Økt dødelighet blant koronavaksinerte

0
Illustrasjon: Shutterstock

Av Pandora.

Nye danske tall viser at dødeligheten øker markant dersom du har latt deg koronavaksinere og senere får covid-19. I forkant av vaksineoppstart (desember 2020) kunne FHI vise til lav dødelighet fra korona på 0,12%. I juni 2021 framkommer det at dødeligheten fra koronasykdom i Danmark blant vaksinerte er på hele 5,5%, mens sykehusinnleggelser for samme gruppe overstiger 10%.

Ironisk nok er ikke problemet kun at de eksperimentelle genterapeutiske vaksinene langt i fra viser optimal effekt – de øker altså mulig også faren for død og komplisert utfall ved koronasykdom. I dette regnestykket bør man også kalkulere inn bivirkninger og død fra selve vaksinen. Noe som med all sannsynlighet gjør disse kalkylene ytterligere plagsomme for helsepolitiske karikaturer som Høie, Nakstad, Stoltenberg og Gates-venninnen statsminister Erna Solberg.

Det er selvsagt vanskelig å gi et eksakt bilde av situasjonen, da man i hovedsak har vaksinert sårbare grupper innledningsvis – likevel kan man trygt si at tallene er urovekkende.

-Pandora og høygaflenes venner-

Les: Minst 5.800 vaksinerte dansker smittet av Covid-19

Hva er risikoen for å dø hvis du blir smittet i Norge? Nå har FHI gjort nye anslag.

Erna Solberg gir 13 milliarder skattekroner til Gates-alliansen

Forrige artikkelVil marinestyrker fra NATO tape en krig mot Kina i Sørkinahavet?
Neste artikkelEt flertall av britene ønsker fortsettelse av covid-19 restriksjonene