Den forbudte demonstrasjonen i Berlin: Min tale som ikke ble holdt

0

Av Ernst Wolff.

Vi befinner oss for tiden i en sosial unntakstilstand som verden aldri har sett maken til før.

I helsens navn har vi blitt tvunget til å iverksette tiltak som ikke har gjort oss friskere, men som har gjort mange av oss syke, ikke bare fysisk, men psykologisk, følelsesmessig og økonomisk.

Aldri før har slike økonomiske skader blitt påført under medisinsk påskudd som de siste seksten månedene. Bedrifter ble lammet, forsyningskjeder ødelagt, hundretusenvis av små og mellomstore bedrifter ble presset til konkursens rand og hele grener av økonomien, som turisme, ble stort sett ødelagt.

Ernst Wolff.

Konsekvensene i utviklingsland og framvoksende økonomier var enda verre enn i vårt land: Bare i 2020 vil levestandarden for mer enn halvannen milliard mennesker ha falt og mer enn 130 millioner mennesker bli dømt til sult.

På den motsatte enden av samfunnet så det derimot annerledes ut:

Aldri før har regjeringer, med hjelp av sentralbanker, gitt ut «redningsmidler» i slike mengder som i 2020. Brorparten av disse pengene har gått rett til finansmarkedene, noe som har drevet et aksjeboom som har ført til den største omfordelingen av rikdom, nedenfra og opp, verden noensinne har sett.

Hva ligger bak dette? Hvordan var det mulig å gjennomføre en så stor formueoverføring over hele verden under påskudd av å angivelig beskytte befolkningens helse?

Svaret er: I 2020 har vi nådd endepunktet i en historisk prosess og dermed et vendepunkt i menneskets historie, og det er ikke politikken som vil bestemme hvor verdens vil gå i fremtiden, men en annen – uendelig mektigere – kraft, nemlig Det DIGITAL-FINANSIELLE KOMPLEKS.

I løpet av de siste 40 årene har dette komplekset spredt seg som en kreftsvulst over hele verden og gjennomsyret alle områder av våre liv. De viktigste representantene inkluderer de store IT-konsernene og ledende kapitalforvaltere.

Markedsverdien til de fem største digitale selskapene Apple, Amazon, Alphabet, Microsoft og Facebook er for tiden på svimlende 8,8 tusen milliarder dollar, og de to største kapitalforvalterne i verden, BlackRock og Vanguard, forvalter tilsammen mer enn 16 tusen milliarder dollar.

Denne prosessen med konsentrasjon av penger og makt i færre og færre hender er unik. Aldri i hele menneskets historie har så få mennesker og så få selskaper eid så mye penger som de gjør i dag. Aldri før har de utøvd så mye makt og aldri har de brukt denne makten så uhemmet som i de siste 16 månedene.

Likevel står det digital-finansielle komplekset for øyeblikket overfor et stort problem: Systemet som har gitt dem så mye penger og så mye makt gikk inn i sin siste fase i mars/april 2020 og kan ikke lenger reddes med konvensjonelle metoder.

Det er derfor dets viktigste representanter for tiden følger en agenda som ikke har noe med helse å gjøre. Det består i å plyndre det eksisterende systemet i dets dødskamp i henhold til alle kunstens regler og samtidig, i bakgrunnen, forberede et nytt system.

Vi har opplevd plyndring av systemet i flere måneder med de stadig nye restriksjonene som spesielt bringer små og mellomstore bedrifter til konkursens rand og tvinger dem til stadig større avhengighet av den digitale plattformøkonomien. Vi ser det også gjennom den permanente innmatingen av nye penger, noe som forsterker inflasjonen mer og mer, men som hjelper både statene og spekulantene med å betale ned gjeldsberget sitt, men samtidig gradvis eksproprierer den yrkesaktive befolkningen.

Offentligheten, derimot, får vite nesten ingenting om utarbeidelsen av det nye systemet – introduksjonen av digitale sentralbankvalutaer. Og dette til tross for at de store sentralbankene alle jobber meget hardt med dette prosjektet. Og denne nye valutaen medfører enorme farer: Med den vil man kunne kontrollere forbrukernes oppførsel på en målrettet måte, gjøre det umulig for dem å spare og tvinge dem til å bruke pengene til et bestemt formål innen bestemte tidsperioder . God oppførsel vil bli belønnet, kritikere straffet og til og med avskåret fra alle økonomiske strømmer.

Digitale sentralbankpenger vil være kjernen i et tvangsbasert sosialt regime som stort sett klarer seg uten åpen vold fordi det kan kvele enhver opposisjon tidlig. Sentralbankens digitale penger er et nesten perfekt middel for å kontrollere, manipulere og kondisjonere befolkningen. Innføringen betyr intet mer og intet mindre enn den mest inngripende valutareformen gjennom tidene. En verden med digitale sentralbankpenger er ikke annet enn et digitalt økonomisk fengsel der det ikke lenger er rom for frihet og demokrati.

Men er vi hjelpeløst utsatt for denne utviklingen? Eller har vi fortsatt en sjanse til å forhindre marerittet i en verden av totalt slaveri av penger?

Det avhenger bare av én faktor: kunnskapsnivået til folket. Det nåværende udemokratiske, urettferdige og sosialt destruktive systemet fungerer bare fordi de fleste mennesker ikke gjennomskuer det. Hvis mange mennesker gjennomskuet det, ville det ikke være bærekraftig i lengden.

Siden dette systemet bare kan holdes i live med stadig strengere tvangstiltak, vil flere og flere mennesker havne i konflikt med det i tiden fremover. Det betyr igjen at de vil lete etter veier ut av problemene som oppstår.

Så vi går inn i en historisk epoke der opplysningen om de faktiske strukturer og maktforhold i vårt samfunn og vår økonomi vil møte åpne ører hos veldig mange mennesker.

Så la oss bruke denne historiske muligheten og fremme denne utdanningen til tross for all sensur, alle forbud og all trusler – og la oss gjøre det til vårt mål å redde oss selv, våre barn og barnebarn fra fengsling i et digitalt økonomisk fengsel og gjøre det mulig for fremtidige generasjoner å leve verdig og fritt.

(KenFM)

Denne artikkelen er oversatt til norsk og publisert av Midt i fleisen.

Bøker av Ernst Wolff.

Forrige artikkelFra Indre Østfold: Smittevernet skal styre partienes valgkamp
Neste artikkelRomani-folkets holocaust (parajmos)