Streik mot koronadiktatur i Østerrike

0

Konturene av den østerrikske tvangsvaksineringa begynner å vise seg. På den enes sida skal det settes inn knallhard propaganda og tvangstiltak. På den andre sida skal de som fortsatt nekter å vaksinere seg bli straffet med store bøter.

Avisa Kronen Zeitung skriver:

Fra februar 2022 vil ting bli alvorlig. For «alle mennesker som bor i Østerrike», siterer «Presse» fra det første grove utkastet til obligatorisk vaksinasjon:

  • Den som nekter å møte til vaksinasjonstimen skal innkalles av distriktsforvaltningen.
  • Hvis du ignorerer det også, bør det komme en ny forespørsel innen fire uker.
  • Holder du deg unna igjen risikerer du en bot på 3600 euro eller fire ukers erstatningsfengsel.
  • Straffen øker til inntil 7200 euro dersom noen allerede har blitt straffet to ganger for brudd på vaksinasjonsplikten eller hvis «den administrative lovbruddet har skapt en alvorlig fare for en persons liv eller helse».

Demonstrasjoner og streiker mot koronadiktaturet

Det snakkes om at motstand på alle nivåer vil være nødvendig for å avlede denne regjeringen fra dens totalitære framferd. 1. desember er det planlagt en «advarselsstreik» i flere byer i Østerrike. Alle som ikke jobber denne dagen kan vise de regjerende politikerne at de må regne med enorm motstand på feil spor mot tvangsvaksinering. De oppfordrer alle innbyggere til å stå opp og delta – uansett om de er vaksinert eller ikke. For den obligatoriske vaksinasjonen gjelder for alle – uansett om det gjelder første, andre, tredje, fjerde, femte … stikket!

#Impfstreik

Les også: Østerrike vedtar vaksinetvang, sjukepleiere nekter å følge ordre, studie viser at jo mer vaksine, jo flere dødsfall

Forrige artikkelTyskland helt avhengig av den russiske gassen og Ukraina i en katastrofal situasjon
Neste artikkelVil svenske sosialdemokrater splitte Syria?