Leger i New Zealand snakker ut for vitenskap og sannhet

0
Illustrasjon: NZDSOS

Foreninga New Zealand Doctors Speaking Out With Science (NZDSOS) består av mer enn 4.800 leger, sjukepleiere, forskere, tannleger, veterinærer og andre medisinske fagfolk.

Les også: Dødsfall etter C-19-vaksinasjon

De skriver om seg sjøl:

Gruppa vår ble dannet rundt et åpent brev til regjeringa i New Zealand som uttrykte våre bekymringer om Pfizer Comirnaty Covid-19-injeksjonen, samt implikasjonen fra våre reguleringsorganer om at vi ville bli ansett som inhabile i våre oppgaver hvis vi ga fullt informert samtykke om denne prosedyren.

NZDSOS består nå av leger, tannleger, farmasøyter og veterinærer. Vi har dannet  allianser  med andre grupper både lokalt og internasjonalt.

April 2021 virker en mannsalder siden med vårt fantastiske land på randen av å bli delt. I fortidens kriger kom samfunn sammen for en felles sak. Nå ser det ut til at vi blir delt av en felles sak, nemlig å holde oss friske. Selv om vitenskapen aldri er sikker (når den først er sikker endres den til tro), kan vi med sikkerhet si at:

  • Covid-19 er en mild sykdom for de fleste mennesker.
  • Covid-19 er vanligvis lett å behandle, spesielt i de tidlige stadiene.
  • Pfizer Comirnaty-injeksjonen stopper ikke overføringen av sykdommen og gir sannsynligvis ikke meningsfull beskyttelse mot Covid-19. Hvorfor da delinga av samfunnet vårt?
  • Mange har lidd, ofte med livsendrende bivirkninger av denne unødvendige medisinske prosedyren.
  • Masker og nedstengninger gjør mye mer skade enn nytte.
  • Alle som våger å stille spørsmål ved fortellingen, blir umiddelbart sensurert.

Vi har skrevet mange  brev  til alle relevante myndigheter og reguleringsorganer, og pekt på vitenskapelige funn angående Covid-19, Pfizer-injeksjonen og tidlig behandling, og i tillegg gir detaljer om død og skade forårsaket av injeksjonen. Svarene vi har mottatt ignorerte fullstendig våre bekymringer og uttalelser.

Myndighetene har bare én narrativ: Vær redd, få stikk og utskjelt alle som ikke gjør det. Dette har ført til at vi spør:   Hva skjer  og  hva vi kan gjøre med det .

Vi kan bli utskjelt av våre kolleger (de vi en gang respekterte som har påført de største skadene), myndighetene (de skal tjene oss, husk det) og de i offentligheten som er redde og sover, men vi har sett inn i våre hjerter og vi kan ikke stå ved siden av mens grusomheter blir begått. Og det skjer. Vi er helsepersonell som tar sikte på å hjelpe de som trenger det. Vi har avlagt den hippokratiske eden. Når tida kommer, som den vil, vet vi hvilken side vi ønsker å bli funnet på.

Vi stoler ikke lenger på at regulatorene, inkludert Medsafe, Medical Council, Dental Council, Pharmaceutical Council og spesialisthøgskoler som Royal New Zealand College of General Practitioners, styres av New Zealanders beste. Regjeringa via distriktshelsestyrene og primærhelseforetakene bestemmer hvilken medisin som skal brukes og hvilken medisin som ikke skal brukes. Vi er bekymret for at disse organisasjonene har blitt unødig påvirket av politikk i stedet for å holde seg til helseprinsipper.

Hva vi gjør

For medlemmene våre deltar vi i rettslige prosesser angående legers rett til å overholde den hippokratiske ed. Vi kommer med en utfordring mot vaksinasjonspåleggene og har noen store navn bak oss. Denne høringa er satt til begynnelsen av mars. NZDSOS støtter også medlemmer som er under falsk etterforskning av MCNZ.

For publikum tar vi sikte på å gi vitenskapelig basert informasjon om hva som egentlig skjer, hva som kan gjøres for å hjelpe alle som får Covid-19 og risikoene ved C-19-injeksjonen.

Vi er veldig opptatt på NZDSOS-nettklinikken med å hjelpe de som er berørt av Covid, C-19-injeksjonene og gi tilgang til et hjemmesett. Vi samarbeider med Health Forum NZ for å samle inn og samle data angående de negative effektene av injeksjonene.

Andre prosjekter er i kjømda, inkludert å gi mat til de som trenger det, samarbeide med andre grupper med hensyn til varsler om ansvar og andre handlinger.

Lokalt er  Wakamininga Health Council  (WHC) i sluttfasen av å bli opprettet. Denne organisasjonen fremmer Taurite (balanse) gjennom Reretahi (harmoni), Kotahitanga (enhet) og Tapu (holisme), som fører til Hauora – Manaakitanga (helse – velvære). Et økende antall utøvere registrerer seg hos WHC ettersom denne organisasjonen er i tråd med våre verdier og visjoner som helsepersonell.

Internasjonalt har  World Council for Health  blitt dannet som et tidlig alternativ til WHO. NZDSOS er stolt over å være en av grunnleggerne, som nå teller over 70 og inkluderer framtredende folk som Dr Tess Lawrie, Dr Kat og vår egen Dr Tracy Chandler som rådgivere. De står helt fritt uten innflytelse fra myndigheter og bedrifter. 


The Declaration

I support New Zealand health professionals standing up for:


Les: Artikler fra NZDSOS

The Citizen’s Database: Deaths & Injuries

Forrige artikkelDødsfall etter C-19-vaksinasjon
Neste artikkelUSA: Utbredt strømmangel til sommeren, men Biden bryr seg ikke om det