Domstol i Tyskland: Masker, koronatester og minsteavstand er ulovlig i skolen

0
Statue med maske utenfor Weimar Haus i Tyskland. Foto: Shutterstock

En domstol i den tyske byen Weimar har felt dom i ei sak som var reist på vegne av to elever ved en av grunnskolene i byen. Saka dreide seg om lovligheten eller ulovligheten av myndighetenes påbud om masker, koronatester og minsteavstand i grunnskolen.

Hele dommen finnes her. Dommen inneholder et svært grundig og omfattende kildemateriale, blant annet om RT-PCR-testene, og retten sier at den høye graden av falske positive tester fører til unødvendige samfunnsmessige nedstenginger og andre tiltak som skader samfunnet og den enkelte.

Og når det gjelder skolen og barna der sier retten framfor alt at:

Disse tiltakene «setter barnas åndelige, kroppslige og sjelelige velvære i fare».

“Tvang mot skolebarnen til å bruke masker og holde avstand fra hverandre og fra tredjeparter skader barna fysisk, psykologisk, pedagogisk og i deres psykososiale utvikling, uten mer enn marginal fordel for barna selv eller tredjeparter. Skolene spiller ingen vesentlig rolle i pandemien.»

“PCR-testene og hurtigtestene er i prinsippet ikke engang i utgangspunktet egnet for å bestemme en ‘infeksjon’ med SARS-CoV-2-viruset. Ifølge forklaringene i ekspertrapporten kommer dette fra egne beregninger fra Robert Koch Institute. I ølge RKI-beregninger, som ekspert Prof. Dr. Kuhbandner forklarer, i massetester med hurtigtester, uavhengig av symptomer, er sannsynligheten for å faktisk bli smittet hvis et positivt resultat oppnås bare to prosent med en forekomst på 50 (testspesifisitet 80%, testfølsomhet 98%). Det vil bety: For hver to virkelig positive hurtigtestresultater vil det være 98 falske positive raske testresultater, som alle må testes på nytt med en PCR-test. Dette kan man ikke pålegges fordi det er uforholdsmessig i forhold til den effekten som kan oppnås med det. Samtidig setter den regelmessige prøvetvangen barna under et psykologisk press, fordi deres evne til å gå på skole hele tida blir satt på prøve.»

Tingretten understreker tydelig at:

“Basert på undersøkelser i Østerrike, der det ikke brukes masker på barneskolene, men hurtigtester utføres tre ganger i uka, går det fram av utredninger fra eksperten Prof. Dr. Kuhbandner at 100.000 grunnskoleelever måtte tåle alle bivirkningene av å ha på seg maske i ei uke for å forhindre bare én infeksjon per uke.«

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelHelse, avsporinger og illusjonen av et demokrati
Neste artikkelPolitisk taushet om vindkraft – hektisk aktivitet i næringen