Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell: Kriminell sex-ring med politisk innhold

0

Av Trond Ali Linstad.

Avsløringer og skandale: Sexhandel, overgrep, misbruk av unge jenter (barn) og sex-orgier!  Med prominente internasjonale gjester! Alt skjult fotografert av vertskapet: Epstein og Maxwell! Det har vært i fokus i en amerikansk rettssak om dagen. Epstein ble tidligere dømt, begikk «selvmord», blir det sagt. Maxwell ble nå dømt, man frykter «selvmord». Mye er ukjent, ønskes å bli dekket over.

Jeffrey Edward Epstein

Jeffrey Epstein var jødisk-amerikansk milliardær. Ingen vet hvor han fikk pengene fra. Han oppga selv å være etterretningsagent. Epstein hadde tidligere australsk pass med eget bilde, men falskt navn. Passet viste han bodde i Saudi-Arabia. (Kilde: Wikipedia.)

Epstein hadde gode kontakter med mange politikere og prominente personer. Blant kontaktene var senere president Donald Trump og tidligere president Bill Clinton. Flere omtalte forbindelser er Kennedy-familien, prins Andrew av Storbritannia, britisk statsminister Tony Blair and Rupert Murdoch, ledende avismagnat. Kontaktene hans omfattet Israels statsminister Ehud Barak og Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman. (Wikipedia)

Epstein hadde også forbindelse med den saudi-arabiske forretningsmannen Adnan Khashoggi, en fremtredende våpenhandler som ordnet amerikansk våpensalg til Saudi-Arabia. Khashoggi ble i sin tid ansett som en av de rikeste menn i verden. (Wikipedia.)

Epstein hadde politiske mål, blant annet som aktiv i «Council on Foreign Relations”, «tenke-tank» for amerikansk utenrikspolitikk. Han ga donasjoner, som milliardær, til både det demokratiske og republikanske partiet. (Wikipedia)

Han ble arrestert og dømt for sekshandel og overgrep mot mindreårige jenter. Han døde i fengslet, angivelig ved «selvmord»; skal ha hengt seg, uten klare medisinske funn. Advokatene hans og andre bemerket selvmord ikke kunne være dødsårsak, de mener Epstein ble drept.

Ghislaine Maxwell

Ghislaine Maxwell var i mange år venn, kjæreste og partner til Epstein. Hun var sentral person i New Yorks høyere sosietet med mange kontakter blant ledende personligheter i elitemiljøet. (Wikipedia)

Maxwell er funnet skyldig til sexhandel med mindreårige som partner og medarbeider til Jeffrey Epstein. «Madame» Ghislaine Maxwell, som hun ble kalt (Kilde: Mail Online 1. januar 2022), Epsteins «høyre hånd» som «organiserte alt». (Wikipedia). Ingen informasjon om nettverket hun hørte til, kom ut i rettsaken. Mange venter på om hun skal oppgi navn. Flere tror hun kan bli drept i fengslet.

Epstein og Maxwell i sex-ring med prominente gjester

Epstein og Maxwell drev sex-ring med prominente gjester. Virksomheter var seksuelt misbruk av unge jenter, prostitusjon og orgier. Handlinger ble i hemmelighet videofotografert. Begge dømt for seksuell kriminalitet.

Virginia Giuffre, en av anklagerne, sa Maxwell hadde ledet henne til å gi «erotisk massasje» og delta i «seksuelle handlinger» med en rekke internasjonalt velkjente og ledende personer. Blant disse skal være flere prinser, en amerikansk guvernør, en ikke navngitt utenlandsk president og flere andre prominente personer og ledere. Mange navn er unevnt.

Video-opptak av seksuelle handlinger

Epstein hadde installert skjulte kamera en rekke steder i eiendommer han disponerte for å filme seksuelle handlinger med kvinner og mindreårige piker og velkjente og framstående personer. Epsteins private øy i Karibien skal ha vært fullt installert med elektronisk utstyr for å ta opp på video aktiviteter til besøkende gjester. En kvinne som arbeidet for Epstein, har oppgitt Epstein viste henne et medie-rom i en av boligene til Epstein for sentrale videopptak i hvert rom i boligen. Rommet var skjult bak en gjemt dør. (Wikipedia)

Epsteins øy ble kalt «Pedo-øya». Den sto i sentrum for mange av de seksuelle virksomhetene. Barn ble lokket til det seksuelle nettverket. Ofre ble ledet videre til prostitusjon. Epstein stilte sitt private jetfly, kalt «Lolita Express», til rådighet for reisende. Epsteins tidligere pilot har anført Bill Clinton og Donald Trump blant mer selebre gjester i Epsteins fly. (Wikipedie)

Video-filming for utpressing

Filmer av gjester i seksuelle handlinger, og misbruk av unge jenter, er anført brukt som middel til utpressing av personer med innflytelse og makt. Epstein skal selv ha uttalt at han har «mye skitt» festet til «personer i maktposisjon», inkludert informasjoner om deres forbryterske seksuelle tilbøyeligheter og avslappende stoffbruk. (Kilder: New York Times. Wikipedia.)

