Tror hjerteproblemer er en bivirkning av vaksinene fra Pfizer og Moderna

0
Vaksiner fra AstraZeneca, Moderna og Pfizer/Biontech - Shutterstock

Europeiske myndigheter undersøker også koblingen mellom hjerteproblemer og vaksinene fra Pfizer og Moderna. Det er disse to koronavaksinene som brukes i Norge. Dette skriver NRK på sine nettsider.

Men kanalen har en merkelig presentasjon av denne urovekkende nyheten. De skriver:

«Amerikanske helsemyndigheter tror nå at hjerteproblemer er en meget sjelden og stort sett ufarlig bivirkning av de såkalte mRNA-vaksinene. Amerikanerne blir likevel oppfordret til å ta vaksinen.»

“Likevel” betyr jo en negasjon eller uenighet i argumentet, altså er budskapet her: “til tross at vaksinene viser seg å være ufarlige, blir folk oppfordret til å ta vaksinen”. Og det er jo et svært underlig budskap. Det er jo helt klart at negasjonen «likevel» har referanse til overskriften. Men ren praktisk gjør den jo ikke det. Mediene sliter tydeligvis når de må rapportere om de farene som er forbundet med disse vaksinene samtidig som de skal drive kampanje for at folk skal ta dem.

Det er også nokså betenkelig når helsedepartementet i USA innstendig oppfordrer alle over 12 år til å ta vaksinen og føyer til:

«Nytten du har veier mye tyngre enn den mulige skaden.»

Din personlige skade er altså mindre verd enn den generelle nytten. Kynismen har tydeligvis ingen grenser.

Legemiddelverket er fullstendig klar over farene

49 personer har fått hjerteproblemer etter vaksine mot covid-19. De fleste som er rammet, er unge menn. Dette melder Legemiddelverket.

Vi er absolutt klar over at noen personer har fått hjerteproblemer etter vaksinasjon. Det dreier seg blant annet om perikarditt (betennelse i hjerteposen) og myokarditt (betennelse i hjertemuskulaturen), sier Steinar Madsen, medisinsk fagdirektør i Legemiddelverket.

Legemiddelverket legger hver uke ut en oversikt over bivirkninger, både alvorlige og mindre alvorlige. Allerede 27. april ble betennelse i hjerteposen meldt som bivirkning. Senere kom det også melding om betennelse i hjertemuskulaturen.

Dette går helt over stokk og stein. I tidligere tider ville medisiner eller vaksiner som viste så alvorlige bivirkninger ha blitt stoppet for at man skulle kunne undersøke årsaker og farer grundigere, men nå er det tut og kjør. Man later som man har glemt at dette er eksperimentelle vaksiner som er basert på en helt ny og uprøvd teknologi. Da skulle man naturligvis vært på vakt og satt folkehelsa og sikkerheten først. Men her gjelder det å «rulle ut» vaksinene så fort det lar seg gjøre.

Så trøster man leserne med at det er få tilfeller. Men for de «få» som får betennelser i hjertet av vaksinen og eventuelt dør av det, er det alvorlig nok.

Forbindelsene mellom vaksinene og hjerteproblemer har vært kjent lenge

The Defender, som særlig er opptatt av barn og helse, skriver:

Detaljer som er lekket fra en rapport fra det israelske helsedepartementet, har ført til bekymring blant eksperter om en mulig forbindelse mellom Pfizer-BioNTech COVID-19-vaksinen og myokarditt, ifølge The Times of Israel og andre nyhetsmedier.

Den foreløpige rapporten fra en komité som hadde til oppgave å overvåke vaksinebivirkninger, fant 62 tilfeller av myokarditt, inkludert to dødsfall, hos personer som mottok Pfizer-vaksinen. Femtiseks av tilfellene skjedde etter den andre dosen av vaksinen, og 55 tilfeller skjedde hos menn – de fleste mellom 18 og 30 år.

De to pasientene som døde var angivelig sunne til de fikk vaksinen og hadde ingen eksisterende sjukdomsforhold. Den ene var en 22 år gammel kvinne, den andre var en 35 år gammel mann.

Også i Frankrike undersøker man sammenhengen mellom Pfizer-vaksinen og hjerteproblemer.

Det er meldt om 188 dødsfall etter vaksinasjon i Norge til nå

Rapporten fra FHI/Legemiddelverket fra 20. juni 2021 ser slik ut:

Det understrekes at det ikke nødvendigvis er en årsakssammenheng. 188 mennesker er døde etter at de fikk vaksinen. Om den var årsaken eller ei, kan man foreløpig ikke si. Det er også meldt om 1402 alvorlige skader utenom dødsfall.

Forrige artikkelTysk strømforsyning nærmer seg tålegrensa
Neste artikkelUSA: Det dør fire ganger flere av selvmord enn av krigshandlinger.