Partiet Rødt bommer

0

Av Sven-Inge Johansen på vegne av flere lesere.

Ærlig talt så forstår vi ikke partiet Rødt. Flere medlemmer av partiet angriper nettstedet til Pål Steigan, spesielt på grunn av artikler der som omhandler krigen i Ukraina, men også flere som tar for seg vaksinering.

Vi vet ikke om partiet vet det, men det er nå anerkjent av helseeksperter at svineinfluensaen i 2009 har ført til mange tilfeller av narkolepsi. Det visste ingen den gangen vaksinen ble gitt, det ble det i alle fall ikke opplyst om. Med andre ord, også i forbindelse med helse bør en være våken og kritisk. Steigan.no har sørget for det under pandemien, i motsetning til en rekke andre medier. Dermed bør Rødt og andre støtte nettstedets journalistikk, ikke rakke ned.

Og når det gjelder krig generelt vet vi at den alltid vil handle om å vinne sympati og vise at fienden er grusom, mens en selv er det motsatte. Vi står overfor massiv propaganda, også i dagens konflikt i Ukraina. Vestens medier vil gjengi det vestlige militære kilder sier. Men skal vi ha et objektiv bilde, må nøytrale analytikere og den andre sidens synspunkter få plass. Vi synes nettstedet til Steigan er bedre enn de fleste andre medier vedrørende dette.

Rødts kritikk mot Steigan, hans nettsted og støttespillere bommer, og det hele framstår som et ønske om å være politisk korrekt og ikke en objektiv vurdering. Vi ber Rødt i dette tilfelle legge kritikken bort og være åpen for at både helsebransjen og militærvesenet har sine svin på skogen.

Med vennlig hilsen Sven-Inge Johansen på vegne av flere lesere og politisk bevisste personer på Østlandet

Forrige artikkelKansellert i Kongsberg/det farlige trangsynet
Neste artikkelChilensk-amerikansk YouTuber og borgerjournalist meldt savnet i Ukraina