Tidligere manager i Blackrock: – Den globale gjeldsbobla har nådd toppen, vi er ved enden

0

Av Ethan Huff.

Edward Dowd, en tidligere investeringsmanager i Blackrock, var hovedgjest i en nylig episode i Steve Bannons program «War Room: Pandemic”. Han advarte om at verdens økonomiske system slik vi for øyeblikket kjenner det er i ferd med å krasje.

Fra et globalt makroperspektiv, forklarte Dowd, har vi nådd en topp. Og det begynner å bli smertelig tydelig, la han til, gitt alt som foregår rundt om i verden for tiden, at «vi er ved enden.»

«Og på grunn av det faktum kommer vi til å se mange sprø ting i finansmarkedene, tror jeg,» la Dowd til om det som ser ut til å være en forestående kollaps av markedene.

«Vi kommer til å se kredittmarkedene gå av hengslene, aksjemarkedene vil gå av hengslene. Federal reserve fikk en utsettelse gjennom covid, under dekke av covid, til å trykke opp 65 prosent mer penger for å holde denne skuta flytende, men vi er ved endedagene her.»

Dowd mener at alle de plandemiske tiltakene bare er en dekkhistorie for den økonomiske situasjonen som aldri ble løst etter krakket i 2008. Boksen ble bare sparket lenger ned i veien, og nå som det hele er i ferd med å slippe opp, har systemet blitt preppet for å gjøre «covid» til syndebukken.

«Mye av det du ser i responsen fra globale regjeringer er det jeg tror er å sette opp et system for å, under dekke av medisinsk tyranni, forhindre opptøyene som kommer til å følge når alt dette utfolder seg – det er min personlige tro,» sa Dowd.

Hele videointervjuet mellom Dowd og Bannon, som starter rundt 19 minutter, utdyper disse perspektivene ytterligere.

Pfizer og Moderna er moderne versjoner av Enron

De som husker situasjonen i 2008 husker kanskje at tredjepartsbyråer brukte falske vurderinger på finansielle instrumenter. Det viser seg at det samme skjer igjen, bortsett fra at denne gangen ser det ut til at Big Pharma og Food and Drug Administration (FDA) er synderne.

«Jeg har også en tese om hva som skjer hos Pfizer og Moderna, og hvordan disse selskapene sannsynligvis er bedragerske,» forklarte Dowd. «Disse vaksinene ble presset gjennom, og jeg tror dataene fra de kliniske forsøkene er svindel

«Jeg vil sammenligne det som har skjedd her med det som skjedde under den store finanskrisen. Vi hadde ratingbyråer, tredjeparts verifiseringskilder som var i stand til å opprettholde svindelen fordi pengesummene ble for store. Institusjonene deres ble korrumpert med det institusjonelle imperativet, og de fikk AAA-rating, og som vi alle vet i ettertid stod de ikke til AAA-rating.»

I dette tilfellet er det FDA som er det «pålitelige» tredjepartsverifiseringsverktøyet for farmasøytiske produkter. Omtrent halvparten av FDAs budsjett kommer fra legemiddelindustrien, og det ser ut til at dette korrupte byrået tillot farlige, ineffektive og stort sett uprøvde vaksiner å bli frigitt.

«Jeg tror at på grunn av det institusjonelle imperativet som var på plass på den tiden, og hastigheten de prøvde å få godkjent disse produktene med denne uprøvde teknologien, skjedde svindelen,» sa Dowd om FDA. «Og hva er mitt bevis på det? FDA, sammen med Pfizer, prøver å skjule de kliniske dataene.»

Sluttpunktet for dødelighet av alle årsaker for Pfizers injeksjoner mislyktes, det vet vi nå. Det var faktisk flere dødsfall i vaksinegruppen enn i placebogruppen, og det er grunnen til at legemiddelgiganten har nektet å frigi data fra sine kliniske studier.

Normalt, i et slikt tilfelle, vil det ikke være gitt noen godkjenning fordi FDAs «gullstandard» angivelig ikke tillater det. Imidlertid, for å redde de økonomiske fat cats – fete kattene – fra deres dårlige satsinger, svingte FDA seg inn for å redde dagen.

I mellomtiden rapporterer forsikringsaktuarer om en markant økning i meldinger dødsfall helt siden stikkene ble sluppet løs.

Ettersom alt dette kommer for en dag og dominobrikkene faller, kan det føre til at selskaper som ser ut til å være «for store til å mislykkes» forsvinner. Vil sentralbankene og deres løpegutter i regjeringen atter en gang redde dem ut, eller er det ikke mulig denne gangen?

