En bombe av et innlegg om vaksineskader i australsk parlament

0

En parlamentarisk komité i delstatsparlamentet i Queensland, Australia har gjennomført en omfattende høring om delstatens og Australias behandling av covid-19 og om vaksineskadene og er kommet med en bombe av en kritikk.

Høringa ligger her: COVID Under Question: A cross-party inquiry

Parlamentsmedlemmet Malcolm Roberts, som var en av de ansvarlige før høringa, holdt en tale i delstatsparlamentet der han leverte et flengende oppgjør med delstatens og landets covid-19-politikk. Australia har som kjent vært blant de mest ekstreme i verden.

Malcolm Roberts drops bombshells in Senate after COVID Under Question inquiry

Her er en maskinoversettelse av talen:

Som en tjener for folket i Queensland og Australia, snakker jeg i kveld om dette parlamentets terapeutiske respons på COVID-19 og den forferdelige medisinske skaden og tapet av liv i denne reaksjonen.

I forrige uke kom ledende australske parlamentarikere sammen i en begivenhet jeg organiserte kalt COVID Under Question for å presentere dokumenterte bevis og offervitnesbyrd som beviser en katastrofal svikt i Australias regelverk. COVID-vaksineskader er skjult bak anonyme myndighetsdata, mens antatt skade på COVID-viruset spres over prime time. Det minste vi kan gjøre for ofrene for covid-vaksiner er å si navnene deres – ofre som Caitlin Georgia Gotze, en sunn og livlig 23-åring som studerer ved Griffith University for å bli veterinær mens hun jobbet som hestebande. Caitlin falt død på jobb av et hjerteinfarkt etter et andre Pfizer-skudd. Hennes død ble registrert som astma, en tilstand som Caitlin aldri hadde hatt. Nevrokirurger ved Royal Brisbane and Women’s Hospital tilskrev hans død til et slag, til tross for ingen familiehistorie og en ren helseerklæring. De nektet å rapportere hans død til TGA – nektet! Hennes død ble registrert som astma, en tilstand som Caitlin aldri hadde hatt.

Reginald Shearer, en tidligere frisk og aktiv mann, gikk raskt nedoverbakke og døde av effekter som begynte etter å ha mottatt AstraZeneca-vaksinen. Daniel Perkins, en 36 år gammel frisk far fra Albion Park, døde av et hjerteinfarkt i søvne etter sin andre Pfizer-injeksjon. Douglas James Roberts døde etter å ha tatt AstraZeneca. Familien hans er bekymret for at fastlegen hans ikke advarte ham om bivirkningene av vaksinen. Det ble med andre ord ikke innhentet noe informert samtykke.

Nevrokirurger ved Royal Brisbane and Women’s Hospital tilskrev hans død til et slag, til tross for ingen familiehistorie og en ren helseerklæring. De nektet å rapportere hans død til TGA – nektet! en tidligere frisk og aktiv mann, gikk raskt nedover og døde av effekter som begynte etter å ha mottatt AstraZeneca-vaksinen.

Daniel Perkins, en 36 år gammel frisk far fra Albion Park, døde av et hjerteinfarkt i søvne etter sin andre Pfizer-injeksjon.

Douglas James Roberts døde etter å ha tatt AstraZeneca. Familien hans er bekymret for at fastlegen hans ikke advarte ham om bivirkningene av vaksinen. Det ble med andre ord ikke innhentet noe informert samtykke. Nevrokirurger ved Royal Brisbane and Women’s Hospital tilskrev hans død til et hjerneslag, til tross for ingen familiehistorie og en ren helseerklæring. De nektet å rapportere hans død til TGA – nektet! døde av et hjerteinfarkt i søvne etter sin andre Pfizer-injeksjon. Nevrokirurger ved Royal Brisbane and Women’s Hospital tilskrev hans død til et hjerneslag, til tross for ingen familiehistorie og en ren helseerklæring.

Australian Health Practitioner Regulatory Agency, Ahpra, har mobbet leger til å ikke rapportere eller til og med snakke om skaden de ser. TGA slettet 98 prosent av de 800 vaksinedødsfallene – 98 prosent slettet! – som leger rapporterte. TGA gjorde dette uten obduksjon eller passende vurdering av alle pasientens medisinske data. TGA, ATAGI og Ahpra er de tre apene i den farmasøytiske industrien: hør ikke ondt, se ikke ondt, snakk ikke ondt.

Seksjon 22D(2) av Therapeutic Goods Act 1989 krever at sekretæren for helsedepartementet sørger for at kvaliteten, sikkerheten og effektiviteten til vaksinene er tilfredsstillende etablert for hver kohort som det gis godkjenning for. Data nylig avslørt i rettspapirer i USA viser tydelig at vaksineskade var tydelig i de kliniske forsøkene som Pfizer, BioNTech og andre gjennomførte. Denne informasjonen, hvis ATAGI hadde brydd seg med å be om den, burde ha resultert i avslag på søknaden om midlertidig bruk. Ingen data ble gitt til sekretæren angående individuelle testpersoner – teknisk anonymiserte kliniske pasientdata. Ingen uavhengig analyse av de grunnleggende spørsmålene rundt nye mRNA-vaksiner ble utført i Australia – ingen i Australia! I stedet tok sekretæren Pfizer,

Jeg vil si det igjen: Sekretæren tok farmasøytiske selskapers ord for sikkerheten til produktene deres. Dette er de samme legemiddelselskapene som har blitt bøtelagt om og om igjen for kriminell oppførsel. AstraZeneca fikk en bot på USD 355 millioner for svindel og, separat, en bot på USD 550 millioner for å ha fremsatt ubegrunnede påstander om effektivitet. Pfizer fikk en bot på 430 millioner dollar for å fremsette ubegrunnede påstander om effektivitet, og en bot på 2,3 milliarder dollar – det er milliarder dollar – for å ha fremsatt ubegrunnede påstander om effektivitet og for å betale tilbakeslag.

Det er denne Liberal-Nationals, Labour and Greens – vår egen farmasøytiske lobby – ønsker å betale mer penger til. Det er ikke på grunnlag av omfattende lokale tester og undersøkelser, det er bare på grunnlag av å ta farmasøytiske selskapers sikkerhetsgarantier. Det er ingen testing. Det er en forsikring som er gjort enkelt ved å holde skadeserstatning mot enhver skade som vaksinene forårsaker. Hvilket bedrag! Hvilken kriminell inkompetanse! Arbeiderpartiet og Liberal-National Party har akseptert 1 million dollar hver fra det farmasøytiske etablissementet alene i denne valgsyklusen. Flere milliarder blir satt av i denne ukens budsjett for å betale farmasøytiske selskaper for å holde Covid-19-saustoget i gang. Hvilken stor verdi dette parlamentet gir for disse valgdonasjonene.

TGAs beslutning om å forby trygge, fullt godkjente og allment aksepterte alternativer til COVID-19-vaksiner bør nevnes. Dette inkluderer hydroksyklorokin og ivermektin; vitaminer, mineraler og naturlige antivirale midler; samt bevist budskap rundt sunn mat og livsstil. Beslutningen om å forby utprøvde, trygge, rimelige og tilgjengelige alternative behandlinger som fungerer over hele verden ble tatt for å sikre raskest og bredest mulig adopsjon av vaksinene. TGAs egne kunder finansierer TGA. Det betyr at farmasøytiske selskaper finansierer sitt eget produkts godkjenning. Det klarer ikke pubtesten. Hvor er kontrollene og balansene? Det er ingen.

Australian Bureau of Statistics er skyldig i denne skandalen og tilsløringen. Australian Bureau of Statistics sitt årlige budsjett er på 400 millioner dollar. De siste dødelighetsdataene de gir er fra november i fjor, fire måneder etter. Den siste inndelingen av dødelighet etter årsak og alder er fra 2020. De siste dataene om levendefødte er fra 2020. Før var fødselsdata tilgjengelig seks uker etter, ikke 15 måneder og tellende. Skjuler de spontanaborter?

