USA: Utbredt strømmangel til sommeren, men Biden bryr seg ikke om det

0

En fersk rapport advarer om at to tredjedeler av USA vil ha «høy eller forhøyet risiko for strømbrudd» i løpet av de neste månedene. Denne omfattende sårbarheten som kan føre til at millioner av mennesker vil være uten strøm er ikke typisk. Snarere er de et produkt av president Joe Bidens og USA-regjeringas katastrofale Green New Deal-agenda.

I forrige uke sa president Biden sa at skyhøye gasspriser var bevis på en «utrolig overgang.» Men ifølge en rapport fra North American Electric Reliability Corporation , «En økende avhengighet av mindre pålitelige rene energikilder bidrar til nettets problemer.» Selv en av Bidens fremste økonomiske rådgivere avslørte nylig den selvpåførte problemet, og utelukket ikke eksplisitt strømbrudd, men understreket også behovet for pålitelige kilder som «diesel» for å holde kraftverkene i gang.

President Biden (eller i det minste de som står bak ham) må vite at USAs elektriske nett er komplekst og drevet av en mengde energikilder, inkludert gass, kull, sol, vind, kjernekraft og vannkraft, som til sammen gir ikke bare det essensielle for dagliglivet i et utviklet land, men et sårt tiltrengt sikkerhetsnett i tilfelle én energikilde slutter å virke.

Uansett, ettersom gassprisene fortsetter å skyte i været, alle de 50 statene som nå har satt rekord i gasspriser i 2022, er elektrisitet pekt ut til å bli det neste offeret i Bidens destruktive politikk. I 2021 sa Biden at innen 2020, «[Vi vil] sørge for at all elektrisiteten vår har nullutslipp.» Han hadde tydeligvis noen problemer med tidsperspektivet her, men la gå.

Nå spår en studie fra Federal Energy Regulatory Commission at strømprisene kan skyte i været med så mye som 233 % fra fjorårets sommerpriser.

(Dette er et redigert utdrag fra en artikkel i den konservative USA-avisa Washington Examiner.)

Se også npr: Much of the U.S. could see power blackouts this summer, a grid assessment reveals

Widespread diesel shortages to affect everything in America and around the world

National average price of gas breaches $5 per gallon mark for the first time in American history

Soaring diesel prices are hammering the trucking industry, leading to more inflation on nearly everything

Interest rate hikes and Biden refusing to increase oil production will make America’s economic woes EVEN WORSE

Forrige artikkelLeger i New Zealand snakker ut for vitenskap og sannhet
Neste artikkelMinst 23 mennesker drept av mistenkte jihadister i det nordøstlige Nigeria