De henter frem COVID igjen … og denne gangen er det for alltid

0

Kit Knightly, Off-Guardian.

Covid er tilbake i overskriftene. Etterhvert som den nye normalen-gjengen blir desperat etter å skremme folk til å akseptere The Great Reset – den store tilbakestillingen, går de tilbake til sin gamle favoritt for å venne oss til den evige pandemien.

Storbritannias «Covid-tilfeller» er (tilsynelatende) opptil 3,8 millioner, ifølge det nasjonale statistikkbyrået Office of National Statistics. Det er angivelig like ille i EU, der «tilfeller» (angivelig) tredoblet seg på seks uker.

Det ser ganske dystert ut over dammen også, med «tilfeller» som «peker rett oppover» over hele USA.

Det er ikke noe bedre på den andre siden av det (antatte) ideologiske skillet. Russland, Kina og India – til tross for at de er modige multipolare krigere som er låst i en 5D-sjakkkamp mot den globalistiske elitens maskineri – har også sett «tilfeller» av den «nye varianten».

Uansett hvor du bor er «tilfeller» på vei opp. Men, som vi alle vet, betyr «tilfeller» faktisk «mennesker som testet positivt», og er tåke-statistikk som utelukkende brukes til propagandaformål.

Den nye «bølgen» handler egentlig bare om å selge én stor idé: Pandemien vil aldri ta slutt.

Marketwatch leder an når det gjelder «rett på sak»-overskrifter, med:

«USA er ledende i verden hva gjelder flest nye COVID-tilfeller ettersom BA.5
fortsetter å spre seg og illustrerer at pandemien langt fra er over.»

Pandemien er langt fra over – dét er den hardkodede meldingen som går rundene akkurat nå, og den er slett ikke subtil. WHO sa akkurat dét, mer eller mindre ord for ord:

«WHO advarer:  Covid «er ikke på langt nær over» ettersom varianter øker i USA og Europa»

De endrer symptomene også, med «subvariant BA.5» som produserer nye symptomer som inkluderer «sår hals og hes stemme«.

Som genistrek la de til og med nattesvette og problemer med å sovne til på listen over Covid-symptomer … midt i en hetebølge. Strålende greier.

Denne «økningen av tilfeller» vil sannsynligvis fortsette å vokse ettersom WHO-tjenestemenn krever at land «øker overvåkingen«, noe som betyr mer testing, noe som betyr flere tilfeller. Det er et spill vi alle er veldig godt kjent med, og alt sammen er meningsløst.

Like meningsløst er snakk om den nye “centaurus»-varianten”.

De måtte slå til med «centaurus», eller noe nytt, fordi den neste greske bokstaven etter omicron er pi, og ingen kommer til å bli skremt av “the Pie Variant” paivarianten.

Hvordan er «centaurus-varianten» annerledes? Tilsynelatende kan den være mer smittsom og kan være mer alvorlig. Men det viktigste er at den:

«har potensial til å hjelpe viruset med å slippe unna antistoffer fremkalt av aktuelle vaksiner.»

Dette er selvfølgelig viktig hvis du skal rake inn på de søte, deilige booster-pengene.

For å understreke dette poenget for offentligheten, fikk de til og med stakkars gamle Sleepy Joe til å teste positivt for Covid, til tross for at han er vaksinert opp til ørene.

Hva dette betyr for hans langsiktige fremtid gjenstår å se. Kanskje Joe er i ferd med å bli – ahem – pensjonist, hvem vet.

Husk at nyhetene er en konstruksjon – og hvis Joe hadde testet positivt og det ikke hadde gagnet fortellingen, ville vi rett og slett aldri hørt om det.

Helvete heller, vi vet at de ikke bruker masker når de ikke er på kamera, det er ingen grunn til å tro at de faktisk gidder å teste seg. Jeg mener, hvorfor skulle de det?

De kunngjør ganske enkelt en «positiv test» for enhver politiker som trenger å ta litt fri, generere sympati eller forsterke fortellingens sannhet.

Det er alltid en interessant linje de trår når de «fullvaksinerte» begynner å teste positiv. På den ene siden trenger de at «vaksinene» skal fungere for å overbevise de uvaksinerte om å få sprøyten … men på den andre siden trenger de at «vaksinene» ikke virker, for å overbevise de vaksinerte til å få boosterne sine.

Akkurat nå ser de tydeligvis mer penger i re-vaksinering enn nyvaksinering. Noe som er fornuftig, eventuelle fremdeles uvaksinerte igjenholdere, representerer sannsynlighvis, fra deres synspunkt, en tapt sak.

Hva betyr dette når det gjelder det store bildet?

Vel, potensielt betyr det å gå tilbake til maskemandater, sosial distansering og legge til femte/sjette/syvende «boostere» til den allerede ganske tettpakkede vaksineplanen. (Kanskje vil de tilby deg en avtale hvis du får polio, apekopper og to eller tre Covid-skudd samtidig.)

Kanskje vi får en fin nedstengning til høsten, og skolene utsetter åpningen etter sommerferien. Kanskje er det en større fortelling i vente. «I-news setter allerede tonen om en «dårlig vinter».

Mer generelt er planen ganske enkelt å normalisere den semi-permanente «pandemien».

The Guardian sier allerede at denne bølgen er på vei opp og vi må «forberede oss på den neste».
New York Times er enda mer direkte:

«Endemisk Covid-19 ser ganske brutal ut»

The Atlantic gikk for en variant (he-he) av samme overskrift:

BA.5-bølgen er slik COVID-normalen ser ut

Mens San Francisco Chronicle uten ironi bruker uttrykket «ny normal» i overskriften sin.

I mellomtiden satte både Bloomberg og Washington Post Bidens positive test i sentrum, og hevdet at den «viser pandemiens utholdenhet» og «tester hans tilbakevending til normal strategi».

Meldingen er ganske klar – det blir ikke noe tilbake til det normale. Endemisk Covid, en uvinnelig krig for alltid, dét er sluttspillet.

På en mer håpefullt strofe, betyr tilbakekomsten av Covid sannsynligvis at Great Reset-gruppen er i ferd med å bli litt desperat.

Apekopper – monkeypox– er tåpelig, polio var død ved ankomst, hetebølgen er allerede over og folk er ganske lei av Ukraina. De må tilbake til Covid fordi de ikke har noe annet.

Det er som et aldrende rockeband som motvillig vender tilbake til sine klassiske hits sent i settet, etter at publikum har snorket seg gjennom det nye, eksperimentelle albumet deres.

Det er ærlig talt nesten litt trist.


Denne artikkelen ble først publisert av Off-Guardian.

Oversatt til norsk for steigan.no av Kari Angelique Jaquesson.

Forrige artikkelFolkefinansiert krigsaktivisme stoppet av Spleis
Neste artikkelBiden strør om seg med dollar, hvor tar han dem fra?
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.