Tidligere utenriksminister i Qatar: Vi brukte 2 billioner dollar for å styrte Bashar al-Assad

0

Tidligere utenriksminister i Qatar, Hamad bin Jassim, sier til Qatar-TV at den militære operasjonskommandoen i Jordan og Tyrkia har brukt 2 billioner dollar på å fjerne Syrias president Bashar al-Assad.

Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani, sa i oktober 2017 at den væpnede «opposisjonen» i Syria var under kommando av fremmede makter helt fra begynnelsen av: USA, Saudi Arabia, Tyrkia og Qatar. «I et intervju med Qatari TV onsdag avslørte bin Jaber al-Thani at landet hans, sammen med Saudi-Arabia, Tyrkia og USA, begynte å sende våpen til jihadister fra «første øyeblikk».»

Nå får vi også vite prislappen for krigen mot Syria. Hamad bin Jassim sier at Saudi-Arabia ba om et budsjett på 2 billioner dollar, 2.000 milliarder dollar, eller to norske oljefond! Så mye for «det folkelige opprøret»!

Forrige artikkelHva hadde Aristoteles ment om den aktuelle økningen av styringsrenten?
Neste artikkelNår journalistikk om Ungarn går over alle støvleskaft