Forbundsrepublikken Nye Normalen Tyskland

0

Av C.J. Hopkins.

Dette bildet har en tom alt-tekst; dets filnavn er cj-hopkins.png

Så nå vil regjeringen i Nye Normalen Tyskland vurdere å tvinge alle til å bære medisinsk-lignende masker på offentlig sted fra oktober til påske på permanent basis. Seriøst, de fanatiske Nye Normal-fascistene som for tiden har ansvaret for Tysklands regjering – for det meste SPD og De Grønne – diskuterer en revisjon av ‘smittevernloven’ for å gi seg selv myndighet til å fortsette å styre landet ved dekret, slik har blitt gjort siden høsten 2020, og dermed innført en ‘permanent unntakstilstand’ som overstyrer den tyske grunnloven på ubestemt tid.

Ja, les det avsnittet en gang til. Ta en pause fra blodbadet i det ikke-nazistiske Ukraina, skinnprosessene i den amerikanske kongressen, apevirus-hysteriet, plutselig uventet død-syndromet, plutselig uventet kudød-syndromet, familieorienterte drag queens, ikke-‘vaksine’-relaterte ansiktslammelser og Bidens fall på sykkel, og reflekter over hva dette muligens varsler; at det dominerende landet i Den europeiske union avstår fra enhver form for demokrati og forvandler seg til en fascistisk politistat for biosikkerhet.

OK, la meg prøve å være mer presis, siden jeg ikke ønsker å bli arrestert for «spredning av desinformasjon» eller «delegitimering av staten». Tyskland gir ikke avkall på skinnet av demokrati. Nei, den tyske grunnloven vil forbli i kraft. Det er bare det at den reviderte smittevernloven – som Fullmaktsloven, hvilket ga den nazistiske regjeringen myndighet til å utstede alle edikter den ville under dekke av «avhjelpe folkets nød» – vil gi den Nye Normalen tyske regjering myndighet til å fortsette å erstatte grunnloven og utstede hvilke påbud den måtte ønske under dekke av å «beskytte folkehelsen» … for eksempel tvinge de tyske massene til å vise sin konformitet med den nye offisielle ideologien ved å bære medisinsk-lignende masker i ansiktet i seks eller syv måneder hvert år.

I tillegg til en ritualisert massedemonstrasjon av tankeløs fascistisk-ideologisk konformitet (standard for alle totalitære systemer), vil dette årlige maskemandatet fra oktober til påske, ved å simulere den nye paranoide «virkeligheten» der menneskeheten er under konstant angrep av dødelige virus og andre «trusler mot folkehelsen», sementere Nye Normalens ideologi. Hvis det ikke blir motarbeidet og stoppet her i Tyskland, vil det spre seg til andre europeiske land, og til Canada og Australia, og USAs Nye Normalen-stater. Hvis du tror at det som skjer i Tyskland ikke spiller noen rolle fordi du bor i Florida, Sverige eller i Storbritannia, har du ikke vært oppmerksom i det siste. Utrullingen av Nye Normalen er et globalt prosjekt … et flerfaset, mangefasettert prosjekt. Tyskland er bare den nåværende ‘spydspissen’.

Dessverre vil flertallet av de tyske massene tankeløst klikke med hælene og følge ordre, slik de har gjort siden våren 2020. De nyter alle en ‘sommerferie’ for øyeblikket, men i oktober vil de ta på seg maskene sine, begynne å segregere og forfølge «de uvaksinerte» og ellers oppføre seg som fascister igjen. Jeg nøler med å skylde på det tyske sinnelaget, fordi vi har vært vitne til den samme tankeløse fascistiske oppførselen over hele verden de siste to årene, men jeg må innrømme at det er noe spesielt skummelt med hvordan tyskerne gjør det.

I mellomtiden jobber Tysklands FBI (der Bundesverfassungsschutz, eller BfV) hardt for å håndheve den nye Gleichschaltung. I følge en rapport i Die Welt overvåker ikke BfV bare folk som bruker begreper som «Korona-diktatur» (og antagelig en lang liste med andre ‘feiltale’-ord), men det er også «overvåking av mennesker og grupper som sprer konspirasjonsteorier, eller setter spørsmålstegn ved statens demokratiske natur». Politikere insisterer på at BfV «strammer opp klassifiseringen av politisk kriminalitet, spesielt når det gjelder Korona-fornekterne».

