Vil du ha medisinsk apartheid i Norge?

0
Illustrasjon: Shutterstock

Med et vaksinepass er vi ett skritt nærmere et totalitært samfunn. Regjeringen ønsker nå å endre smittevernloven slik at de kan innføre et vaksinepass i Norge. 

Av Nina Cappelen, forfatter og blogger.

Et vaksinepass vil bety innføring av medisinsk apartheid i befolkningen der kun de vaksinerte får mulighet til å reise, gå på konserter, kino, restaurant, handle i butikker, og leve et «normalt» liv. Ordningen er med andre ord sterkt diskriminerende. Det er grunn til å tro at vaksinepassets bruksområder vil bli utvidet etterhvert der målet er å innskrenke vår bevegelsesfrihet, frata oss grunnleggende menneskerettigheter, og innføre totalitær kontroll. Det er verdt å merke seg at WHO sier nei til vaksinepass fordi de mener ordningen vil forsterke ulikhetene i verden. 

Les ogsåEuroparådet: Ikke lov med obligatoriske vaksiner eller diskriminering av uvaksinerte

Det er nå medisinsk apartheid i Israel. Der er det slik at kun personer som har tatt den eksperimentelle mRNA-vaksinen får tilgang til sykehus ved for eksempel bilulykker. Vil du ha det slik her i landet? 

Det er viktig å huske at friske mennesker ikke er smittsomme. Det har de aldri vært, selv om galskapens budbringere synes å ha fått altfor mange til å tro det! 

Jeg oppfordrer alle mine lesere til å sende inn sin mening om hvorfor vi ikke vil ha vaksinepass i Norge. Jeg har selvsagt sendt inn mitt svar. 

SEND INN DITT HØRINGSSVAR HER (du kan være anonym)

NB! Fristen er 12. mai!

Les ogsåAdvokater: Mer enn 3000 mennesker er døde av Covid19-vaksinen i Israel

Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Nina Cappelen.

Les også: Vaksinepass utfordrer vårt syn på mennesket

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelForlaget Manifest og «radikale bevegelser»
Neste artikkelEllevill koronakorrupsjon i EU