Covid-19-pandemien er en av de mest manipulerte infeksjonssykdommer i historien

0
Illustrasjon: NZDSOS

Åpent brev til parlamentet i New Zealand.

Fra våre kontakter i New Zealand har vi fått tilsendt et åpent brev til parlamentet i landet undertegnet Kirsten Murfitt fra New Zealand Lawyers Speaking Out With Science (NZLSOS). Våre kontakter ber om at vi gjør brevet kjent for et norsk publikum, noe vi mer enn gjerne gjør, siden brevet er en veldokumentert og grundig kritikk av de løgnene og forfalskningene som er spredd over hele verden i forbindelse med denne epoken med globalt koronadiktatur.

Brevet kan lastes ned her.

Les også: Leger i New Zealand snakker ut for vitenskap og sannhet

Kirsten Murfitt skriver blant annet:

Flertallet av New Zealandere var redde i mars 2020 med «ekspertene» katastrofale spådommer om død. For over to år siden, 24. mars 2020, uttalte Ardern: «Hvis samfunnsoverføring tar av i New Zealand, vil antallet tilfeller dobles hver femte dag. Hvis det skjer ukontrollert, vil helsesystemet vårt bli oversvømmet, og titusenvis av mennesker i New Zealand kommer til å dø.» I løpet av kort tid fant epidemiologer at infeksjonsdødeligheten var mye lavere enn spekulerte i de tidlige dagene av pandemien (omtrent 0,15%2, som ligner på influensa – en sykdom som kan drepe eldre og svekket immunforsvar.)

En fersk artikkel i National Library of Medicine oppsummerte den nåværende situasjonen: «Covid-19-pandemien er en av de mest manipulerte infeksjonssykdomshendelsene i historien, preget av offisielle løgner i en uendelig strøm ledet av statlige byråkratier, medisinske foreninger, medisinske råd, media og internasjonale byråer.

Vi har vært vitne til en lang liste over enestående intervensjoner i medisinsk praksis, inkludert angrep på medisinske eksperter, ødeleggelse av medisinske karrierer blant leger som nekter å delta i å drepe sine pasienter og en massiv regimentering av helsevesenet, ledet av ikke-kvalifiserte individer med enorm rikdom, makt og innflytelse.»

Mange tidligere tillitsfulle New Zealandere våkner opp til politikken og fryktpropagandaen. Reglene er useriøse. For eksempel ble vi fortalt at det ikke var noen vitenskap for å bære masker i 2020, men maskemandater ble implementert i 2021. Å stå på en travel kafé uten maske er farlig, men å sitte i en travel kafé uten maske innebærer ingen risiko. Det finnes ubestridelige opptak av (statsminister) fru Ardern som instruerer folk til å sette masker på av hensyn til kameraet og bildet som projiseres og deretter ikke bære masker ved andre tilfeller i store folkemengder. Mange New Zealandere forstår nå at de «to skuddene for sommeren» var en forløper for markedsføringskampanjen «boost it bro».

Les resten av det åpne brevet med lenker og kilder her.

Les også: We Must Take Back Our Medical Freedom

No, Face Mask Non-Compliance Is Not the Same as Drink Driving

Forrige artikkel– Europas nedstigning til irrelevans i Asia
Neste artikkelBidens mislykkede forsøk på å snu Saudi-Arabia mot Russland