Enda en høring fra regjeringa med ultrakort frist

0

Regjeringa Støre gjør sitt ytterste for å gjøre de midlertidige og svært dårlig forberedte regelverkene i forbindelse med covid-19 mest mulig permanente. Og som vanlig med ekstremt kort frist.

Forslag til forlengelse av midlertidig lov om tilpasninger i barnehageloven, opplæringsloven og friskoleloven for å avhjelpe konsekvenser av utbrudd av covid-19 ble sendt ut på høring 7. mars 2022 og svarfristen er allerede 28. mars. Tre uker altså. Det er å håne både høringsinstituttet og folkestyret. Og det er neppe lovlig heller.

Regjeringa Støre satser på å gjøre Smittevernstaten mest mulig permanent, og «opposisjonen» lar det skje.

Send inn høringssvar her.

Blant dem som har sendt inn svar til nå er Anders B. Han skriver i sitt høringssvar:

Høringssvar fra Anders B

Dato: 20.03.2022

Jeg samtykker ikke i noen forlenging av «midlertidig lov 26. mai 2020 nr. 52 om tilpasninger i barnehageloven, opplæringslova og friskolelova for å avhjelpe konsekvenser av utbrudd av covid-19».
Leirskole er godt for helsa, og å kutte ut leirskoleoppholdet er meningsløst for
«å avhjelpe konsekvenser av utbrudd av covid-19».

Mitt manglende samtykke til hele dette forslaget gjelder generelt for skolelever, ikke begrenset til klasstrinnene i §8, 9 og 10, alstå overfor elever på 10. trinn, for ungdom som tas inn til Vg3 påbygging, og for inntak til Vg4 påbygging.

Alle de mer eller mindre symptomfrie (friske) elevene bare undertrykkes og fraberøves sunne akktiviter og positivt sosialt samvær av å forhindres i å delta på leirskole.
Syke mennesker holder seg naturlig hjemme i senga av egen fri vilje.
Det er ingen fordeler for elever at leirskole avlyses.

De unge utsettes for tiden for frykt, isolasjon, forvirring av at lover og regler er i konstant endring. Dette øker usikkerhet og stress hos de unge, i både psyke og kropp. Senvirkningene av disse tiltakene kan i verte fall komme til gi barn og unge post-traumatisk stress-syndrom (PTSD).

Medienes fryktbaserte skrekkscenarier og historier om Covid-enkeltskjebner kan føre til så mye stress at det blir svært uheldig for folkehelsen.
En livredd person med forhøyde stresshormoner kan fort få nedsatt immunforsvar. AIDS står for «Aquired Immune Deficiency Syndrome».

PCR-testene som barn og unge har blitt utsatt for igjen og igjen er både vonde ubehagelige, skremmende og stressende for barna og de unge.
PCR-testen, med de aktuelle antall iterasjoner som benyttes, gir typisk minst 97% feilsvar.
Nobelprisvinner Kary Mullis, som oppfant denne testen, har sagt at:
«Denne testen kan brukes til å finne hva som helst i hva som helst.
Den forteller deg ikke at du er syk eller at det (man har funnet i testen) vil skade deg
eller smitte. Den kan ikke brukes til å dokumentere/bekrefte sykdom.»

Støre holder de midlertidige lovene i gang mens han venter på WHOs nye regelverk som vil skape et internasjonalt helsediktatur hvis WHO får det som de vil.

Les også: WHO forbereder ny traktat som vil gi organisasjonen globale diktatoriske fullmakter

Forrige artikkelHunter Biden og biolaboratoriene i Ukraina
Neste artikkelRød eller blå pille? Varianter, inflasjon, og den kontrollerte demolisjonen av samfunnet