Macron tar et stort skritt i retning vaksinediktatur

0
Mulhouse - France - 5 February 2019 - people protesting in the street for the resignation of E. Macron, the president of the french republic.

Til tross for at de vaksinene som brukes i dag mot covid-19 er eksperimentelle og til tross for at det har vært urovekkende mange dødsfall og alvorlige bivirkninger som kan knyttes til dem, kjører Frankrikes president Emmanuel Macron knallhardt på og vil tvinge fram 100 prosent vaksineringsgrad. Ingen vaksinekampanje noen gang har omfattet alle mennesker i samfunnet, og vedtaket er heller ikke vitenskapsbasert. Enda en gang handler det om politikk fra et mer og mer totalitært samfunn.

Mediekanalen France24 skriver:

Den franske presidenten Emmanuel Macron holdt en TV-tale mandag kveld om Delta-varianten av Covid-19. Han kunngjorde ytterligere tiltak for å bremse spredningen av den mer smittsomme varianten og skisserte planene om å gjøre vaksinasjon obligatorisk for helsearbeidere.

Den franske presidenten Emmanuel Macron begynte sin tale med å snakke om en økning i infeksjoner av Covid-19 Delta-varianten i det franske fastlandet og dets utenlandske territorier, og oppfordret franske borgere til å bli vaksinert.

«Hvis vi ikke handler i dag, vil antall tilfeller fortsette å øke,» sa han. 

Macron forklarte at regjeringa forsøkte å oppnå en 100 prosent vaksinasjonsrate over hele landet. 

Vaksinasjon vil bli obligatorisk for alle helsearbeidere. Macron oppfordret dem til å bli vaksinert innen 15. september, deretter vil de kunne møte potensielle sanksjoner eller bøter. Vaksinasjon er et «spørsmål om individuelt ansvar […] men også et spørsmål om vår frihet», la presidenten til.

Frankrikes helseminister Olivier Véran sa at ikke-vaksinerte helsearbeidere ikke får lønn og heller ikke får jobbe etter 15. september. 

Han kunngjorde at en vaksinasjonskampanje for videregående, ungdomsskole og barneskoleelever vil begynne når skolen starter igjen i september.

Macron oppdaterer Orwell: Tvang er frihet!

Macron, som er en «mann uten egenskaper», som Robert Musil ville ha sagt ,ble  tryllet fram av tynn luft. Han var som skapt av en reklamekampanje, og så var det også det han var. Han kom direkte fra finanshuset Rothschild og ble innsatt i en maktposisjon som førte ham direkte til Elyséepalasset.

I nettverket rundt ham kunne man finne folk som Mathilde Lemoine, strateg i banken HSBC, også hun en del av Groupe Edmond de Rothschild.

Man fant François Villeroy de Galhau, sjefen for Banque de France. Han er euro- og EU-tilhenger på sin hals og hører naturligvis til den absolutte finanseliten i Europa. Man fant Peter Mandelson, som spilte en nøkkelrolle i Tony Blairs New Labour. Det samme med Baron Anthony Giddens, den fremste rådgiveren for Blair.

På deres sommerskole var det Macron, den italienske trilateralisten, bankmannen og tidligere statsministeren Enrico Letta, og den alltid tilstedeværende Libyas bøddel, Daniel Cohn-Bendit, som holdt avslutningsforedragene.

Denne manne, skapt av finanskapital og tynn luft, er det som nå skal knesette vaksinediktaturet i Frankrike, til glede for en av de mest kriminelle industriene i verden, BigPharma. Macrons påstand om at den såkalte «delta-varianten» er saklig grunn for disse tiltakene, savner ethvert vitenskapelig grunnlag, men det er som kjent ingen hindring for maktkåte politikere.

At han så innfører denne tvangen og hevder at den betyr frihet, er helt i tidens ånd. Han leser George Orwells 1984 som om den skulle være en brukermanual og ikke en roman.

Les: Hvem er Emmanuel Macron og hvem står bak ham?

Forrige artikkelSvak generalprøve på regimeskifte på Cuba
Neste artikkelMission Apocalypse: Elon Musk skyter opp 42.000 satellitter – og verden lar ham gjøre det.