Hunter Biden ordnet middag mellom Joe Biden og tvilsomme forretningspartnere

0
Hunter og Joe Biden. Skjermdump fra video på Fox News.

Da han var visepresident møtte Joe Biden sin sønn Hunter Bidens tvilsomme ukrainske, russiske og kasakhstanske forretningsforbindelser og hadde middag med dem. Dette går fram av undersøkelser sv Hunter Bidens PC skriver New York Post.

Middagen ble holdt i det private «Garden Room» i Café Milano i Georgetown, et spisested med parolen “Where the world’s most powerful people go.”

Dagen etter fikk Hunter Biden en epost fra Vadym Pozharskyi, en toppsjef i det ukrainske energiselskapet Burisma som takket unge Biden for at han hadde fikset et møte med sin far visepresidenten. På den tida skal Burisma ha betalt Hunter Biden 83.333 dollar i måneden for å sitte i deres styre. Over 800.000 kroner i måneden for å sitte i et styre, det blir litt av ei timelønn!

På gjestelista for middagen var også den russiske milliardæren Jelena Baturina og hennes mann, den tidligere borgermesteren i Moskva Jurij Lusjkov. Året før denne middagen skal Baturina ha overført 3,5 millioner dollar til selskapet Rosemont Seneca Thornton LLC, et firma grunnlagt av Hunter Biden og Devon Archer, en tidligere rådgiver for utenriksminister John Kerry. Denne transaksjonen har vært et hett tema i amerikansk politikk og Biden-kampanjens folk insisterte på at den ikke hadde funnet sted.

Mens de strides om det, hersker det ingen tvil og at middagen mellom Hunter Bidens forretningsforbindelser og den nåværende preseidenten fant sted. En annen deltaker på middagen var Marc Holtzman, som da var styreleder i Kasakhstands største bank, Kazkommertsbank. Og han uttrykte etterpå sin ureserverte begeistring over middagen og samtalene:

“Deer [sic] Hunter, Thank you for an amazing evening, wonderful company and great conversation. I look forward to seeing you soon and to many opportunities to work closely together.”

Hunter Biden er åpenbart et dårlig papir, men hans advokater har jobbet hardt for å skjerme ham fra kritikk, først og fremst for at det ikke skal skape problemer for presidenten. De har ihvertfall oppnådd at Wikipedia nå omtaler det hele som Biden–Ukraine conspiracy theory.

For oss som ikke har investert politisk i det gjennomkorrupte sirkuset som er USAs politiske liv, er det egentlig bare å nyte lekkasjene som tyter ut. All politikk på høyt plan i USA er kjøpt og betalt. Det er noe alle veit. Det kalles «pay to play», og noen eksperter på det feltet er Bill og Hillary Clinton. Det gikk jo som kjent så langt at da det så ut til at Hillary Clinton skulle bli den neste presidenten i USA betalte mange land, deriblant Norge og Saudi-Arabia store summer til Clinton Foundation, åpenbart for å kjøpe seg adgang til den de trodde ville bli den neste sjefen i Det hvite hus.

Les også: Merkelige sengekamerater

Clinton-fondet. Del 3. Norges bidrag til fondet.

Og da Hillary Clinton ikke ble valgt:

Clinton-stiftelsen smelter bort

Med dette som bakteppe er det ikke noe merkelig med den korrupte opptredenen til Hunter og Joe Biden. Det er slik politikken i USA fikses.

Les: Eks-president Jimmy Carter: – USA er et korrupt oligarki

Forrige artikkelElefanten i rommet i vaksinepass-saken
Neste artikkelGrunnlegger av Black Lives Matter slutter etter kjøp av luksuriøse eiendommer