Prinsen tidligere kjent som Andrew

0
Prince Andrew og Virginia Giuffre, da kjent som Virginia Roberts, sammen med Ghislaine Maxwell. Bildet er en del av bevismaterialet mot prins Adrew i Florida Souther District Court.

Nye nederlag for Prins Andrew

Prins Andrew har mistet militære titler og æresutmerkelser, verv, og får ikke lenger lov til å bruke «His Royal Highness» i offisielle sammenhenger.

Dette har blitt annonsert på kongefamiliens nettside:

«With The Queen’s approval and agreement, The Duke of York’s military affiliations and Royal patronages have been returned to The Queen.

The Duke of York will continue not to undertake any public duties and is defending this case as a private citizen.»

I likhet med Harry og Megan beholder han tittelen, men får ikke lov til å bruke den i offentlig kapasitet. En liste over titlene og vervene han har mistet finnes hos BBC.

BBCs korrespondent til kongefamilien, Sean Coughlan, meddeler at hans titler og kongelige oppgaver fordeles blant andre i kongefamilien. Dette innebærer at disse neppe noen gang vil bli hans igjen. Han beholder tittelen som viseadmiral i marinen.

Andrew må nå forsvare seg uten at tittelen hans blir brukt i rettsalen.

Rettsaken fortsetter

Virginia Giuffre har sagt at Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell tvang henne til å ha sex med prinsen tre ganger mens hun var 17 år gammel. Hun gikk offentlig ut med dette i 2011. Siden august har hun vært i et sivilt søksmål mot Andrew, som hans forsvarere nylig forsøkte å stanse med forliket mellom Epstein og Giuffre i 2009.

Det funket ikke, og dommeren har bestemt at rettsaken kommer til å fortsette.

LES: Ghislaine Maxwell ble funnet skyldig, men……

LES: Tidligere israelsk etterretningsagent: – Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell jobbet for Israel

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkel– De spanske hemmelige tjenestene sto bak terroren i Barcelona
Neste artikkelPCR-testane har gjort det dei skulle i COVID-«krisa». No blir dei kansellerte – overalt