Først av alt: Gjør ingen skade!

0

Opprop fra australske leger til kolleger og medborgere.

Ei gruppe seniorleger og helsepersonell som er bekymret for helsekonsekvensene av lockdowns som brukes som reaksjon på SARS-CoV-2-utbruddene i Victoria og over hele Australia har opprettet Covid Medical Network. De skriver i sitt opprop til kolleger og medborgere:

Leger, helsepersonell og millioner av bekymrede australiere krever øyeblikkelig slutt på enestående, gjennomgripende og tvangsmessige «unntakstilstandene» og retur til transparent og bevisbasert pandemisk beredskap og behandling i tidlig fase. Vi, dine legekolleger, skriver til deg bare motivert av vår bekymring for pasientenes velferd og samfunnets helse.

Hver lege, som enhver person, må svare på sin egen samvittighet. Spesielt leger må svare på en ed, hvor eden har falt bort, men ikke uten at ånden lever videre. Denne eden var, og er, basert på ‘primum non nocere’ eller ‘Først av alt: Gjør ingen skade’.

Dette brevet tar sikte på å minne alle leger på våre etiske forpliktelser og å gi vår samvittighet informasjon slik at ingen kan påstå «jeg visste ikke» eller «jeg fikk feil anbefaling» eller «jeg fulgte bare ordre».

Befolkningen i Australia står overfor enestående, gjennomgripende og tvangsmessige «unntakstilstander» med alvorlige begrensninger i frihet og utbredt innvirkning på helse, liv og levebrød. ‘Å flate ut kurven’ i noen uker har blitt atten måneder med frykt, angst og kontroll. Mye av det ble unødvendig konstruert gjennom sensasjonshungige medier, mislykket politisk ledelse som har fraskrevet seg ansvaret, til akademikere og helsebyråkrater som befinner seg langt unna virkeligheten og lidelsen til vanlige australiere.

Tidlig i 2020 forlot den australske regjeringen, etter eksempler fra andre land, og Verdens helseorganisasjons (WHO) plutselige helomvending, mangeårige og eksisterende pandemi-retningslinjer til fordel for håndhevede nedleggelser, maskeringspåbud, massetesting , digital overvåking, grensestengninger og karantene av de friske. Denne tilnærmingen var fullstendig ny, uprøvd og enestående.

Vi har hatt flere lock-on-igjen/off-again, maske»påbud», tvang og påbud om ny og uprøvd vaksineteknologi, invasjon av personvern i form av QR-innsjekkingskoder og alvorlig økonomisk stress. I den hensynsløse jakten på en uoppnåelig ‘Covid Zero’ -stat dør 400 AUSTRALIERE hver dag av alle slags årsaker. Disse australierne dør i et sterkt forstyrret helsevesen, og mens deres nærmeste helt umenneskelig blir nektet muligheten til å sørge ordentlig over dem.

Samtidig med at vi i 2021 til 6. august hadde 21 registrerte dødsfall som skyldes Covid-19. Gjennomsnittsalderen for død av Covid-19 er fortsatt 84 år, noe som er høyere enn gjennomsnittlig levealder i Australia. Dette globale folkehelseeksperimentet har klart mislyktes etter å ha forårsaket uvurderlig skade på bokstavelig talt milliarder av mennesker. Det må nå snarest søkes en tilbakevending til veletablerte, bevisbaserte retningslinjer for pandemisk beredskap.

Noen nyttige dokumenter:

A Protocol for Re-opening Society

A Critical Analysis of the Covid Response

Responding to Covid: Public Health or Public Harm

Lockdowns & Mental Health

PCR tests

Masks

Early Covid Treatments Controversy

Kommentar: Australske myndigheter setter inn enda flere soldater for å håndheve reglene

Australia har et ekstremt diktatorisk regime basert på covid-frykten.

Flere soldater kan bli satt inn for å patruljere gatene i Sydney for å avskrekke lockdown-overtredere, sa offisielle tjenestemenn ifølge Reuters. Den australske hovedstaden Canberra innledet en såkalt snap lockdown. Ytterligere tre Sydney-områder ble satt under en streng lockdown på torsdag, noe som satte det totale antallet distrikter som lever under de omfattende restriksjonene til 12.

Statsminister i New South Wales Gladys Berejiklian sa at utvidelsen av tiltakene er nødvendig til tross for at «noen områder bare hadde bare ett tilfelle over natten, «og insisterte på at det likevel er nødvendig å begrense bevegelsen for å» stoppe forsiden av spredningen framover.»

Selv om Sydney, en by med rundt 5 millioner mennesker, har levd under lockdown siden 26. juni, har de drakoniske tiltakene så langt båret lite frukt når det gjelder å redusere antall tilfeller til nær null – det uttalte målet til australske myndigheter. Torsdag rapporterte staten 345 nye tilfeller og to dødsfall av viruset. Begge avdøde pasientene var menn i 90 -årene.

Australia er et stjerneeksempel på hvordan en demokratisk valgt regjering kan innføre militærdiktatur over natta og ta fra folk de fleste demokratiske rettigheter bare ved å henvise til en angivelige, men ikke vitenskapelig bevist helsetrussel.

Forrige artikkelKinas resultater taler for seg sjøl
Neste artikkelKandahar har falt – Taliban kontrollerer nå også Afghanistans nest største by