WHO og FN: Før midten av 2022 er planen at 70 prosent av verdens befolkning skal motta gen-injeksjoner

0
Rottefangeren fra Hameln

FNs generalsekretær Guterres krever ytterligere åtte milliarder dollar for å sikre «en rettferdig fordeling» av genpreparatene. For ham er den ulike fordeling ikke bare «et spørsmål om umoral, men også et spørsmål om dumhet».

Fra Midt i fleisen.

Hovedkilde: Telegraph

Slik de som trekker i trådene ønsker det, presser WHO og FN videre med planene om å gi eksperimentelle geninjeksjoner til hele verdens befolkning. Som den britiske avisen The Telegraph opplyser, har FNs generalsekretær Antonio Guterres oppfordret til å mobilisere ytterligere åtte milliarder dollar for å sikre «en rettferdig fordeling» av genproduktene og for å sikre at 40 prosent av verdens befolkning blir vaksinert før året er omme.

Planene til Verdens helseorganisasjon og FN er ambisiøse: innen midten av 2022 skal 70 prosent av verdens befolkning gis geninjeksjoner. Fordi, som Guterres understreker, hvis viruset «spres som en ildebrann i de fattigste landene i verden» vil nye varianter dukke opp.

Guterres advarer:

«Og all vaksinasjonsinnsats i utviklede land vil falle i stykker, og disse menneskene vil ikke bli beskyttet.»

Med dette inntar Guterres samme linje som direktøren for National Institute of Allergy and Infectious Diseases og sjefepidemiolog i Det hvite hus, Anthony Fauci, som utmalte lignende skrekkvisjoner i begynnelsen av mai 2020.

Den gang sa han at koronaviruset kan spre seg som «ildebrann», den «smittsomme kraften» til korona-viruset kan sammenlignes med «en skogbrann«.

Hittil har mer enn 6,3 milliarder vaksinedoser blitt gitt over hele verden ifølge Guterres, men 75 prosent av disse dosene ble gitt til mennesker i høyinntektsland – som utgjør halvparten av verdens befolkning.

Ifølge Our World in Data har mer enn halvparten av verdens befolkning ikke engang mottatt én dose av en Covid-19-vaksine, beklaget han, og mindre enn fem prosent av afrikanerne er fullstendig vaksinert. I forrige uke kunngjorde WHO til og med at rundt tre fjerdedeler av afrikanske land ikke hadde oppnådd målet om å vaksinere 10 prosent av befolkningen innen slutten av september.

Guterres sier: Ulik fordeling av vaksiner er ikke bare «et spørsmål om umoral, men også et spørsmål om dumhet».

Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHOs generaldirektør, ble også sitert i artikkelen. Han beskriver disse tallene som en «skremmende urettferdighet» og uttaler at dette ikke er et problem med forsyning.

«Det er et fordelingsproblem … med vaksineproduksjon for tiden nær 1,5 milliarder doser per måned over hele verden, er det nok til å nå våre mål, forutsatt at de er rettferdig fordelt.»

Ghebreyesus legger til at WHO ikke har «makt» til å tvinge land med høyere inntekt til å «dele» mer av sine forsyninger med land med lavere inntekt.

I sin globale vaksinasjonsplan minner WHO de rikere, «godt vaksinerte» landene om å omdirigere vaksinesendinger til Covax, det globale vaksinedelingsinitiativet, for å holde løfte om vaksinedonasjoner og forplikte seg til å donere ytterligere vaksiner.

WHO oppfordret til et «moratorium på oppfrisknings-vaksinasjoner til slutten av 2021» slik at vaksiner kunne leveres til deler av verden der «mange mennesker i fare» forblir uvaksinert. Denne oppfordringen har imidlertid stort sett falt for døve ører ettersom land som Storbritannia planlegger å gi tredje doser.

Ghebreyesus oppfordrer vaksineprodusenter til å «muliggjøre teknologioverføring» slik at andre selskaper kan produsere vaksiner og utvide produksjonen.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.