Fauci insisterer på at en 3. dose vil være nødvendig for å bli «fullt ut vaksinert»

0

Etter at FDAs rådgivende panel avviser universelle Covid-vaksiner.

Helserådgiver for Det hvite hus, dr. Anthony Fauci, påstår nå at «til syvende og sist» vil folk behøve minst én vaksine til for å være skikkelig vaksinert mot Covid-19. Dette til tross for FDAs  (USAs Food and Drug Administration) nøling rundt universelle vaksiner.

«Jeg tror, når alt kommer til alt, vil det vise seg at det riktige regimet, iallfall for mRNA-vaksiner, er to originale doser, injisert med tre til fire ukers mellomrom.  Men det bør følges opp med en tredje dose flere måneder senere», sa Fauci til The Telegraph i et eksklusivt intervju.

«Jeg tror at det, når vi ser tilbake, vil bli det riktige regimet. For å være et komplett og fullstendig regime vil det være nødvendig med en tredje dose».

Helserådgiveren ser ut til , iallfall for øyeblikket, å være på kant med USAs Food and Drug Administration rådgivende panel. På fredag avviste de ideen om enda flere vaksineringer, til tross for at president Joe Biden allerede har godkjent ideen.

Les: Stort tilbakeslag for Bidens vaksinekampanje. FDA og CDC anbefaler ikke generell «booster»-vaksine

I stedet anbefaler panelet vaksinering av de i risikogruppene, som personer over 65 år.

Fordi virkningen av vaksinene svekkes over tid, tror Fauci at ekstra vaksiner vil bli nødvendig for eldre pasienter. 

Når han blir spurt om yngre personer også vil komme inn under et slikt regime, med vaksine etter vaksine, sier Fauci: «Det vet vi ikke ennå».

Dermot insisterer Fauci på at barn, så unge som seks måneder, snart vil bli vaksinert mot koronavirus. Han tror at barn ned til femårsalderen også vil bli godkjente for vaksinering i høst, og at de enda yngre – ned til seks måneder, vil følge etter en måned senere.

Les: FDA-ekspert i USA: Hjerteinfarkt skjer 71 ganger så ofte med denne vaksinen som med tidligere vaksiner

Denne eksperten på infeksjons-sykdommer har uttrykt frustrasjon lik den president Joe Biden har kommet med, når det gjelder de som fortsatt er uvaksinerte.

Mer enn 76 % av voksne i USA har fått minst én vaksinedose. Men dette tallet er slett ikke høyt nok for Fauci.

Han sier han er «skuffet», spesielt i de «røde statene» som har lavere vaksinetall enn de mer liberale områdene.

«Du vet at i USA har dette blitt noe av en politisk sak. Dersom du ser på et kart over USA, så er de uvaksinerte regionene svært ofte røde stater, eller republikanske områder», sa han. 

Nok en gang anklaget han de uvaksinerte for med hensikt å gi viruset grobunn til å utvikle potensielle mutanter. «Det kan føre til at det oppstår nye varianter som kan bli enda verre enn Delta-varienten».

«I De forente Stater er det rundt 72 eller 73 millioner personer som bør bli vaksinert, men som ennå ikke er blitt det. Det er virkelig uheldig, fordi det gir perfekte forhold for å utvikle mutanter som igjen kan føre til varianter som kan bli problematiske».

Fauci fortsetter å insistere på at det er en lang vei som ligger foran oss når det gjelder pandemien. Han sier han «håper å se en slutt på det våren 2022».

Men han legger til: «Om det vil skje gjenstår å se».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst for Derimot.no.

Kommentar fra Knut Lindtner i Derimot.no:

Vi må bare konstatere at dette bekrefter at vaksinene mot Covid ikke er effektive, slik det allerede kommer entydige meldinger fra Israel om. Der er de i gang med en 4. vaksinering. Og det betyr at vi som har advart mot vaksinering enda en gang får rett.

Det dette dreier seg om er vaksinering i all evighet noe bare legemiddelindustrien er tjent med. Befolkninger en tjent med naturlig immunitet gjennom smitte (som de fleste ikke merker noe til). Men fordi folk i dag tror at smitte betyr “pest” og ikke “frisk” kan en skremme befolkningen med stadig nye smittete.

De som har vært smittet uten alvorlig sykdom trenger ingen vaksiner. De er effektivt immunisert, langt bedre enn noen vaksine klarer det.

Gjør dere klar for det nye regimet: vaksiner i all evighet!

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.