Oppfinneren av mRNA-teknologien blir rensket ut fra nettet

0
Intervju med mRNA-oppfinneren Robert Malone (t.v.)

Robert Malone oppfant mRNA-vaksiner i 1988, og ble inntil nylig gitt kredit for dette i Wikipedia. Men etter at han uttalte seg kritisk til de eksperimentelle vaksinene basert på denne teknologien, er artikkelen om ham fjernet fra Wikipedia og intervjuer med ham sensurert vekk fra YouTube. Her er en artikkel fra det polsk-kanadiske nettstedet Goniec.net.

Informasjon om oppfinneren av mRNA-teknologien som brukes i noen COVID-19-vaksiner er fjernet fra Wikipedia online leksikon etter at han offentlig advarte mot å gi unge mennesker eksperimentell genterapi (mRNA) vaksiner og uttalte at vi hadde for lite informasjon om vaksinen til kunne uttrykkelig samtykke til vaksinasjon. Dr. Robert Malone, MD, MS, oppdaget RNA-transfeksjon og oppfant mRNA-vaksiner mens han jobbet ved Salk Institute i San Diego i 1988.  Forskningen hans fortsatte året etter på Vical, og mellom 1988 og 1989 skrev Malone patent på mRNA-vaksiner. 10. juni 2021 kom Dr. Malone til biolog Dr. Bret Weinstein på Dark Horse-podcasten, der han uttrykte mange bekymringer om sikkerheten til Pfizer-BioNTech og Moderna COVID-19 vaksiner, som bruker mRNA-teknologi.  Han advarte om fremtidige autoimmune problemer forårsaket av piggproteiner i mRNA-injeksjoner. Malone uttalte også at Food and Drug Administration (FDA) var klar over at piggproteinene var «biologisk aktive og kunne bevege seg fra injeksjonsstedet og forårsake uønskede hendelser, og at piggproteinet, hvis det er biologisk aktivt, er veldig farlig.» YouTube var rask med å sensurere videoen fra det tre timer lange podcastintervjuet.

Per 9. juli 2021 eksisterer fortsatt den tyske Wikipedia-artikkelen om Robert Malone. Se her (så lenge det varer.)

Videoen med Robert Malone finnes fortsatt her.

Så noen dager senere, mens han dukket opp på Fox News Tucker Carlson Tonight, utstedte Dr. Malone ytterligere advarsler om vaksinene, som stred mot markedsføringen av de vanlige media.  Oppfinneren av mRNA uttalte at det fremdeles ikke er nok data til at noen kan ta en informert beslutning om å få vaksinen. Malone advarte også mot å vaksinere unge mennesker: ”Jeg har inntrykk av at fordelene sannsynligvis ikke oppveier risikoen i denne gruppen.  Dessverre blir det ikke gjort en risiko-nytte-analyse.»

Dr. Robert Malone discusses vaccine risks after YouTube deletes podcast

Carlson portretterte Malone som «uten tvil den eneste av de mest kvalifiserte menneskene på planeten jorden som diskuterte dette emnet», gitt sin status som oppfinner av teknologien bak vaksinene som blir introdusert, og i noen tilfeller mandat, til mennesker rundt om i verden. Imidlertid ble Malone angrepet av mer enn bare YouTube.  Bare noen dager etter utgivelsen av Dark Horse-podcasten ble Wikipedia-oppføringen for «RNA-vaksinen» endret, og hans navn og rolle fjernet fra artikkelen, og reduserte dermed vekten av advarselen hans om mRNA-teknologi. Den arkiverte versjonen av nettstedet, datert 14. juni 2021, nevner eksplisitt Malone som skaperen og forskeren av denne teknologien. Bare to dager senere, 16. juni, ble siden endret for å fjerne enhver omtale av Dr. Malone i oppføringsteksten.  I stedet for å detaljere hans meritter i detalj, oppgir det nå at mRNA-teknologien ble oppdaget av «forskere ved Salk Institute, University of California, San Diego og Vical.»