«Svindel opphever alle kontrakter,» sier Dowd om situasjonen. «Det er rettspraksis. Så, du går ned rekkene, det er ansvar, det er konkurs for Moderna, Pfizer kan definitivt være i stand til å motstå det med sin aksjekurs og egenkapital.»

«Bunnlinjen er dette: FDA er den pålitelige tredjeparten akkurat som ratingbyråene var. Og mange leger i dette landet, mange lokale myndigheter, setter sin lit til et byrå som får 50 prosent av budsjettet sitt fra BigPharma

Slutten på denne historien skrives fortsatt, men det ser ikke bra ut for dagens økonomiske system. Kanskje The Great Reset «den store tilbakestillingen» kommer raskere enn vi alle tror – kanskje bare måneder, uker eller til og med dager unna?

De siste nyhetene om Big Pharma, Big Finance og den forestående globale økonomiske implosjonen finner du på Collapse.news.

Kommentar: Hva skal man legge i uttalelsene til Dowd

En tidligere investeringsmanager i BlackRock som kritiserer sin tidligere arbeidsgiver. Det første kritikerne hans vil si er at han vil hevne seg. Vi har ikke muligheten til å granske folks motiver, men vi kan analysere det de sier. Og grunnen til at vi viser til intervjuet med Dowd er at han bekrefter noe vi allerede vet fra åpne kilder, til og med fra BlackRock sjøl.

Vi vet at dette handler om verdenshistoriens største finansboble. I august 2019 la BlackRock fram planen for den kommende krisa: – En finansiell operasjon uten sidestykke og foreslo: «go direct», altså: ta milliarder fra statskassene. Grunnen til at de foreslo å forsyne seg av statskassene var nettopp for å dekke opp for ei finanskrise som var større enn noen i verden hadde sett før.

For å få regjeringene til å åpne statskassene og sette landene i enormt mye større gjeld enn før, måte man presentere dem for ei krise som kunne framstilles som så ekstrem at alle vanlige hensyn kunne settes til side. Den krisa ble proklamert da WHO sa at verden var inne i en pandemi.

11. mars 2020 erklærte WHOs generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus at covid-19 utbruddet var en «pandemi», og utløste en måte å møte den på som aldri er brukt tidligere i menneskehetens historie, nemlig med en serie lockdowns og ekstreme tiltak som brakte verdensøkonomien i kne.

Tidligere utviklingsminister Dag-Inge Ulstein holdt et innlegg i Verdensbanken bare drøyt en måned etter koronakuppet og der kom det helt klart fram at det handlet om å ta opp enorm gjeld. Ulstein sa at mange land ikke ville ha nok kreditt til å gjøre det, så han forsikret om at Norge ville være med på å støtte et raskt gjeldsmoratorium og han ba Verdensbanken og IMF om å legge alt til rette slik at landene kunne øke gjelda. Til slutt pekte han på at dette handler om å legge alt til rette for «bærekraftmålene» og 2030!

The Bank and the IMF should take a co-lead role in establishing global principles on responsible borrowing and lending.

With only nine years to 2030, the Bank must continue its operations across the spectrum – full force. Recovery support must align with the SDGs.

Les: Hva har vært kommandolinjene i det globale koronakuppet?

En siste grunn til at vi mener at det er riktig å merke seg uttalelsene fra Dowd er at vi allerede kan beskrive den gjeldsbobla han snakker om med tall fra IMF.

Verdens totale gjeld var ved inngangen til 2021 226 billioner dollar, eller 226.000 milliarder dollar. Offentlig gjeld økte med like mye på ett år som på to år under finanskrisa. Gjeldsøkning på 29 prosentandeler på ett år. Det er helt vanvittig. Vi kjenner ikke til at det har skjedd noen gang tidligere.

Den private gjelda økte med dobbelt så mye som under finanskrisa.

IMF skriver:

Den store økningen i gjeld ble rettferdiggjort av behovet for å beskytte folks liv, bevare arbeidsplasser og unngå en bølge av konkurser. Hvis regjeringer ikke hadde tatt grep, ville de sosiale og økonomiske konsekvensene vært ødeleggende.

Og det er nettopp det som har vært rasjonalen. For å skape politisk ryggdekning for å ta opp mer gjeld enn noensinne, viste man til den angivelige pandemien.

Forrige artikkelMilitærøvelse eller provokasjon
Neste artikkelNobelprisvinner Montagniers siste budskap: Vaksinene trigger HIV og Creutzfeldt-Jakobs sykdom