CDC trikser med tall for å pynte på koronastatistikken

0
Centers for Disease Control and Prevention. Georgia, Atlanta USA. Shutterstock

US Center for Disease Control (CDC) har endret definisjonene og målemetodene for hva som regnes som et «covid-19-tilfelle» og de har understreket at fra nå av gjelder bare PCR-prøver med under 28 sykluser – for de vaksinerte – vel å merke. Dette er å fortsette spillet med flyttbare målstenger.

Vi og mange andre har pekt på det svært mange forskere har understreket, nemlig at det er meningsløst å snakke om positive covid-19-prøver når man kjører 35-45 sykluser i multipliseringa av funnene. Til og med USAs korona-tsar Anthony Fauci har sagt at alt over 35 sykluser «er meningsløst» fordi funnene da vil dreie seg om døde viruspartikler. Men likevel har man fortsatt med dette i store deler av verden, også i Norge.

Les: PCR-testene skaper et falskt bilde av covid-19

Nå har imidlertid CDC endret kjørereglene. Fra april 2021 heter det på deres hjemmesider:

For cases with a known RT-PCR cycle threshold (Ct) value, submit only specimens with Ct value ≤28 to CDC for sequencing. (Sequencing is not feasible with higher Ct values.)

Så fra nå av vil en positiv prøve bare bli godtatt hvis man har kjørt 28 sykluser eller mindre i laboratoriet. Men vel å merke: Dette gjelder de fullvaksinerte.

Man endrer også definisjonen av hva som er et «covid-19-tilfelle».

Fra 1. mai 2021 vil CDC, for de vaksinerte, «fokusere på å identifisere og undersøke bare de som er lagt inn på sjukehus eller har dødd.»

Asymptomatiske eller milde tilfeller vil ikke lenger bli regnet med. Hadde det vært gjeldende definisjon fra februar i fjor, hadde hele pandemien sett annerledes ut.

Slik skulle definisjonen ha vært fra starten av, så hadde det vært mye mindre grunnlag for å skape panikk. Men legg merke til at dette gjelder de vaksinerte, og dermed vil det også gi et inntrykk av at vaksinene er mer effektive enn de er.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.