Mer COVID-galskap

0
Illustrasjon: Shutterstock

Av Steve Kirsch.

WHO vil overta total kontroll over fremtidige pandemier. Legen ble tvunget til å tilbringe 25 dager på et psykisk sykehus fordi han sa at vaksiner var utrygge. 15 spillere forlater Miami Open tennisturnering.

Før jeg kommer inn på galskapsdelene, har jeg to gode nyheter:

  1. Jeg møtte nettopp et medlem av California-lovgiveren som er en kritisk tenker: Senator Josh Becker . Jeg har kjent Josh i årevis. For en sjelden godbit å finne noen som ikke har «mistet det» etter at de ble valgt til vervet.
  1. Senator Ron Johnson (Wisconsin)
  2. Dr. Michael Huang til California Senate
  3. Michele Westlander Quaid til US Congress (CA District 24)
  4. Dr. Brian Tyson til US Congress (CA District 25)
  5. Mark Meuser til the US Senate (California)

Vanvittig nyhetssak #1: USAs regjering vil gi kontrollen til WHO for fremtidige pandemier. Dette er ikke en spøk.

OK, nå de vanvittige nyhetene. Den amerikanske regjeringen er i ferd med å overlevere nøklene til den pandemiske responsen på tullingene i WHO. WHO, som vi alle husker, brukte ikke en krone på den raskeste, sikreste og billigste måten å få slutt på pandemien: å bruke gjenbrukte medisiner. Selv i dag ser de ikke ut til å finne ut at det er dusinvis av påviste tidlige behandlingsprotokoller som redder liv. De er korrupte . Så hvorfor skulle verdens regjeringer ønske å gi dem makt til eksklusivt å koordinere pandemiresponsen for neste pandemi?

Den dårlige nyheten: dette er snart en ferdig avtale.

Takk til Mike Yeadon for at du varslet meg om dette.

Her er Mikes melding til meg (utdrag):

Steve,

Jeg har hørt om dette fra et halvt dusin kilder, og jeg beklager å si at bekymringene som er uttrykt er helt berettiget.

Det er en gal idé, men siden visse individer og nasjoner stort sett har overtatt WHO, tror jeg det er en sikkerhet at hvis denne nye traktaten blir undertegnet, innen få år på det meste, vil en «folkehelsesituasjon av internasjonal bekymring» bli erklært, og alle nåværende suverene nasjoner vil bli kontrollerte datterselskaper av WHO .

Ingen regjering skal engang ha makt til å kaste landet sitt over til en tredjepart. Hvis det skjedde, ville de aldri gitt det tilbake.

Det britiske parlamentet meldte seg på nødmakter i anledning den første nedstengningen for over to år siden. Den midlertidige regningen har aldri blitt opphevet. Vi har ingen rettigheter overhodet hvis de bestemmer seg for at vi ikke gjør det. Dette er hovedgrunnen til at vi emigrerte. 

Her er den beste praktiske grunnen til å ikke signere en slik traktat, bortsett fra dens antidemokratiske sentrale problem:

Tenk deg at det er et nytt patogen som sprer seg over hele verden. Ingen, hvor som helst, vet hva den beste responsen bør være. Per definisjon er det ikke kjent.

Historien lærer oss at vi raskest kommer ut fra de sannsynlige beste handlingsmåtene, ikke fra modellering, men fra empiriske bevis. Å kjøre et stort antall eksperimenter, basert på de smarteste folkehelse-, medisinske og vitenskapelige hjernene, vil raskt fortelle oss hva slags svar som er nyttige og hvilke som ikke er det. Ved å opprettholde svært god kommunikasjon sørger du for at erfaringene deles raskt.

Den verst tenkelige reaksjonen ville være å legge beslutningsmakten i hendene på et enkelt organ. De vil sannsynligvis kjøre ett eksperiment. Vi vil aldri lære det kontrafaktiske. 

På dette grunnlaget forstår jeg ikke engang hvorfor noen skulle falle for den idiotiske forestillingen om at det ville være en god idé å la WHO ha kontrollene. Selv om de var ærlige og kompetente.

Gi meg beskjed hvis jeg kan hjelpe på noen måte.

Beste hilsener 

Mike 

Her er den fantastiske substack-artikkelen som beskriver hva som skjer. Du vil ikke finne dette noe sted i mainstream media. Det er en lang artikkel, men veldig bra skrevet.

Vanvittig nyhetssak #2: Canada låser 81 år gammel lege inne i 25 dager på et psykiatrisk sykehus fordi han sa at vaksinene hadde dårlige bivirkninger

Se denne korte videoen av Dr. Mel Bruchet (til venstre) og Dr. Daniel Nagasse (til høyre).

Dr. Bruchet beskriver hvordan han ble satt i håndjern av 8 RCMP-offiserer og ført til HOpe-senteret ved Lions Gate-sykehuset i Nord-Vancouver, British Columbia og satt under tvunget psykisk helsevern for en periode på 25 dager .

Hans forbrytelse? Han snakker om vaksinebivirkninger og hvor farlig vaksinen er for gravide. Dette er ikke en spøk. Se videoen på 3:43 for å se dette.

Han ble tvangsutdelt medisiner som kunne ha drept ham, og politiet nektet å etterforske.

Jeg anbefaler dere alle å se hele videoen på 15 minutter. Dette er hvordan de behandler deg i Canada hvis du går imot fortellingen.

Det er for øyeblikket en føderal arrestordre på ham (kl. 08.50) slik at de kan sette ham tilbake på sykehuset for å gjøre slutt på ham … jøss… jeg mente «fullfør behandlingen hans».

Også i Canada kan en dommer si at vaksinene er trygge, og det gjør det til et juridisk faktum som du ikke kan krangle med (se @14:00).

Nagasse sier at det samme gjelder i USA. Rettsvarsel brukes av en domstol når den erklærer noe som er fremlagt som bevis som sant uten formell bevisføring. En domstol kan gi rettslig varsel om uomtvistelige fakta. Hvis en domstol gir rettslig varsel om et udiskutabelt faktum i en sivil sak, anses dette som avgjørende. Imidlertid er rettslig varsel begrenset i noen stater (som California).

Her er hele historien. Her er et utdrag:

I et annet skrudd kapittel av Covid-kriminalagendaen, etter timer i håndjern, ble det gitt medisiner til denne intelligente fredelige åtti år gamle legen, og han ble deretter med makt overført til en psykiatrisk avdeling. Der ble han fratatt sine grunnleggende rettigheter som tilgang til telefon. Han fikk antipsykotiske medisiner .

Disse antipsykotika er det advarsel mot å bruke på eldre fordi de forårsaker hjerneslag og hjerteinfarkt. Han fikk to minislag (TIA) og gjennomgikk mentale helsetester som i hovedsak var satt opp for å prøve å fokusere tankene hans på «Covid-vaksinen». Selv om tankene hans er basert på godt dokumenterte vitenskapelige data, beskrev stiftelsen tankene hans som «vrangforestillinger»: bevis på hans «demens eller psykose».

Vanvittig element #3: 15 spillere dropper ut av Miami Open

«Hva skjer»: Tennis world stunned after Miami Open carnage

Er dette den nye normalen? Er det forårsaket av vaksinen? Eller er dette bare uflaks?

Får vi hele historien her om hvorfor disse idrettsutøverne droppet ut? Eller får vi politisk beleilige UNSKYLDNINGER for hvorfor de droppet ut?

Det virker som MANGE tilfeldigheter for meg.

Hva tror du?

Artikkelen er oversatt fra nyhetsbrevet til Steve Kirsch.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.