Australia 2021: Nå er det vaksinen som dreper – ikke sykdommen

0
Shutterstock

Av Knut Lindtner.

Denne plansjen forteller egentlig alt om situasjonen i Australia hvor en nå vaksinerer mot en sykdom praktisk ingen dør av lenger. Det er vaksinene folk dør av.

Utdrag fra uke-rapporten fra:

Home

«To 23 May 2021, 3.6 million doses of COVID-19 vaccines have been given in Australia. In this period, the TGA has received 210 reports of deaths following immunisation – 109 have been reported for the Pfizer vaccine, 94 for the AstraZeneca vaccine and seven where the vaccine was not specified. Most of these reports (93%) were for people 65 years of age and over, and over three quarters were 75 years of age and over. Many of the deaths relate to elderly aged-care residents.» Min utheving (Red. derimot)

Denne plansjen fra Worldometers viser antall koronarelaterte dødsfall i Australia.

Jeg finner grafer som viser at det ikke kan ha vært mange. Denne er fra mai 2021.

Totalt er det døde litt over 900 av Covid-19 siden en begynte å registrere sykdommen. Australia har 4,5 ganger flere mennesker enn Norge. I forhold til Norge betyr dette at ca. 200 i Norge ville ha dødd av sykdommen hvis vi hadde hatt den samme dødsraten som dem. Her har vi passert 700 døde som også er et meget lavt tall og vi er godt inne i 2. året med Covid-19. (Det årlige snitt-tallet for influensadøde i Norge er 900).

Denne grafen over Covid-19 døde i Australia forteller ogå sitt:

Men for Australia er tallet så lavt at det statistisk er som en krusning på vannet. Landet har rundt 180.000 døde årlig så Covid-19 døde utgjør rundt en halv prosent av døde i landet. Siden alle skal dø, før eller siden, ikke minst gamle, betyr dette at Covid-19 ikke er noen trussel mot folkehelsa. Tvert imot har den minimal effekt på dødeligheten i landet. Og ser en på grafene over døde finner en at praktisk talt alle døde av sykdommen i 2020.

Likevel stengte en landet fullstendig og isolerte det fra omverdenen. Australia har noen av verdens strengeste nedstengningstiltak.

I praksis administreres nå en vaksine til befolkningen som er farligere enn den sykdommen den skal beskytte dem mot.

Forrige artikkelStoltenberg med entusiastisk støtte til Storbritannias kanonbåtdiplomati mot Kina
Neste artikkelNy rekord for Kinas fusjonsreaktor