Høring om overføring av myndighet etter genteknologiloven

0

Den avgåtte regjeringa Solberg la igjen et forslag om overføring av myndighetoverføring av myndighet etter genteknologiloven for klinisk utprøving av GMO-legemidler fra Miljødirektoratet til Legemiddelverket. Som vanlig med ekstremt kort frist, nemlig 1. NOVEMBER. Vi gjengir her et av høringssvarene:

Myndighetsoverføringen for å behandle søknader om klinisk utprøving av GMO-legemidler etter genteknologiloven må IKKE overføres fra Miljødirektoratet til Legemiddelverket.

Vi har vært vitne til hvordan den genbaserte medisinske injeksjonen som av myndigheter feilaktig omtales som ‘coronavaksine’ har unnsluppet risikoanalyse, konsekvensutredning og skriftlig godkjenning fra de injiserte deltakerne, fordi stortinget sommeren 2020 vedtok å unnta dette GMO-eksperimentet fra bioteknologiloven og genteknologiloven, og dermed tillot bruken av dem som en vanlig vaksine blant befolkningen.

De injiserte har intetanende vært forsøkskaniner i historiens største medisinske eksperiment.

Resultat: Legemiddelverkets statistikk viser 3483 behandlede meldinger om ALVORLIGE bivirkninger inkl død av ‘vaksinene’. Ennå har Legemiddelverket utrolig nok kun behandlet 54% av de innkomne meldingene, dvs vi må regne med ca 6394 alvorlige bivirkninger i alle aldersgrupper som har gitt betydelig nedsatt funksjonsevne, livstruende sykdom eller død, fosterskade og misdannelse, samt sykehusopphold. Blir den neste et barn mellom 5 – 11 år?

Dette til sammenligning med 900 døde av covid-19 siden mars 2020, med en gjennomsnittsalder på 83 år, og ingen døde av influensa (mot normalt 700-1400). 900 mennesker som kunne ha vært reddet av Ivermectin og andre virksomme medisiner, som norske helsemyndigheter ikke tillot å bruke.

Hva sier dette om Legemiddelverket?

Stortinget må ta innover seg at dette er den største medisinske skandalen som har skjedd i Norge inntil idag. Det er bevis på at helsemyndighetene er i lommen på legemiddelindustrien og har ført det norske folket bak lyset.

Denne samme legemiddelindustrien ønsker sammen med G7 landene og andre industrinasjoner å satse milliarder på gensekvensierte ‘vaksiner’ i årene fremover. Denne satsningen henger tett sammen med innføringen av det digitale ‘helsepasset’ som vil innebære total overvåkning av innbyggerne, der vaksinestatus vil benyttes for å sile ut hvem som skal frarøves sine menneskerettigheter.

Jeg er dypt bekymret for at en overføring av myndigheten er det samme som å gi grønt lys for en utvikling der den enkelte borger skal fortsette å utsettes for medisinske eksperimenter, og der de som nekter å delta vil miste sine rettigheter. Et totalitært diktatur. Ansvaret ligger i stortingets hender.

Send inn høringssvar. Fristen er i dag! Svarene sendes inn her.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.