Ja, det stemmer, å offentlig utfordre det offisielle Covid-19-narrativet, eller protestere mot offisiell Nye Normalen-ideologi, er en politisk forbrytelse her i Nye Normalen Tyskland. Det har det vært siden mai 2021, da Bundesverfassungsschutz etablerte en ny offisiell kategori av innenlandsk ekstremisme … «antidemokratisk eller sikkerhetstruende delegitimering av staten». Jeg dekket dette i en av mine spalter på den tiden («The Criminalization of Dissent»), og det samme gjorde litt av den kommersielle pressen som The New York Times («Tysk etterretningstjeneste setter koronavirusfornektere under overvåking»), men av en eller annen grunn ble det ikke mye videre.

«Delegitimering av staten» … la det språket synke inn et øyeblikk. Hva det betyr er at alle som Nye Normalen-myndighetene anser for å «delegitimere staten» kan arresteres og siktes som en «politisk kriminell». Jeg var ikke helt klar på hva som mentes med «delegitimering», så jeg slo opp ordet, og definisjonen jeg fant var «å redusere eller ødelegge legitimiteten, prestisjen, eller autoriteten» av noe eller noen, som … jeg vet ikke, høres litt for bredt ut og gjenstand for vilkårlig tolkning.

For eksempel, hvis jeg her i denne spalten skulle foreslå at den tyske regjeringen ikke hadde noen som helst legitime grunner til å stenge ned hele befolkningen, tvinge alle til å bære medisinsk-lignende masker og demonisere og segregere «de uvaksinerte», kunne det gjøre meg til en «politisk kriminell». På samme måte, hvis jeg skulle beskrive Karl Lauterbach, helseministeren i Nye Normalen Tyskland, som en fanatisk fascist og en sosiopatisk løgner, kan det gjøre meg til en «politisk kriminell». Eller, hvis jeg skulle påpeke hvordan de tyske statlige mediene har lurt og tåkelagt det tyske folket i over to år på Goebbels-lignende måte, kan det gjøre meg til en «politisk kriminell». Eller, hvis jeg var gal nok til å gi ut en bok med fortellinger skrevet i løpet av de siste to årene som dokumenterer oppstandelsen til det Nye Normalen-Reich, inkludert historier om Nye Normalen Tyskland, kan det også gjøre meg til en «politisk kriminell».

Naturligvis er jeg litt urolig, og bor i et tidligere nazistisk land hvor jeg kan bli klassifisert som en «politisk kriminell» for mine aktiviteter som forfatter og politisk satiriker … hvilket selvfølgelig er poenget med den nye klassifiseringen. Det er ment å skremme dissidenter som meg til taushet. Eller … OK, det er ikke ment for meg. Det er ment for tyske dissidenter som meg. Jeg er amerikaner, ikke tysk statsborger. Så sjansene for at en tungt bevæpnet ‘kommando-gruppe stormer leiligheten min i de små morgentimer og arresterer meg på oppdiktede våpenanklager – slik de nylig gjorde mot Dr. Paul Brandenburg, en frittalende motstander av Nye Normalen Reich – er sannsynligvis (forhåpentligvis) ganske fjernt.

I alle fall ville jeg aldri gjort det. Dvs. forsøke å redusere Forbundsrepublikken Nye Normalen Tysklands prestisje eller autoritet, eller på noen måte sammenligne det med Nazi-Tyskland eller noe annet totalitært system, eller beskrive det som en begynnelse på en biosikkerhetspolitistat der rettsstaten har blitt erstattet av vilkårlige påbud fra fascistiske fanatikere, fordi det ville bare be om problemer. Tross alt, hvis vi har lært noe av historien, er den smarte tingen å gjøre i tider som disse å holde munnen lukket og følge ordre, og hvis du hører et tog komme … vel, bare se andre veien.

CJ Hopkins
20. juni 2022


Denne artikkelen ble først publisert av Consent Factory Inc:

The Federal Republic of New Normal Germany

Oversatt til norsk for steigan.no av Runar B.

Les også: Fremveksten av den Nye Normalen-riket

Forrige artikkelMacrons nederlag og den lave valgdeltakelsen de to viktigste resultatene av det franske valget
Neste artikkelPressens etiske «domstol» skal behandle forsker Elvevolds klage om Faktisk.no nå