Kunstig kjøtt. Den merkelige saka om Dr. Jekyll og Mister Gates.

0
Meat sample in open laboratory Petri dish. Animal cell cultured clean meat concept.

Når mennesker blir altfor rike og får altfor mye makt begynner de å tro at de er allmektige og vil forme verden i sitt bilde, skriver Roberto Pecchioli i denne italienske artikkelen.

Bill Gates har, siden han forlot ledelsen i Microsoft og viet seg til den meget rike stiftelsen som bærer navnet hans og kona Melindas, blitt forkjemper for massevaksinasjoner, gjennom den enorme innflytelsen han utøver på Verdens helseorganisasjon. Følg pengene , følg pengene, anbefaler angelsaksisk pragmatisme.

I tillegg har kongen av verden – hvis sosiopati er maskert av den filantropiske fasaden til stiftelsen – kommet på en annen fantastisk idé: å endre våre spisevaner, kulturen i tusenvis av år, og få menneskeheten til å spise av alle ting: Kunstig kjøtt. Formaningen om at vi må gjøre dette er gitt som en ordre fra Davos Forum.

De sier at dette må gjøres for å unngå en klimakatastrofe.

Det ligner i økende grad The Strange Case of Dr. Jekyll and Mister Hyde, boka der forfatteren, Robert Louis Stevenson, tar fram den mørke siden av den menneskelige personligheten. Jekyll, en høyt ansatt profesjonell, gjennomfører vitenskapelige eksperimenter som slipper løs det bestialistiske i ham, og viser dobbelheten til hvert menneske og samfunnet generelt. Bill-Jekyll, datageni, blir en uhyggelig Mister Hyde fast bestemt på å dominere verden: vi vil vaksinere oss med de mystiske preparatene til selskaper som han er en partner og dominus av, og vi skal spise kunstig kjøtt produsert av selskapene hans. Alt for filantropi, kjærlighet til menneskeheten og til «moder jord».

I et intervju med MIT Technology Review sie han at rike nasjoner må bytte til forbruket av 100% syntetisk kjøtt, og at Mister Hyde-Gates vil presse på myndighetene til å regulere markedet i den retninga. Velvillig press, selvfølgelig, råd som man ikke kan motsette seg, fordi Bill har enorme verktøy for overtalelse, ikke bare penger. Operasjonen har allerede startet i periferien av imperiet kalt EU med plikt til å merke kjøttet, noe som indikerer at det er helseskadelig og kan forårsake kreft. Frykt fungerer, noe alt omkring Coronaviruset demonstrerer.

Det er en merkelig omstendighet at Mister Gates også er en av de mest iøynefallende eierne av fruktbart jordbruksland i Amerika, 108 tusen hektar, omtrent territoriet til provinsen Imperia i Italia. