Biden: Facebook «dreper folk»

0
Joe Biden. Skjermdump fra video.

President Joe Biden beskyldte Facebook for å «drepe folk» fordi den sosiale plattformen fortsatt lar folk poste kritikk av vaksineprogrammet. Dette sa han da han forlot Det hvite hus 16. juli 2021:

«De dreper folk. Den eneste pandemien vi har er blant de uvaksinerte. Og de dreper folk.»

Hans pressesekretær Jen Psaki sier at presidenten står i «regelmessig kontakt» med Facebook for å sørge for at korrekte «narrativer» blir fremmet. Psaki sa at Det hvite hus har pekt ut «problematiske innlegg» på Facebook som pallformen må fjerne fordi de angivelig inneholder «desinformasjon» om covid-19.

Psaki avslørte regjeringas rolle i sensuren mot sosiale medier under sin daglige pressemøte etter at helsesjef Vivek Murthy oppfordret selskapene til å renske ut flere pandemiposter. Kravet om sensur – og Psakis innrømmelse av regjeringas deltakelse i dette – følger etter en serie med linjeendringer fra helsemyndigheter der de har motsagt seg sjøl i spørsmål som effektiviteten av maskebruk, samt sensur av påstander som de seinere stilte seg bak, slik som teorien at COVID-19 lekket fra et kinesisk laboratorium.

“Vi har regelmessig kontakt med de sosiale medieplattformene, og dette engasjementet skjer vanligvis gjennom medlemmer av vår stab og også medlemmer av vårt COVID-19-team – slik som Dr. Murthy formidlet, er dette et stort spørsmål som handler om feilinformasjon, spesielt om pandemien,” sa Psaki.

Psaki la til: «Det er viktig å iverksette raskere tiltak mot skadelige innlegg … og Facebook må reagere raskere for å fjerne skadelige innlegg.» Psaki og Murthy, som også snakket under pressemøtet, sa spesielt at de er bekymret for «feilinformasjon» om COVID-19-vaksiner.

Den angivelige logikken bak presidentens oppsiktsvekkende påstand om at Facebook «dreper folk» er at plattformen, gjennom å tillate kritikk av vaksinene, får folk til å nøle med å vaksinere seg, noe som da angivelig fører til «at de dør».

Desperat regjering med en tvilsom «narrativ»

Det vi ser her er en administrasjon som har en så dårlig story å selge til velgerne at den ikke tåler å bli konfrontert med motinnlegg, så derfor må den pålegge verdens største mediekanal å sensurere innlegg som kritiserer den offisielle linja. Biden-administrasjonen har ikke lagt fram noe som underbygger presidentens ekstreme påstand om at kritiske innlegg på nettet «dreper folk». Så da er sensur nødvendig for dem. Politikken deres tåler ikke å bli eksponert for dagslys. Hvor dårlig det står til med logikken deres kom fram under pressekonferansen til Psaki:

Vaksineprogrammet bremser opp

En grunn til at Biden-administrasjonen er så desperate og til og med har lagt opp et dør-til-dør-program for å presse folk til å ta de eksperimentelle vaksinene er at skepsisen øker i befolkninga. Det er ingen køer for å bli vaksinert. CDC sier at vaksinasjonsgraden har nådd 67%, men det er bare fire stater som har en så høy vaksinasjonsgrad, ifølge data fra Mayo-klinikken. Antallet som har tatt to doser av vaksinene ligger nok heller tett i overkant av 50%, og de daglige vaksineringene faller dramatisk ifølge CDCs egen statistikk.

Folk begynner vel å tvile på at det er noe vits i å utsette seg for risikoen fra en eksperimentell vaksine mot en sjukdom som 99,7% av befolkninga utenfor pleiehjemmene lett vil overleve. Antall nye tilfeller av covid i USA nådde en topp tidlig i januar 2021 og falt fra 300.000 nye «tilfeller» per dag til 55.000 i slutten av februar. På det tidspunktet var bare 5,9% av befolkninga vaksinert, så vaksinene kan ikke ta noe av æren for nedgangen.

Alvorlige advarsler mot faren ved vaksinene

Dr. Robert Malone, som fant opp mRNA-vaksinene har kommet med alvorlige advarsler mot de farene disse vaksinene representerer. Malone oppfant mRNA-vaksiner i 1988, og ble inntil nylig gitt kredit for dette i Wikipedia. Men etter at han uttalte seg kritisk til de eksperimentelle vaksinene basert på denne teknologien, er artikkelen om ham fjernet fra Wikipedia og intervjuer med ham sensurert vekk fra YouTube. 

Les: Oppfinneren av mRNA-teknologien blir rensket ut fra nettet

Det kommer også dokumentasjon at at effektiviteten til vaksinene stuper, slik som i Israel, som har drevet en av de mest aggressive vaksinekampanjene i verden. Nettavisen skriver:

Beskyttelsen til Pfizer mot koronavirusinfeksjon stuper, ifølge helsemyndighetene i Israel.

Mot slutten av juni var over halvparten av Israels befolkning fullvaksinert.

Men med Delta-varianten og et gjenåpnet samfunn rapporterer landet en kraftig nedgang i beskyttelsen til Pfizer-vaksinen mot koronavirusinfeksjon.

Dette viser en rapport fra israelske helsemyndigheter, ifølge Bloomberg, mandag formiddag. Også andre medier, som Financial Times, melder det samme.

Det øker heller ikke tilliten at vaksineprofitører som Pfizer sier at det nå er nødvendig med «en tredje dose«. Og de har til og med begynt å snakke om nødvendigheten av «månedlig vaksinering». Det er også stadig mer data om farene med vaksinene. EUs helsemyndigheter har varslet om en sammenheng mellom en sjelden hjertelidelse og vaksinene til Pfizer og Moderna.

Men det er vel denne typen informasjon Biden-administrasjonen vil luke ut fra nettet. Det tyder på at denne administrasjonen nå er så desperat at det er bare full Big Brother som kan hjelpe den mot å bli fullstendig avslørt.

Staten New York lokker de innsatte i fengslene med grillselskaper og mulighet for sex, hvis de bare tar vaksinen. Det tyder vel også på at «narrativen» har sine problemer?

Forrige artikkelUSAs idé om å intervenere militært i Taiwan er dødfødt
Neste artikkelUSA kunngjør tilbaketrekning fra Irak (og Syria)?