FDA-ekspert i USA: Hjerteinfarkt skjer 71 ganger så ofte med denne vaksinen som med tidligere vaksiner

0
Shutterstock

Helt uventet ble det et flertall på 16 mot 2 stemmer i USAs ekspertpanel for Food and Drug Administration (FDA) da de drøftet om de skulle støtte en generell oppfordring til å ta «booster»-vaksine eller ei. Stort tilbakeslag for Bidens vaksinekampanje. FDA og CDC anbefaler ikke generell «booster»-vaksine.

Grunnen til at det ble et så stort flertall mot linja til Biden-administrasjonen var at det på møtet i ekspertpanelet ble lagt fram dramatiske og sjokkerende data om risikoen ved vaksinene. Nå foreligger det et referat fra møtet i ekspertpanelet som er gjengitt her: FDA experts reveal the Covid-19 Vaccines are killing at least 2 people for every 1 life they save as they vote 16 – 2 against the approval of booster shots.

«Ingen data motbeviser at vaksinen dreper flere enn den redder»

Dr Joseph Fraiman, som er lege i kriseteamet i New Orleans ba kollegene om hjelp. Han sa: Vi trenger deres hjelp til å stanse vaksinevegring. Vi klarer ikke å motbevise vaksinekritikernes påstander om at vaksinene dreper flere enn de redder. «De faktum at vi ikke har slike kliniske bevis at vi kan si at aktivistene tar feil, burde skremme oss alle.»

Steve Kirsch, som er toppsjef i Covid-19 Early Treatment Fund, sa:

«Jeg kommer til å fokusere kommentarene mine i dag på elefanten i rommet som ingen liker å snakke om, at vaksinene dreper mer enn de redder. “Vi ble ledet til å tro at vaksinene var helt trygge, men dette er rett og slett ikke sant, for eksempel er det fire ganger så mange hjerteinfarkt i behandlingsgruppen i Pfizer 6 måneders rapport, det var ikke bare uflaks. VAERS viser at hjerteinfarkt skjer 71 ganger oftere etter disse vaksinene sammenlignet med annen vaksine.”

Steve Kirsch fortsatte deretter presentasjonen med å vise et lysbilde med tittelen ‘Excess Death: Life ratio is UNACCEPTABLE’. Lysbildet viser hvor mange dødsfall som var nødvendig etter vaksinasjon for å redde ett liv på grunn av Covid-19.

«Bare VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) er statistisk signifikante, men de andre tallene er bekymringsfulle.» sa Steve Kirsch.

«Sjøl om vaksinene har 100% beskyttelse, betyr det fortsatt at vi dreper 2 mennesker for å redde 1 liv.

“Fire eksperter analyserte ved hjelp av helt forskjellige ikke-amerikanske datakilder, og alle kom med omtrent samme antall overflødige vaksinerelaterte dødsfall, omtrent 411 dødsfall per million doser. Det betyr at 115 000 mennesker har dødd (på grunn av vaksinene mot Covid-19).”

Hele videoen fra det åtte timer lange møtet kan du se her.

Men de kommentarene vi har vist til er klippet sammen i denne videoen.


Forrige artikkel«Pandemien» har økt aksjeverdien til Nakstad 21 ganger
Neste artikkelEn russisk kommunist er fanebærer for anti-lockdown