Et flertall av innbyggerne i USA merker vareknappheten

0

En meningsmåling som som er gjennomført i USA av Trafalgar Group viser at 54% av innbyggerne i USA merker vareknappheten. 36% sier at de ikke merker den.

Dessuten sier 68% at der har merket forsinket leveranse når de forsøker å kjøpe vanlige forbruksvarer.

Republikanerne som ble spurt, hadde større tendens til å si at de hadde opplevd vareknapphet, med 67,7% sammenlignet med bare 42,4% av demokratene. Flertallet av uavhengige eller upartiske velgere, eller drøyt 50%, har merket mangel, mens 37% svarte nei og ytterligere 12,4% sa at de ikke var sikre.

Totalt sett var deltakerne i meningsmålingene mer eller mindre jevnt fordelt mellom de to store partiene og uavhengige, med 39,3% demokrater, 35,6% republikanere og 25,1% ikke-partipolitiske respondenter som deltok i undersøkelsen. Meningsmålinga, som ble gjennomført mellom 15. og 18. oktober og publisert tidligere denne uka, skjedde tilfeldigvis samtidig med et brev signert av rundt 160 republikanske lovgivere, der de oppfordret Biden-administrasjonen til å ta tak i kaoset i forsyningskjeden før problemet utvikler seg videre.

Emneknaggen #EmptyShelvesJoe gikk til topps på Twitter etter at Det hvite hus varslet om leveringskrise før jul.

Det er balnt annet en økende mangel på matvarer. Det har ført til at folk har begynt å hamstre alt mulig, skriver Bloomsberg og New York Post.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelTaiwan: Faren for krig mot Kina er “veldig lav»
Neste artikkelKina og Russland holder sin første store felles marineøvelse