Bill Gates utvikler nå piller med kunstig intelligens (AI) mot Covid-19 og fremtidige pandemier

0
“Dr. Gates” uten helsebakgrunn sier med et smil at genmodifiserte organismer skal “skytes” inn i armen på små barn

Leserinnlegg.

“Dr. Gates” uten helsebakgrunn sier med et smil  at genmodifiserte organismer skal “skytes” inn i armen på små barn? Dette har kommet svært nær oss det siste året, i disse dager er det norske 12-15 åringer som skal sprøytes, dersom foreldrene stoler på injeksjonene og gir sitt samtykke.

LONDON: Bill og Melinda Gates støtter nå utvikling av nye medisiner med programvare for kunstig intelligens.(AI) Dette  skriver CNBC .

Oxford-hovedkvarteret Exscientia i UK, kunngjorde onsdag at de har signert en fireårig avtale på opptil 70 millioner dollar med Bill & Melinda Gates Foundation.

Firmaet som konkurrerer med slike som BenevolentAI, sa at de vil bruke en del av finansieringen til å prøve å utvikle nye antivirale piller som kan brukes til å behandle Covid-19 og stoppe fremtidige pandemier fra å spre seg.

Exscientia fokuserer på å utvikle behandlinger for Covid-19 og andre koronavirus, samt influensa og dyr-til-menneske-virus Nipah, som kan forårsake luftveisproblemer.

Vil utvikle våpen mot virus

«Den pågående Covid-19-pandemien understreker nødvendigheten av å utvikle trygge og effektive bredspektrede legemidler for å utvide vårt våre “våpen” mot virus og deres varianter,» sa Exscientia-sjef Andrew Hopkins i en uttalelse.

– Exscientias «småmolekyleterapeutika» tar sikte på å bekjempe de delene av virus som  minst sannsynlig vil endre seg, slik at forskere kan utvikle behandlinger som teoretisk kan møte fremtidige virus, legger han til.

– Terapi med små molekyler kan gi en overlegen tilnærming for å ivareta global helse,» sa Denise Barrault, direktør for porteføljeforvaltning i Exscientia. Han hevder videre at; visse mål er utbredt på tvers av virusfamilier, noe som betyr at kraftige terapier kan være stort sett effektive på tvers av flere virusfamilier.

Exscientia hevder at AI -programvaren kan redusere tiden det tar å oppdage nye medisiner med opptil 80%.

Kommentar:

Bill Gates vil nå altså ha oss til å ta en pille laget med AI-programvare, som kan brukes til å behandle Covid-19 og stoppe fremtidige pandemier fra å spre seg. Gates som verken er lege eller folkevalgt, har lenge ivret for at verdens 7 milliarder skal vaksineres for Covid 19. Noe som norske barn og foreldre er sterkt berørt av i disse dager.

Skal friske mennesker ta pillene “Dr. Gates” foreskriver for en mulig pandemi i framtiden? Samtidig får vi vite at denne pillen er designet med kunstig intelligens, AI, eller robot-teknologi om du vil. Føles dette betryggende? Svelger vi denne kamelen… unnskyld pillen.. også? Hvem gir en businessmann autoritet når det gjelder helse?

Det ser ut til at Gates nå åpent fusjonerer de to mest lukurative bransjene i verden, hvor han selv smart nok har et ben i begge. Altså Big Tech og Big Pharma. Og at resultatet kan gå inn i din eller dine barns kropp.  Skal våre helsemyndigheter pushe oss til å svelge en pille designet med AI programvare også?  Hva tilsier at vi skal ta medisiner fra “Dr. Gates”?  Hvordan kan den norske regjeringen, med Erna Solberg i spissen ha slik tillit til denne mannen uten helsefaglig bakgrunn, og sende avgårde norske skattebetaleres penger når han ringer for å be om mer penger til vaksiner.

Hvordan kan den norske regjeringen, med Erna Solberg i spissen ha slik tillit til denne mannen uten helsefaglig bakgrunn, og sende av gårde norske skattebetaleres penger når han ringer for å be om mer penger til vaksiner.

Gates er verdens 4. rikeste mann, som har doblet sin formue siden han gikk inn i WHO fra årutsenskiftet, fra  63 billiarder dollar i år 2000 til 144 billiarder i formue i mai 2021 i følge Forbes. Og på kjøpet har han  skaffet seg imaget filantrop, Han investerer for øvrig tungt i vaksineselskapene for Covid-19.

Se dokumentaren her om hvordan Gates har monopolisert global helse her Siden han kom inn i WHO har Gates hovedfokus vært vaksinering, i tett samarbeid med legemiddelindustrien, verdens mest lukurative business.

Som kjent er Gates WHOs største sponsor etter USA. Den posisjonen gir ham stor innflytelse over prioriteringene i WHO, som styrer pandemien.

Dr. Astrid Stuckelberger, tidligere tilknyttet WHO, har varslet om det  som skjer i kulissene innen WHO og global helse, har fortalt at alle medlemsland er forpliktet til å følge WHO i følge avtaler undertegnet i 2016.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.