Battleground Melbourne – om hvordan en av verdens mest levende byer ble ødelagt

0

Og om hvordan undertrykking avlet motstand og vanlige mennesker har slåss for å redde byen sin.

Battleground Melbourne forteller historien om fallet til verdens mest levende by, gjennom øynene til de som risikerte alt for å redde den.

Vi har blitt kalt alle navn du kan tenke deg, media, politikere og «Jeg står med Dan»-publikum har brukt hver eneste grunnløse sjikane du kan tenke deg, og sannsynligvis mange du ikke kan, for å prøve å vanære oss og få oss til å tie.

Og Victoria-politiet gikk amok i 18 måneder med undertrykkelse, ulovlige arrestasjoner og omfattende trusler for å få oss til å tie.

Så hvem er vi? Og gitt alt vi var opp mot, hvordan vokste vi fra bare 70 mennesker i april 2020, til hundretusener i de største politiske begivenhetene i australsk historie i november 2021?

Dette er vår historie, fortalt gjennom våre øyne. Battleground Melbourne er vårt svar på løgnene, halvsannhetene, sjikanen og sløve angrepene som vi har måttet leve med de siste 2 årene.

Dette er vår historie. Historien om vanlige mennesker som gjør ekstraordinære ting og tar ekstreme risikoer for å stå for det vi tror på.

Du er kanskje ikke enig med oss, kanskje du ikke liker oss engang, men du kan ikke påstå at du vet hvem vi er før du har sett Battleground Melbourne.

Forrige artikkelTidenes dårligste deal for Norge?
Neste artikkel«Inside Corona» – Et av målene med pandemien