Det Hvite Hus går tilbake på ideen om føderalt vaksinasjonspass:

0

Er det begynnelsen på slutten av panikken?

«Hele systemet vil komme til å bli uhåndterlig. Denne gangen! Men se opp for hva som kan skje med det i framtiden».

Av William M. Briggs. Anti-Empire.

Oligarkene bak Biden går nå tilbake på ideen om vaksinasjonspass. Ifølge The Hill:

Pressesekretæren i Det Hvite Hus Jen Psaki utelukket på tirsdag at Biden-administrasjonen spiller noen rolle i et system med «vaksinasjonspass» fordi republikanske guvernører spesielt går mot ideen.

«Regjeringen støtter ikke ideen nå, og den vil heller ikke støtte et system som krever at amerikanerne skal ha med seg en slik legitimasjon.

Jen Psaki

Det vil ikke bli noen database over føderale vaksinasjoner, og heller ikke noen slag føderalt påbud som vil kreve at folk skal ha med seg en enkel vaksinasjons-legitimasjon», sa Psaki til reportere i en pressebriefing.

Det Hvite Hus har vært klare på at de ikke vil gi etter for private selskaper dersom disse ønsker å innføre noen slags vaksinasjonspass-system der enkeltpersoner må vise fram bevis på at de har fått en av koronavirus-vaksinene.

«Vår interesse er ganske enkelt at den føderale regjeringen vil beskytte amerikanernes privatliv og rettigheter slik at slike systemer ikke blir brukt mot befolkningen på en urettferdig måte», sa Psaki.

Det var det. Det er over. En sjelden seier for realitetene!

Guvernørene DeSantis, Abbot og noen andre (Missouri) har allerede skrevet utøvende ordre der de forbyr vaksinasjonspass. Florida pluss Texas har allerede kommet fram til at oligarkene krevde for mye. Andre kommer etter og gjør det umulig.

Du kan ikke be om papirer på én side av en grense og ikke på den andre siden, eller motsatt.

Befolkningen i de blå terror-statene (Demokratenes styrte stater, red.) ville snart bli arrogante og nekte å bli med på dette.

Og hva gjør du om du er tilfeldige reisende som bare skal på besøk og som ikke har et slikt papir? Og selv om du kan, hvordan vil de sjekke dette?

Å be om vaksine-statusen vil være like rigorøst som å be om statsborgerskap.

De kunne kanskje likevel ha kommet seg unna med det å reise, til tross for når vår siste panikk («krigen» mot terror) ga oss Homeland Security, som nasjonaliserte all sikkerhet på flyplassene.

Og glem ikke påbudet om å bruke munnbind på flyturer som følge av den nåværende panikken.

Men dette tilbakeslaget ble for mye for dem. Iallfall i øyeblikket.

Jeg tviler på at det var klager fra borgerne som førte til dette.

De kan sikkert ha påvirket Abbot og DeSantis og andre.

Men oligarkene bryr seg katta om borgerne.

Dersom vaksinasjonspass ble innført, så ville det gå kort tid før folk ville si at dette ville de ikke være med på.

Og så ville de gå med på det etter at de ble nektet å fly til Disney.

Capitol sier også: «Verden Helseorganisasjon advarte på tirsdag at bruken av vaksinasjonspass kanskje ikke ville være nok til for å gjenåpne utenlandsreiser, og føre til at enkelte land ville slippe inn uvaksinerte personer.»

Hele systemet ville være for uhåndterlig. I øyeblikket. Men se opp for framtiden.

Dette kan være begynnelsen på slutten for panikken.

Jeg hadde håpet det ville skje når Abbot åpnet Texas. Men da må du huske hylet fra ondskapsfulle medier som sa at det ville bety slutten på verden.

De var ikke klare til å slippe dette løs siden panikken hadde fungert så flott til den verden de hadde vært med på å skape. Men det kunne ikke vare evig.

Tilbakeslaget om vaksinasjonspass kom først i går. Så nå får vi vel se hva slags idioti mediene vil gi oss. Størrelsen på deres løgner og mengden spytt de vil komme med vil være en god guide på hvor nær enden vi var.

Se etter om du kan oppdage hvor hysteriske de vil bli, sjekk overskriftene og kommentarene.

Det vil bli et voldsomt slag for Microsoft, Salesforce, Oracle og IBM som alle hadde sett for seg store fortjenester.

Og se opp for hva diverse talsmenn vil reagere også.

Alt dette betyr ikke at det vil foregå på alle arenaer og lokaliteter. Og det vil heller ikke kreve vaksinasjon, eller prøve på det.

Skoler, for eksempel, sykehus og slikt.

Jeg kan tenke meg at noen monstre vil prøve på det. Se for noe som likner Google. For å stå ansikt til ansikt med tilbakegangen så vil deres oppsagte arbeidere spørre seg hvorfor de skal bry seg. 

Min kropp, deres valg.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst for Derimot.no.

Forrige artikkelUpstairs and downstairs
Neste artikkelNesten 40 prosent av USAs marinesoldater nekter å ta covid-19-vaksine