Oppføringen 5. juli gjennomgikk en annen betydelig endring, denne gangen oppførte Jon Wolff, Malones medarbeider i 1990, og tildelte ham stor kreditt i mRNA-forskning.

Robert Malone

I tysk Wikipedia heter det fortsatt 9. juli 2021: «Das erste Einschleusen von mRNA in Zellen mithilfe von kationischen Lipiden als Transfektionsreagenz wurde 1989 von Robert Malone vom Salk Institute for Biological Studies in Kalifornien und einigen Kollegen, darunter Philip Felgner, beschrieben.» Fotnote om Robert Malone.

Videre viser en nåværende Wikipedia-oppføring Katalin Karikó som «forskeren bak en viktig oppdagelse i mRNA-vaksineutvikling.»  Som kommentatorer på YouTube bemerket, er Karikó, i motsetning til Dr. Malone, en offentlig talsmann for eksperimentelle vaksiner, og hevdet i et intervju med The Guardian i november 2020 om mRNA-vaksiner: «Jeg tvilte aldri på at det ville fungere.» Den 66 år gamle biokjemikeren er for tiden visepresident i BioNTech RNA Pharmaceuticals, BioNTech jobber med Pfizer for å utvikle, produsere og distribuere den raskt utviklede eksperimentelle vaksinen mot COVID-19. Det er en klar forskjell i tonen i uttalelser om COVID-19-injeksjoner mellom Dr. Malone og Karikó.  Mens Malone advarte om at ingen hadde nok informasjon til å ta en informert beslutning om å ta vaksinen, ser Karikó mRNA som en potensiell «universell plattform» for framtidige medisiner. I mellomtiden fortsetter antall bivirkninger og dødsfall som oppstår etter COVID-19-injeksjoner.  De siste dataene fra US Centers for Disease Control and Prevention inkluderer nå 411 931 av alle bivirkninger etter COV-19-injeksjon, inkludert 6 985 dødsfall og 34 065 alvorlige skaderapporter. Av disse registrerte VAERS 186 196 injeksjonsrelaterte bivirkninger fra Pfizer / BioNTech, med 2 403 dødsfall og 16 139 alvorlige hendelser. I følge Joseph Farah, administrerende direktør og sjefredaktør i WorldNetDaily (WND), har Wikipedia møtt kritikk for å være «en leverandør av unøyaktigheter og fordommer.»  Farah bemerket at hans biografiside var full av unøyaktigheter, baktalelse, utdatert informasjon og barnslige fornærmelser.

Se Robert Malone nettside her.

Les også: Inventor of mRNA Technology: Vaccine Causes Lipid Nanoparticles to Accumulate in ‘High Concentrations’ in Ovaries

Kommentar:

De som støtter den pågående vaksinekampanjen bør stille seg følgende spørsmål: Hvor sikkert er dette når det tydeligvis er så viktig å slette alle spor av kritikk på nettet, selv fra oppfinneren av den teknologien som disse vaksinene er bygd på?

Det som skjer nå er for lengst litterært beskrevet i George Orwells roman 1984. Der jobber romanfiguren Winston Smith i arkivavdelinga i Sannhetsministeriet. Der har han i oppgave å renske historiske data for alt som er i strid med Partiets til enhver tid gjeldende politikk. Det som ikke passet inn ble kastet i minnehullet. Og de som fortsatt minte om det som tidligere ble ansett som sannhet bla anklaget for tankeforbrytelser.

Vi er så privilegerte at vi lever 1984 i sanntid, og våre herskere oppfatter tydeligvis ikke boka som en roman, men som en brukermanual.

Vi opplever at også steigan.no nå er utsatt for sterk sensur i sosiale medier, så vi anbefaler våre lesere å tegne abonnement på nettavisa. Gratis er det også. Det gjøres enkelt her.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.