Epstein og Maxwell: Forbindelser til Israel

Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell hadde forbindelser til Israel på flere områder. Jeffrey Epstein hadde investeringer i Israels «forsvarsindustri». Kontakten ble ledet av Israels tidligere statsminister Ehud Barak som også en tid var forsvarsminister og stabsjef for «Israels forsvarsstyrker». Epstein besøkte Israel og vurderte å bli i Israel for å unngå rettssak og mulig fengsel for seksual-kriminalitet i USA, men vendte tilbake til USA. (Wikipedia.)

Ghislain Maxwell har familie med klare bånd til Israels etterretningstjeneste, Mossad. (Wikipedia) Faren hennes, Robert Maxwell, var jødisk-amerikansk mediemogul med kontroll over flere viktige medier, påstått Mossad-agent. Han døde angivelig ved selvmord; drukning, men mange mener han ble myrdet. Han fikk heltebegravelse på statens regning i Israel med Israels statsminister og flere israelske etterretningssjefer til stede for sine mange «tjenester for Israel». (Wikipedia)

Ghislaine Maxwell var vanskelig å finne etter dom og død av Jeffrey Epstein. Hun ble antatt å gjemme seg i et «trygt hus» i Israel (dekket av israelske agenter). (Mail Online, 1. januar 2022.) En søster til Ghislain Maxwell, Isabel Sylvia, arbeidet aktivt som jødisk aktivist for Israels politikk. (Wikipedia)

Epstein og Maxwell: Israelske agenter?

Det er anført at både Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell var agenter for Israel. Epstein oppga selv til flere at han var «etterretningsagent». Lokale myndigheter der han oppholdt seg, ønsket han nærmere undersøkt, men ble fortalt av andre at Epstein «tilhørte etterretningstjenesten» og man «skulle la det være». (Wikipedia)

Jeffrey Epstein var flere ganger i Israel. Epstein og tidligere israelsk statsmister Ehud Barak sto hverandre nær. Ehud Barak besøkte Epstein i hans boliger i New York. Epstein hadde flere boliger, blant dem den største på Manhattan.) Epstein huset noen av arbeiderne sine i dem, piloten sin inkludert, husholdere og kontorstab i boligkompleksene. Han huset også mindreårige jenter. (Wikipedia)

Ghislaine Maxwell hadde nære bånd til Israel og ble under opphold der, antatt å være beskyttet av israelske myndigheter. (Mail Online)

Epsteins død

Jeffrey Epstein ble etter dommen for sex-kriminalitet, satt inn i Metropolitan Correctional Center. Han delte celle med en tidligere politioffiser, dømt for dobbeltdrap. Epsein ble en natt funnet i cellen såret og halvt bevisstløs med skader rundt halsen som etter selvmordsforsøk eller angrep. Cellepartnere nektet kjennskap til saken. Epstein selv sa han ikke husket noe. Epstein ble etter dette plassert på sikkerhetscelle mot mulig selvmord.

På den nye cellen skulle han ha en annen cellepartner. En vakt skulle se til han hvert 30. minutt. Dette ble ikke fulgt opp natta han døde. Vaktene som skulle se til han, var falt i søvn og sjekket han ikke før etter tre timer. To kamera foran Epsteins celle virket ikke den natta. Epstein ble funnet død i cella på morgenen.  Myndighetene sa det skyldtes selvmord. Fagfolk trakk det i tvil, medisinske funn stemte ikke med selvmord, funn som ble gjort tydet på drap.

Maxwell i fengsel

Ghislaine Maxwell er dømt og skal i fengsel dersom dommen blir stående. Vil noen ha interesse av at hun bringes til taushet? Jeffrey og Maxwell i sex-ring med misbruk av unge jenter, orgier og prostitusjon – og prominente politikere, ledere; eliter i kontaktnettet – kanskje et «nett» for «innside» seksuell informasjon og utpressing! Med agentfunksjoner bak? Det er spørsmål å stille. Om et degenerert politisk miljø?

«Eliten» vurderes og styres, noen følger med. Bilde fra video:

Tim Gielen. “Monopoly. Who Owns the World.” Se den!


Signerte leserinnlegg står for forfatterens regning og gjenspeiler ikke nødvendigvis redaksjonens oppfatninger.

Forrige artikkelForsøket på å destabilisere Kasakhstan kan ende opp med å styrke Russlands rolle
Neste artikkelDansk presse innser at de har sviktet: – Vi fejlede!