Norske myndigheter legger folks skjebne i Pfizers hender

0
Illustrasjon: Shutterstock

I Standardkontrakten som alle land som har kjøpt vaksiner av Pfizer har undertegnet, er det slått klinkende klart at det er kjøper som påtar seg alt økonomisk og juridisk ansvar. 

Les: Pfizer fraskriver seg alt ansvar for uventede bivirkninger nå og i framtida

En nylig amerikansk studie viser nå at det er mer enn doblet risiko for hjerteinfarkt etter covid-vaksinasjon. 

«I USA brukes PULS Cardiac Test for å vurdere risikoen for at pasienter får en akutt koronar hjertesykdom, for eksempel et hjerteinfarkt. Testen er basert på en vekting av flere biologiske proteinmarkører. Det er gjort en studie i det høyt ansette medisinske tidsskriftet Circulation av resultatene av PULS-testen etter vaksinasjon med mRNA covid-vaksine. I 8 år har PULS-testen blitt tatt hver 3. til 6. måned for 566 pasienter 28-97 år og jevnt fordelt etter kjønn. Resultatet er illevarslende. 5-årsrisikoen for akutt koronar hjertesykdom har økt fra 11 % til 25 %, altså en mer enn doblet (2,3 ganger) risikoøkning. Den økte risikoen vedvarte i minst 2,5 måneder etter administrering av dose 2. 

Vi vet allerede at risikoen for myokarditt og perikarditt øker markant, spesielt for menn 12-29 år etter covid-vaksinasjon, men nå er det data om at det øker risikoen for blant annet hjerteinfarkt for personer som allerede har økt risiko for å innen 5 år få en koronar hjertesykdom.

Dette betyr at mRNA-covid-vaksinen øker risikoen for alvorlig hjertesykdom i alle aldre.»

Det er norske myndigheter, regjering, FHI og Helsedirektoratet som nå er juridisk ansvarlig dersom det oppstår skader på grunn av vaksinene. Men også enhver lege, politiker eller sykepleier som presser folk til å ta vaksinene eller setter dem, er personlig ansvarlige for eventuelle skader.

Kilder:

Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning

Hisnande siffror i USA av hjärtinflammation och hjärtsäcksinflammation efter covidvaccinering

FDA ber dommer om å utsette fullstendig publikasjon av Pfizers COVID-vaksinedata til til 2076

FDA har bedt en føderal dommer om å la offentligheten vente til år 2076 med å avsløre alle dataene og informasjonen den var avhengig av for å lisensiere Pfizers COVID-19-vaksine. Det er ikke en skrivefeil. Den ønsker 55 år på å produsere denne informasjonen til publikum.

FDA har gjentatte ganger lovet «full åpenhet» med hensyn til Covid-19-vaksiner, inkludert bekreftelse av «FDAs forpliktelse til åpenhet» ved lisensiering av Pfizers COVID-19-vaksine.

Med det løftet i tankene, i august og umiddelbart etter godkjenning av vaksinen, ba mer enn 30 akademikere, professorer og forskere fra USAs mest prestisjefylte universiteter dataene og informasjonen sendt til FDA av Pfizer for å lisensiere sin COVID-19-vaksine.

Det er grunn til å spørre seg hva de har å skjule.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.