Tidligere utenriksminister i Qatar: Vi brukte 2 billioner dollar for å styrte Bashar al-Assad

0

Tidligere utenriksminister i Qatar, Hamad bin Jassim, sier til Qatar-TV at den militære operasjonskommandoen i Jordan og Tyrkia har brukt 2 billioner dollar på å fjerne Syrias president Bashar al-Assad.

Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani, sa i oktober 2017 at den væpnede «opposisjonen» i Syria var under kommando av fremmede makter helt fra begynnelsen av: USA, Saudi Arabia, Tyrkia og Qatar. «I et intervju med Qatari TV onsdag avslørte bin Jaber al-Thani at landet hans, sammen med Saudi-Arabia, Tyrkia og USA, begynte å sende våpen til jihadister fra «første øyeblikk».»

Nå får vi også vite prislappen for krigen mot Syria. Hamad bin Jassim sier at Saudi-Arabia ba om et budsjett på 2 billioner dollar, 2.000 milliarder dollar, eller to norske oljefond! Så mye for «det folkelige opprøret»!

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.