Usolidarisk og ukameratslig

0
Vidar Våde (RV) i første linje under partilederdebatten i 1983. / NRK

Av Vidar Våde

Jeg nærmer meg 80 år. 16.september i 1961 meldte jeg meg inn LO. 16.september 2021 har jeg altså vært medlem i LO i 60 år. Få år etter at jeg meldte meg inn fikk jeg verv som fagforeningsleder. Etter det har jeg hatt mange viktige verv i forskjellige foreninger og i LO lokalt. Jeg har deltatt i mange arbeidskamper og stilt solidarisk opp når andre har kjempa. I tillegg har jeg sittet fast i kommunestyret for RV/Rødt i 28 år. Og er fortsatt vararepresentant.

Det finnes mange i Rødt som er kjent som svært dyktige fagforeningsfolk, med verv på alle nivå. Det er derfor svært usolidarisk og ukameratslig at det partiet jeg tilhører ikke får noe økonomisk støtte fra LO.

Jeg håper at mange LO medlemmer reagerer på dette, og gir valgkampstøtte, for å motvirke LO sin dårlige oppførsel overfor Rødt.

Vidar Våde, Tyssedal

Dette innlegget ble refusert i avisa Klassekampen

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.