-80% immunisert vil gi flokkimmunitet. I 2022 sier hun at hun visste at “vaksinene” ikke ville beskytte mot infeksjon og de “overspilte” vaksinen.

Den norske hånd

Hva med den norske regjering, helsemyndigheter og FHI?

Jeg har laget en dokumentar film om nettopp dette, som heter: “Deres egne ord”. En samling klipp fra nrk som viser dobbeltsnakk, manipulasjon, løgner og propaganda.

Flere feil, løgner, selvmotsigelser og bedrag

CDC måtte trekke tilbake at vaksinerte ikke bærer på corona viruset, og blir ikke syke.

-Fauci skriver i en e-post:”Den typiske masken du kjøper i apoteket er ikke veldig effektiv for å holde virus ute, som er lite nok til å passere gjennom materiale”.

-Fauci sier at vaksiner «ikke beskytter altfor godt mot infeksjon» og «ikke beskyttet ham mot infeksjon», men samtidig krever en høyere vaksinasjonsrate fordi uten det «gir vi viruset en mulighet til å fortsette å spre seg i samfunnet vårt”.

-Fauci sier covid er mer lik sesong influensa.

-Fauci bruker modeller til å overbevise Trump om å stenge landet, men sier senere: “du kan ikke stole på modeller, de er totalt upålitelige” når han blir presset over hvorfor ingen av modellene var i nærheten av realiteten.

-Fauci nekter å innrømme at hydroksyklorokin er en effektiv behandling.

-I januar 2020 sa Fauci at covid-19 utgjorde ingen trussel til USA og i februar at munnbind ikke vil beskytte.

Eksperimenter på soldater

Det at noen fremdeles sier at mRNA sprøytene er en vaksine og stopper infeksjon lyver. Og det har konsekvenser. I flere land mister folk jobben sin fordi de ikke vil ta en sprøyte som ikke gir gir beskyttelse mot infeksjon. Soldater i USA ble tvungen til å ta mRNA sprøytene, uten unntak. Men det viser seg også at de ikke engang fikk den nødgodkjente versjonen, men en som er enda mer eksperimentell.

Og som vanlig er unge menn og kvinner fra hovedsakelig de fattigste sosiale klasser forsøkskaniner til militære leger som vil utføre eksperimenter. 

Forvirring, eller?

Jeg tror ikke det er gjort noe studie på hvor mange som til en hver tid visste hva coronareglene var. Men jeg har aldri vært sikker på hva reglene er eller har vært. Og jeg har aldri snakket med noen som er sikre. Hverken nasjonale tiltak eller ved reise til utlandet. Man har hele veien kunnet lest veiledning på regjeringen.no eller FHI sin side, men reglene var ikke de samme i lang tid.

Munnbind er kanskje den største flipp-floppen. Fra å være ubrukelige den ene dagen til å være supereffektiv den neste. Kanskje alle skulle sikre seg sin del av kaken før de anbefalte eller påla bruk…

Modellene/spådommene viste oss at dette skulle bli forferdelig, alle kommer til å dø, den nye svartedauen, men modellene var så feil som det går å være feil. Men media brydde seg overhodet ikke om at modellene var feil, de ville ha klikks, så de dannet en dommedagssekt, hvor vrste senario var alltid det mest sannsynlige. Ny bølger, mutasjoner, daglige smittetall og alle symptomer som finnes. Og de holder fremdeles på med dette.

Tester virket, virket ikke og virket igjen. Noen prøve å stenge kommunegrenser og andre stengte skoler. Vi kunne sitte som sild i tønne i buss og fly, men måtte holde avstand før og etter. Vinmonopolet var fredet, der ble ingen smittet. Episenterne var kirka og frisøren. Selvmotsigelsene og de ulogiske regler og tiltak var mange, men det var ikke mange nok som ignorerte dem.

Det var “eliten” som ignorerte det hele fra starten. Reglene gjaldt ikke for dem som lagde dem. De har visst fra starten at dette handlet aldri om helse, men penger, kontroll, makt, Agenda 2030 og the Great Reset.

Og distraksjon fra menneskehistoriens største svindel og ran.

Hadde bare folk forstått hvor mye penger og eiendom dette handler om hadde de aldri tatt flere sprøyter og aldri gått med på nye “tiltak”.

Glenn Richard Bergstø

Menneskerettsforkjemper

Forrige artikkelOpprør mot prisøkningene i England
Neste artikkelStrømpriser og grønt skifte