På hvilket tidspunkt anser vi handlingene til TGA, ATAGI og Australian Bureau of Statistics som å forstyrre senatets drift? Fagfellevurderte og snart publiserte data som må kreve at sekretæren kansellerer den foreløpige godkjenningen av vaksinene, har blitt frigitt fra utenfor regjeringen.

La meg gå gjennom disse raskt slik at senatet fullt ut forstår i hvilken grad vi har blitt villedet. For det første indikerer frihetsdokumenter at TGA ikke har klart å vurdere reproduksjonstoksikologien til COVID-vaksinene. Informasjonsfrihetsdokumenter indikerer at TGA ikke har klart å vurdere virkningen av mikroRNA-sekvenser og relaterte molekylærgenetiske problemer på menneskekroppen. Fagfellevurdert og publisert in vitro-forskning viser at genbaserte vaksinegenererte piggproteiner kan migrere inn i menneskelige cellekjerner for å forstyrre DNA-reparasjonsmekanismer. TGA har håndtert dette avgrunnen – morderisk?

Vaksineavledet RNA kan omvendt transkriberes, noe som fører til mulig integrasjon i det menneskelige genomet, noe TGA benekter, kun basert på farmasøytiske selskaper som ber dem om å nekte det. Interne Pfizer-data utgitt i februar indikerer at de godtar 1272 forskjellige uønskede vaksinehendelser, inkludert lammelser og død. Tyske og amerikanske forsikringsaktuardata tyder på at TGAs database med varslinger om uønskede hendelser underrapporterer bivirkninger ni ganger. Informasjonsfrihetsdokumenter fra 2018 viser at TGA har to databaser med varslinger om uønskede hendelser: en intern, som viser alle skaderapporter; og en offentlig, som bare viser en del av disse. Dette betyr at vaksineskaden mest sannsynlig er betydelig høyere enn rapportert.

Uten ærlige og nøyaktige data har senatet ingen mulighet til å avgjøre hvor mye skade som er for mye skade. Tyske patologer beskriver patologiske aggregater av piggproteiner og lymfocyttinfiltrasjoner i betente organer i obduksjoner relatert til død etter vaksinasjon. Som svar unnlater TGA å gjennomføre obduksjoner av de 800 australierne som pasientenes egne leger har rapportert som døde av vaksinene. Hva i helvete skjuler TGA?

Varslere til  British Medical Journal  ga rapporter om mangler, uregelmessigheter og mulig uredelig praksis i Pfizer-vaksineforsøket – du vet, den samme rettssaken som TGA tok Pfizers ord for. Fra et moderne immunologisk perspektiv risikerer to hyppige vaksiner for luftveisvirus å desensibilisere immunresponsene mot viruset, og det fører til hypoimmunitet og verre sykdom enn uten immuniseringen. For å si det enkelt: gjentatt vaksinasjon gjør mer skade enn nytte.

Dette er sakene jeg i dag forsøkte å henvise til Senatets utvalgte komité for COVID-19 uten å lykkes. Jeg takker senatorene Hanson, Abetz, Rennick og Antic for deres støtte, integritet og mot. Sannheten er at den utvalgte komiteen for COVID-19 har drevet en beskyttelsessvindelen for den farmasøytiske industrien, og dagens avstemning beviser det. Dette enestående sviket mot det australske folket må umiddelbart henvises til en kongelig kommisjon. Til statsministeren, helseministeren, det føderale helsedepartementet og alle de i Senatet og Representantenes hus – alle dere som har begått denne forbrytelsen – retter jeg ett spørsmål: hvordan i helvete forventer dere å slippe unna med det ? Vi skal ikke la dere slippe unna med det. Vi lar dere ikke slippe unna med det. Vi kommer etter dere. Vi har utholdenhet til å jakte det ned, og det har vi fordømt oss til å gjøre.

Forrige artikkelÅ «parkere» ubeleilig vitenskap 
Neste artikkelPakistan stikker kjepper i det pasjtunske vepsebolet