CDC innrømmer: PCR-testene var forurenset og dårlig designet

0
PCR-test. Shutterstock

De defekte testsettene for koronavirus utviklet av Centers for Disease Control and Prevention i de første ukene av pandemien var ikke bare forurenset, men hadde en grunnleggende designfeil, ifølge en intern gjennomgang fra byrået. Dette skriver Emily Anthes i The New York Times.

Helsemyndigheter hadde allerede erkjent at testsettene var forurenset, men den interne rapporten som ble publisert i PLOS ONE onsdag, dokumenterte også en designfeil som forårsaket falske positive.

Testsettene består av primers og probes.

En faglig forklaring av deres rolle sier:

Probes can be labelled with fluorescent dyes, haptens or enzymes. Detection can occur through autoradiography, chemoluminescence, fluorescence or enzymatic substrate conversion. Primers hybridising to complementary sequences are essential for multiple molecular techniques that require DNA and/or RNA synthesis.

Nå heter det i CDCs interne undersøkelse:

Primers og probes må utformes nøye slik at de binder seg til målsekvensene og ikke til hverandre. I dette tilfellet skjedde det ikke. Hvis en av probes i et testsett noen ganger binder seg til en av primerne, produserer det fluorescerende signalet og genererer en falsk positiv «Det er noe som burde vært fanget i designfasen,» sa Susan Butler-Wu […] Undersøkelsen bekreftet også at testsettene hadde blitt forurenset med syntetiske fragmenter av virusets genetiske materiale. Disse syntetiske sekvensene, som ofte brukes for å sikre at testene fungerer som de skal, ble produsert på samme CDC-lab som testsettet gjennomgikk en kvalitetsanalyse. Det er «sannsynlig» at testsettene ble forurenset der, konkluderte byrået.

Kommentar: Kritikerne hadde rett

Helt fra starten på denne «pandemien» har PCR-testene vært grunnlaget for hele kampanjen. De har vært framstilt som «gullstandarden» som viser helt nøyaktig hvem som er smittet og hvem som ikke er det.

Våkne forskere har helt fra starten kritisert disse testene for å ha grunnleggende feil og svakheter, men de er blitt brutalt avvist av makthaverne og massemediene. En fagfellevurdering av Borger og Kämmerer påviser så mange feil i Corman, Drosten-artikkelen at forfatterne krever at Eurosurveillance trekker den tilbake.

Ikke gullstandard likevel

I den koordinerte globale kampanjen for koronaregimet har mediene og politikerne slått en jernring rundt RT-PCR-testene. Å kritisere disse testene og trekke resultatene av dem i tvil har vært regnet som kjetteri av verste skuffa og blitt møtt med sensur, blokkering og voldsomme politiske angrep.

Da Erna Solberg og hennes regime styrte Norge via dekret, en metode regjeringa Støre har arvet og viderefører, og har satt Grunnloven, arbeidsmiljøloven, barnevernsloven, den europeiske menneskerettskonvensjonen og flere andre lover og konvensjoner til side, er det basert på myten om dette forferdelige «smittetrykket», som igjen ikke er basert på faktiske diagnoser av pasienter, men utelukkende denne famøse RT-PCR-testen.

14. desember 2020 sendte WHO ut en advarsel til helsepersonell om at for mange sykluser vil føre til mange falske positive resultater. Dette har vi skrevet om tidligere, blant annet her:

PCR-testene skaper et falskt bilde av covid-19

Den protokollen som WHO anbefaler bygger på en artikkel om RT-PCR-testen som ble publisert av Corman, Drosten 23 januar 2020 i Eurosurveillance, og som ligger til grunn for all testing av SARS-CoV-2 og Covid-19. Denne testen går ut på å ta nukleotider – små fragmenter av DNA eller RNA – og replikere dem til de blir noe stort nok til å identifisere. Replikasjonen gjøres i sykluser, hvor hver syklus dobler mengden genetisk materiale. Antall sykluser det tar å produsere noe som kan identifiseres, er kjent som «syklusterskel» eller «CT-verdi». Jo høyere CT-verdien er, desto mindre sannsynlig er det at du oppdager noe vesentlig.

Det nye WHO-notatet sier at bruk av høy CT-verdi for å teste for tilstedeværelse av Sars-Cov-2 vil føre til falske positive resultater. Dette er akkurat det samme som vi skrev i vår artikkel.

En test som la grunnlag for global lockdown

Grunnen til at våre herskere og deres leieknekter har slåss som løver for RT-PCR-testene er at de legger grunnlaget for det diktatoriske regimet de har innført. Ved hjelp av den får de svært oppblåste tall for «smittetrykket», noe som igjen brukes til å innføre portforbud, lockdown, masketvang og etter hvert også vaksinetvang.

Og så må altså sjøl CDC innrømme at testene har grunnleggende designfeil. Men vil det sette en stopper for koronadiktaturet? Neppe. Det er ikke basert på vitenskap, men på den mest sofistikerte psykologiske krigsoperasjonen i menneskehetens historie. Herskerklassen gir ikke slipp på det dersom den ikke blir tvunget til det.

Forrige artikkelHvorfor er HL-senteret taust om nazismen i Ukraina?
Neste artikkelIngen «vidunderkur mot høye strømregninger»