En kraftsalve fra Koronarebellen

0

Av Christian Paaske.

Før 12.mars 2020 var det meste greit i Margrethe Salvesens liv. Før det befant hun seg i et ordnet samfunn som fungerte. Det gjør det ikke lenger. Nå har hun utgitt bok om det. Koronarebellen, – I kamp mot lockdown for rettsstat og demokrati.

Vant med å trene fem ganger i uken, drevet med kampsport og med erfaring fra flyktningehjelp, rusomsorg, aksjoner for saker hun brenner for og med bakgrunn som sykepleier er det en kriger som nå går på barrikadene og kaster en brannfakkel inn i samfunns-stormen. Boken er et konsentrert karatespark av den typen som knuser murstein. Den er et uttrykk for hennes utrettelige engasjement i sosiale medier, avisspaltene og demonstrasjoner med innlegg, intervjuer og appeller. En av de sterkeste motstemmene til korona-krisen tar til orde. Etter et år som fulltids korona-researcher med de fleste av døgnets timer foran dataskjermen og argusøyne på det meste i nyhetsbildet bringer hun til torgs krystallklare fakta, forskning, argumenter og slagkraftige skyts for en mest mulig realistisk situasjonsbeskrivelse. Uten filter, skylapper, frykt, konformitetspress og hva annet som holder de fleste fra å si hva de mener, men ikke tørr. Det koster å gå i utakt med flokken. En pris Margrethe Salvesen er villig til å betale for sannhet og frihet.

Boken er en kalddusj for alle som trenger å våkne. For tiden gjelder det den aller største delen av befolkningen. De er fortsatt i en bedøvet tilstand, adrenalinavhengige av frykt og hypnotisert av et mediekjør 24/7 vi aldri har sett maken til. Det er en Davids kamp mot Goliat å overdøve denne mediestormen som for lengst har opphørt å være journalistikk, men er degenerert til ren propaganda. Media og lydige journalister er regjeringens fremste våpen for tilsidesettelse av Grunnloven, innførelse av unntakstilstand og opphevelse av de fleste demokratiske rettigheter. Over natten ble landet til et diktatur i et statskupp under påskudd av et livsfarlig angrep fra et mystisk virus fra flaggermus i Kina.

Dette er mer alvorlig enn de fleste makter å ta inn over seg. Det er som å være ombord på Titanic. Alle hørte det skremmende smellet da vi traff «isfjellet» 12. mars i fjor da landet stengte ned og tiltak ble satt i verk. Kapteinen og mannskapet sier unisont at dette går bra. Alt er under kontroll.  Det var bare en liten smell på et skip som ikke kan synke. Det blir litt restriksjoner framover for passasjerenes egen trygghet, men underholdningen fortsetter, kos dere og dans videre. Margrethe Salvesen har gått under dekk og ser at vannet fosser inn. Hun slår alarm, men blir oppfattet som en usolidarisk, festbrems og gledesdreper. Som varslere flest opplever hun at det er lettere å angripe henne, enn å gjøre noe med problemet hun gjør oppmerksom på. Dette er bokens styrke, ved å vekke dem klar for å vite at verken kapteinen på broen eller mannskapet forteller sannheten.

Margrethe Salvesen roper høyt, kraftig og tydelig. Hun er så forbanna og rasende som en olm okse at hun mister perspektiv og overblikk. Hun foretar en grundig sykdoms-beskrivelse, men mangler å stille en diagnose som går til årsakene. Hun kritiserer regjeringen for en totalt feilet pandemi-håndtering styrt av politikere og byråkrater uten å ta hensyn til den medisinske ekspertisen, – for ikke å glemme all sunn fornuft. Hun dokumenterer til fulle at skadevirkningene av alle restriksjonene er langt større enn de få livene de er ment å redde. 

