«Oss tar dere aldri!» – Over 100.000 demonstrerte mot tvangsvaksinering i Wien

0
Fra massedemonstrasjonen i Wien. Kilde: Wochenblick, foto: Alois Endl

En kjempedemonstrasjon satte sitt preg på den østerrikske hovedstaden Wien lørdag 4. desember 2021. Demonstrantene protesterte mot det koronadiktaturet regjeringa i landet er i ferd med å innføre. Mer enn 100 000 mennesker deltok i protestmarsjen gjennom Wien, skriver avisa Wochenblick. Med hovedparoler som «Mot den obligatoriske vaksinasjonen» og for «Fred, frihet og demokrati» vandret de ut i kveldstimene på Ringstrasse og også gjennom handlegatene. «Oss tar dere aldri» og «Vi er folket» erklærte demonstrantene. Og uvanlig nok: Ifølge observasjoner var det flere kvinner enn menn som resolutt motsatte seg koronadiktaturet. Spesielt for barna.

Avisa mener at østerrikerne ikke vil finne seg i koronadiktaturet og at denne protesten vil bli fulgt opp med nye demonstrasjoner.

«Motstanden kan ikke stoppes»

«Oss tar dere aldri»: De hundre tusen demonstrantene som benyttet anledningen til å stå opp mot regjeringa lørdag viste at de ikke vil la seg knekke. Og det selv om staten igjen gjorde mye for å demotivere motstanden med maskestraff og veisperringer, gir de ikke etter. Det hevdes at myndighetene sørget for at strømmen ble slått av under protestmøtet på Heldenplatz. Ikke rart, skriver Wocheblick: foredragsholderne begeistret med harde fakta mot mainstream-propaganda.

Wien protesterer mot covid-tyranniet

«De som sovner i demokratiet våkner i diktaturet»

Alexander Tschugguel fra St. Bonifatius-instituttet talte som representant for det katolske sivilsamfunnet og sa at koronadiktaturet nå til og med vil ta kontroll over våre kropper. «Vi må kjenne vår fiende slik at vi kan beseire ham,» sa Tschugguel. «Vi er truet med avskaffelse av kontanter, totalovervåking og ekspropriasjon. Det er viktig å vise gjennom protestene at det er en stor, mektig folkemengde som kan stå opp mot tyrannene.»

Les mer om Østerrike og kampen mot koronadiktaturet her.

Protester mot koronadiktaturet over hele verden:

People around the world protest tyrannical COVID-19 lockdowns and vaccine mandates

Forrige artikkelReis all kraft
Neste artikkelRegjeringsskiftet – frå oska til elden for naturen