Israel: tidlig vaksinerte har dobbelt så stor sjanse for å få covid som de som er vaksinert seint

0
Shutterstock

Folk som er vaksinert før slutten av februar, har dobbelt så stor sannsynlighet å få coronavirus enn andre vaksinerte israelere, ifølge ny forskning i Israel, skriver The Times of Israel.

«Vi så på titusenvis av mennesker som ble testet i juni måned, sammen med data om hvor lenge det var gått siden deres andre skudd, og fant at de som ble vaksinert tidlig var mer sannsynlig å teste positive,» Dr. Yotam Shenhar, som ledet forskning, fortalte The Times of Israel.

«Dette forsterker definitivt argumentet for å gi eldre en tredje vaksinedose.»

Rapporten, publisert av helsepersonell Leumit, kommer i hælene på andre israelske studier som antyder en redusert vaksineeffektivitet, dels som et resultat av Delta-varianten, dels på grunn av tidens gang.

Pfizers covid-19 vaksine viser seg å være bare 39% effektiv

Annen forskning fra Israel viser at Pfizers vaksine bare er 39% effektiv mot den såkalte «delta-varianten», skriver Medicaltrend.org.

Den kraftige nedgangen i beskyttelsen av Delta-mutantstammen mot COVID-19 fikk Pfizer til å anbefale intensiv vaksinering.

Parolen er altså: vaksinen er effektiv, vaksinér deg. Den er lite effektiv, vaksinér deg enda mer!

Blir det obligatorisk månedsabonnement på «booster»vaksiner? Og hvor lenge må den kriminelle farmasøytiske bransjen holde på med denne svindelen før folk våkner opp?

Pfizer har vært nødt til å betale kjempebeløp for sine svindelmetoder tidligere. De har drevet ulovlig, aggressiv maredsføring, har løyet om medisiners virkninger og har måtte betale 2,3 milliarder dollar på grunn av svindel, som de innrømte, den største erstatningsbetalinga i sin tid.

I USA er deres covid-vaksine bare godkjent under Emergency Use Authorization (EUA), altså en unntaksgodkjenning.

Ferske data fra USA viser at mellom 14. desember 2020 og 16. juli 2021 ble totalt 491.218 totale bivirkninger rapportert til VAERS, inkludert 11.405 dødsfall – en økning på 414 fra forrige uke. Det ble rapportert om 48.385 alvorlige skader i samme tidsperiode – opp 7.777 sammenlignet med forrige uke.

Forrige artikkelDet offentlige vannsystemet i Libanon er på randen av kollaps
Neste artikkelUSA: CDC trekker den midlertidige godkjenninga av PCR-testen