Kun på ett eneste sted i boken stiller hun spørsmålet om regjeringen styres av et «‘script’ de er pålagt å følge fordi hensikten med tiltakene er noe annet.» (Side 157.) Det er synd at hun ikke følger dette sporet videre. Det begrenser boken fordi det svarer ikke på spørsmålet om hvorfor dette skjer. Ikke bare i Norge, men over hele verden. Det er åpenbart en koordinert politikk styrt fra WHO, World Economic Forum og et maktapparat de færreste forstår eller har innsyn i. Uten et større perspektiv gir pandemien ingen mening. Restriksjonene er ekstreme og totalt ute av proporsjoner i forhold til sykdomsfaren. Hvis det overhodet er noen fare, men kun sesonginfluensa gitt et annet navn og en falsk PCR-test med 100 prosent feil resultater hvor friske blir erklært syke uten å ha symptomer!

En kan bli konspirasjonsteoretiker av mindre. Men det er mulig Margrethe Salvesen har foretatt en kostnadsvurdering ved å havne i denne kategorien og funnet det mest taktisk å holde slike tanker for seg selv. Selv om konspirasjonen er aldri så sann og reell, vil det ekskludere henne fra å bli tatt seriøst i det offentlige ordskiftet hvor såkalt konspirasjonsteoretikere behandles med ildtang og tar per definisjon alltid tar feil. Argumenter er unødvendig, med boomerang-effekten at offentlige forklaringer dermed alltid er sanne.

Stadig flere har likevel oppdaget at noe alvorlig skurrer. Hosting, harking og surmuling er unngåelig med så dramatiske samfunnsendringer. Mange våger å heve stemmen, selv om jobb, karriere, venner og familieforhold står på spill. Charter-Svein alias Svein Østvik er nå for eksempel helt uten jobboppdrag og blir neppe å se på TV-ruten med det første. Det er nok derfor boken med få unntak utelukkende referer til fagfolk, leger, psykologer, professorer og andre innenfor det etablerte kunnskaps-hierarkiet hvor sykepleiere så vidt slipper inn. Dersom prosjektet hennes er førstehjelp i samfunnsoppvåkning er dette mulig en god framgangsmåte for å bli hørt og nå bredt ut til publikum hvor titler, status og posisjon ofte betyr mer enn innhold.

Problemet er bare at vi er i krig. Vi kan ikke snakke eller skrive oss ut av dette gjennom en høflig og saklig debatt og så vil regjeringen ta til fornuft, lytte til faglige råd og den normale demokratiske samfunnsorden bli gjenopprettet. Vi må forstå hvilken fare vi står overfor. Vi må forstå fienden, dens motivasjon og agenda. Vi må forstå at dette aldri har handlet om et virus på avveier, men er en skremsels-kampanje for å få hele verden genmanipulert. I første omgang frivillig. Etter det, «haben wir anderen Metoden».

Vi står overfor en samfunnskontroll så skremmende og monsteraktig at de fleste er handikappet ved ikke å tro det er sant. ‘Scriptet’ Margrethe Salvesen etterlyser følger oppskriften fra Goebbels om at det gjelder om å gjøre løgnen stor nok, og gjenta den så mange ganger at folk til slutt vil tro det. En av de mange løgnene vi presenteres er at regjeringen og våre politiske ledere er der for å beskytte oss. Sannheten er at ‘scriptet’ deres er å utrydde oss. Dette er en styrt avvikling av vår sivilisasjon for innførelse av en ny verdensorden. Dette er ingen hemmelighet, men åpent beskrevet i makthavernes egne offentlig tilgjengelige dokumenter og uttalte politikk. Det eneste som kan stanse dette er dersom nok våkner opp og mobiliserer til aktiv motstand. Dette er en kamp for menneskehetens fortsatte eksistens og framtid. Det har aldri vært en større krig. Alle monner drar i denne kampen. Margrethe Salvesens bok et viktig bidrag. Om flere blir like modige og kampklare som henne vil vi seire!

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.