Indiske skrankeadvokater saksøker WHO for forbrytelser mot menneskeheten

0
Dr Soumya Swaminathan Speaking At The FT Future Of Health Conference At The Kit Building Amsterdam The Netherlands 2019

De indiske skrankeadvokatenes organisasjon, Indian Bar Association (IBA), har saksøkt ledelsen i WHO ved ajefsforsker Dr. Soumya Swaminathan og president Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus. Søksmålet går på anklager om forakt for retten og «vedvarende og bevisste kriminelle handlinger mot menneskeheten.»

Dette går fram av et dokument fra IBA.

Fra før av har IBA saksøkt WHOs sjefforsker Dr. Soumya Swaminathan den 25. mai og beskyldt henne i en 71-punkts anmeldelse for å forårsake indiske statsborgeres død ved å villede dem om Ivermectin. Punkt 56 sier: “At din villedende tweet 10. mai 2021 mot bruk av Ivermectin hadde den effekten at staten Tamil Nadu trakk Ivermectin ut av protokollen 11. mai 2021, bare en dag etter at Tamil Nadu-regjeringa hadde anvist den for behandling av COVID-19 pasienter.”

Dette går fram av ei pressemelding fra foreninga som kan lastes ned her. Den komplette anmeldelsen finnes her.

Den nye anmeldelsen viser til en kjennelse fra høyesterett i Goa som pålegger WHO å stanse sin desinformasjon mot Ivermektin som medikamen mot covid-19. Regjeringa i Goa forsvarer bruken av Ivermectin.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKina sender tre astronauter til romstasjon
Neste artikkelMyndighetenes håndtering av koronapandemien