Nok en orkestrert helsekrise på gang?

0

Plutselig kom apekopper-utbruddet

Av Paul Craig Roberts.

De korrupte folkehelsetjenestefolkene i den vestlige verden, som er som agenter for Big Pharma når de deler fortjenesten av medisinene de godkjenner, er nå i ferd med å påføre menneskeheten en verre katastrofe enn Covid-vaksinen. De vurderer å bruke koppevaksine for å beskytte mot apekopper. The New York Times, som er avhengig av farmasøytisk reklame, vil støtte den neste bølgen av en orkestrert «helsekrise» for å få medvirke til mer vaksineprofitt for Big Pharma.

Selv om medskyldige offentlige helsemyndigheter og Big Pharma ikke vil innrømme det, har mange fremstående uavhengige forskere konkludert med at Covid-vaksinen gir de vaksinerte et svekket immunforsvar. Koppevaksinen var alltid farlig selv for de med godt immunforsvar. Resultatet av å gi koppevaksine til de med svekket immunforsvar (pga Covid-vaksiner) kan være med å gi dem kopper og dermed nok en gang infisere befolkningen med et langt farligere virus enn Covid og apevirus.

Grunnen til at folkehelsen er truet er ikke på grunn av Covid, apekopper eller annen sykdom. Folkehelsen er truet fordi folkehelsemyndighetene er markedsførings-agenter for farmasøytiske selskaper. Og medlemmer av kongressen er avhengige av kampanjebidrag fra Big Pharma for deres gjenvalg. De som skal passe på offentlighetens helse, passer i stedet på sine egne interesser. Dette er grunnen til at Covid med sine munnbind, nedstengninger og uprøvde vaksiner var en katastrofe.

Ingen har forklart hvordan og hvorfor apekopper, et problem i et lite område av Afrika, plutselig dukket opp på en gang over hele den vestlige verden. Ble viruset sluppet for å kunne fortsette Big Pharmas profitt og for å fremme pandemi-kontroll over alle land, som nå snart blir gitt til Verdens Helseorganisasjon? Er vi i ferd med å gjennomgå nok en fryktkampanje? Eller er noe enda mer ondskapsfullt på gang, som befolkningskontroll ved å infisere folk som har svekket immunforsvar med kopper?

De vestlige befolkningenes godtroendehet og deres regimers falskhet er enorm. Ingen ondskap er hinsides en av Faucis kaliber. Folk har vist at de faller for enhver frykt- og hjernevask-kampanje. Kan vi vente oss en ny «helsekrise» midt i krigen i Ukraina som kan eskalere, og gi økende mat- og energi-priser, økende nasjonal gjeld, åpne europeiske og amerikanske grenser for innvandrere med høye kostnader for europeiske og amerikanske befolkninger samtidig med at deres egen levestandard faller, og som ikke kan stole på sine egne regjeringer?

Koppevaksinasjonen opphørte for fire tiår siden da sykdommen ble utslettet. Eldre generasjoner som ble vaksinert mot kopper er sannsynligvis immune mot apekopper. Yngre generasjoner er ikke det, og mest utsatt er de med et immunsystem har blitt svekket av mRNA-vaksinene.

Her er god og solid informasjon som du kan bevæpne deg med mot de kommende løgnene fra New York Times og resten av agentene og fra de mange agenter for Big Pharma.Oversatt fra engelsk av Northern Light for Derimot.no.
Orginalartikkel: Another orchestrated health crisis in the works?

Forrige artikkelNår krigen med oss selv står i veien for fred
Neste artikkelFramveksten av den globale politistaten og globale borgerkrigen
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.