Perspektiver på pandemien

0
Mark Crispin Miller

“2020 og 2021 har vært en global propagandabegivenhet uten sidestykke i sitt omfang og raffinemang.”

Mark Crispin Miller intervjuet av John Kirby.

Se intervjuet: https://odysee.com/10640934-ff67-4331-afe9-3076ad2bb46d

Mark Crispin Miller er professor i medier, kultur og kommunikasjon ved New York University. Hans forskningsinteresser inkluderer moderne propaganda, historie og taktikk for reklame, amerikansk film og medieeierskap. Han er forfatteren av Boxed In: The Culture of TV (1988)The Bush Dyslexicon: Observations on a National Disorder (2001),  Cruel and Unusual: Bush/Cheney’s New World Order (2004), og Fooled Again: The Real Case for Electoral Reform (2007). Han var redaktør av Seeing Through Movies (1990), og Loser Take All: Election Fraud and the Subversion of Democracy, 2000-2008 (2008).

Intervjuer er John Kirby er regissør av FOUR DIED TRYING, en dokumentarfilm og serie om de store attentatene på 1960 -tallet og deres katastrofale innvirkning på landet. Å bli med i kampen for rettferdighet for Dr. King, Malcolm X, og John og Robert Kennedy.

Dette intervjuet ble publisert av Off-Guardian.

Mer om Mark Crispin Miller.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelIvermektin-mørklegging i India. Sensurering av fagfellevurdert studie.
Neste artikkel«Opprøret» fra Nordalliansen i Afghanistan falt sammen før det startet
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.