Aux armes, citoyens!

0

Til våpen, borgere!

Hva som egentlig skjer i Frankrike

Av Pepe Escobar.

Administrasjonen til Le Petit Roi – Lillekongen, den ydmyke Rothschild-løpegutten som gjemmer seg i mammas skjørter, er fiksert på at alle som er mot innføringen av dens neo-orwellske «sanitære» pass, uansett av hvilken årsak, skal marginaliseres.

Det var en faktisk en overskrift i Le Monde i helgen. Den samme overskriften, tidligere på morgenen, brukte ikke ‘marginaliseres’, men faktisk ‘miskrediteres’ («decrédibiliser»). Så fikk de ordre ovenfra om å erstatte den – som om marginalisering ikke allerede er ille nok.

På ordre fra en annen ringe funksjonær – den franske helseministeren Veran – blir det å nekte å ta “en vaksinasjon som beskytter” offisielt ikke å anse for å være en øvelse i frihet. Derav den nå offisielle regjeringspolitikken i Frankrike: Å målrette («cibler») mennesker som ikke har blitt vaksinert eller som er mot vaksinasjoner. Ikke ett ord om mennesker som ikke kan bli vaksinert av alvorlige medisinske årsaker.

Så for alle praktiske formål har vi nå en regjeringspolitikk for å miskreditere, marginalisere og segregere sine egne innbyggere. I beste fall er dette selvmål. I verste fall er det en svært oppsiktsvekkende trussel mot fred og ro i ethvert land, spesielt i Frankrike: «une veritable provocation«. En voldsom provokasjon.

Nå vet alle med en fungerende hjerne også at Le Petit Roi er en ydmyk agent-provokatør for Jacobin-liberale og den politiske regency-klassen – og nå er jeg er veldig diplomatisk

Når de ble bedt om å stemme på segregerings- / apartheidspakken som er innebygd i vaksinasjonspasset i folkeforsamlingen og i senatet (uten det kan du ikke komme inn på offentlig transport, kjøpesentre, teatre, museer, restauranter, ad nauseam), gjorde disse individene faktisk et unntak for regelen for – gjett – dem selv.

Så de politiske klassene reddet seg selv fra reglene de ønsker at folket skal følge. Å, bortsett fra barn under 12 år, sa senatet. Å, og bortsett fra pasienter som skal på sykehus, sa lovgiveren. Og Oh Oh Oh, og dette er rampete, det er også et solid unntak fra regelen for «ordensstyrkene» og Le Petit Rois landsdekkende NATO-aktige politi.

Du trenger ikke en doktorgrad i historie for å se hva som kommer videre. Og den kom på samme dag som da disse individene implementerte de nye lovene over hele nasjonen, til og med før avstemningen i lovgivningen og senatet var ferdig.

Jeg tok meg bryet med å gå gjennom «kommentarfeltet er åpent» i Le Figaro – avisen til La Grande Bourgeoisie – det store borgerskapet – og det var deilig å finne flere veldig smarte borgere som tilfeldig observerte at, uhm, uh, kanskje denne typen oppførsel fra den politiske klassen kan, uhm øh, kanskje, øh, føre til vel, uhm øh, borgerkrig!

Quelle horreur – skrekk og gru! Når disse kommentarene begynte å dukke opp på forumet, var de raskt «forsvunnet», aldri å bli hørt om eller sett igjen fordi du vet, uhm, uh Le Figaro er en veldig hederlig avis.

Jeg postet tidligere på Telegram at innenriksdepartementet har det virkelige antallet på deltagere i protestene over hele Frankrike denne lørdagen: over to og et halv millioner mennesker. Le Petit Rois gjeng er i total panikk. Noe av hyperkonsentrerte franske MSM – som Le Figaro og Le Monde – laget faktisk et måltid av det og kunngjorde at denne nye bevegelsen av demonstrerende borgere kunne betraktes som …

… Gule vester på steroider

For én gangs skyld har de skjønt det. Gilets Jaunes får nå selskap av hardbarka antivaksinasjonsgrupper; fagforeninger (som mister medlemmer på grunn av obligatorisk vaksinasjon); og en sammenslåing av krefter fra både venstre og høyre, med anarkister som samles side om side med libertarianere. Fienden er den liberale borgerlige Jacobin-klassen, og det bank / tech / Big Pharma-kjøpte medisinske etablissementet.

Dette er bare begynnelsen. Le Petit Roi – i tillegg til SuperMario ‘Goldman Sachs’ Draghi i Italia – håndhever bare agendaen til sine arbeidsgivere. Hva om nasjonen som tidligere var kjent som moderskipet til frihet, likhet og brorskap, nå blir omgjort til et shabby medisinsk apartheidregime – komplett med reell segregeringspolitikk? De bryr seg ikke. Følg linjen – ellers blir du kansellert.

Vi sees på barrikadene.

Les: Hvem er Emmanuel Macron og hvem står bak ham?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.