Russerhatet

0

Av Bjørn Richter.

Jeg er krigsbarn fra Nordtyskland. Jeg husker sirenene, endeløse bombenetter, granatregn i fuktige slimede kjellere, og… rottene. Jeg husker angsten og redslen. Det sitter i kroppen. Etter alle årene kan konflikt, krigshissing og trusler fremdeles gi meg frysetokter.

Om søndagene, mellom «bombepausene», så vi på eventyrfilm. Før filmen hørte vi 10 minutter fanatisk propaganda av Goebbels som  i skingrende, krigshissende taler lovpriste den tyske hærs seire over Russland. Det var den germanske, rene rases rettferdige korstog mot den dumme, tilbakestående russiske «Untermensch»

Slik så vi det russiske «menneske» –  fordommer og hat ble spyet ut under lek i gate, biografen i skolen og i hjemmene. Vi lærte at russere rangerte som tredjerangs vesen på linje med sigøynene eller rett etter. (1 million roma/sigøynere  ble gasset, men aldri snakker noen om deres Holocaust)

Motviljen og hatet fortsatte som en kreft gjennom årene. Kanskje en anelse mer subtilt etter krigen.,…vi var jo «demokrater» og «humanister» og «opplyst». To-tre år etter krigen opplevet man en vis respekt for russerne. 1947 til 1950 fortsatte allerede demoniseringen av Sovjetunionen og det russiske menneske. Europa ble foret av USA hatefulle propagandamaskineri (inkludert Hollywood) helt opp i våre tider. Hatet og rasismen, synes innebygd i vårt arrogante, kolonialistisk voldelige  vestlige DNA, som en mental tumor siden korstogene.

Fem år siden sagde en amerikansk president Obama (krigsforbryter med Nobels fredspris) til pressen, at «russerne kan ikke noe, det eneste de duer til er å bore hull i oljeledninger for å stjele oljen». Hån på hån i vestlig behandling av det russiske menneske. I denne tiden setter man ild til russiske restauranter  over hele USA. Russisk kultur, musikk, litteratur i Europa, 1000 år gamle verdier blir undertrykke og hånet… presis som under nazismen,.

Denne mars i 2022 er det verste jeg har opplevet av russerhat. Norge, alltid beste gutt i klassen jatter med,..igjen med sin helt, krigsforbryteren Stoltenberg, i spissen av fakkeltoget av lakeier og pudler.

Hatet, aggresjonen mot alt russisk har jeg opplevet gjennom hele livet. Bare for 3 år siden hadde jeg nektet å tro på at dette ufattelige hat og rasisme mot statsleder Putin og et helt folk kunne utvikle seg til en slik moralsk sump. Helt privat observerer jeg det som kloakken som flommet fra undergrunnen over hele Europa.

I løpet av kun en uke i mars var vi tilbake i den mørke, ignorante middelalder, de mest primitive instinkter ble kultivert som i nazitiden. En massive manipulasjonen/hjernevask gjennom 80 år..og lenger tilbake, er blitt vår egen katastrofe.

Den vestlige mentaliteten er ikke i stand til å se seg selv og kan ikke korrigere med kunnskap og innsikt.

Men vi kan være sikker på at ondskap, dumhet arroganse, løgn, bedrag og dobbelmoral nå avsløres tydeligt for hele verden.

Vesten trenger et nytt menneske, men hvis ikke det skjer mirakler må Vesten råtne på rot.

Bjørn Richter

Forrige artikkel– Dollarhegemoniet tok slutt sist onsdag!
Neste artikkelSærtrekk ved Russlands manøverkrigføring i Ukraina