Den nye PCR-testen fra USA blir like misvisende som den som blir trukket

0
PCR-test. Shutterstock

Som vi meldte i går har USAs Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bestemt seg for å trekke tilbake den midlertidige godkjenninga av Real-Time RT-PCR-testen, til vanlig omtalt som PCR-testen. Dette går fram av nettsidene til CDC.

Dette er ikke noe mindre enn en internasjonal sensasjon, siden denne PCR-testen langt på vei er den bærebjelken hele koronaregimet hviler på. Når Erna Solberg og hennes regime styrer Norge via dekret, og har satt Grunnloven, arbeidsmiljøloven, barnevernsloven, den europeiske menneskerettskonvensjonen og flere andre lover og konvensjoner til side, er det basert på myten om dette forferdelige «smittetrykket», som igjen ikke er basert på faktiske diagnoser av pasienter, men utelukkende denne famøse RT-PCR-testen.

Men hovedstrømsmediene lar det passere i stillhet, av lett forståelige grunner.

Vår fagkonsulent har lest CDCs oppskrift for hvordan den nye testen skal se ut fra 1. januar, og vår mistanke blir bekreftet. Den nye protokollen blir minst like misvisende som den gamle:

– Den kjører opp mot 45 sykluser (!)
– Alt til Ct 35 tolkes som positive (!) 
– Den tester kun for ett eneste gen-avsnitt i sars-cov (!), kun ett genavsnitt i inflA og kun ett genavsnitt i inflB
– Den er også bare godkjent under EUA, dvs en nødgodkjenning, «så lenge vi har en pandemi».
– «Helsepersonell» – som er definert utrolig bredt – bestemmer om det skal testes eller ikke
– Negative asymptomatiske funn «should be interpreted with particular caution» 

Testing in absurdum

Det er veletablert nå at når man bruker over ca. 25 sykluser, så har man ingen sikre holdepunkter for at det er levende virus man finner. Det kan være døde virusfragmenter eller «støy» i prøven, særlig med mer enn 35 sykluser. Man må huske at for hver syklus skjer det en dobling av mengden DNA-kopier. Antallet øker altså eksponentielt. Det betyr at hvis man har 17 millioner fragmenter ved 25 sykluser, har man 17 milliarder fragmenter ved 35 sykluser og 17.000 milliarder ved 45 sykluser. Dette er testing in absurdum, og i og med at slike fordoblinger ikke kan gi noe meningsfullt vitenskapelig svar, må de være etablert for å produsere så mange positive som mulig. Og hensikten med det kan neppe være noe annet enn å sørge for å opprettholde koronadiktaturet så lenge som mulig.

Forrige artikkelKrigen i Afghanistan går mot slutten
Neste artikkelDen farligste israelske spionvaren som knapt noen har hørt om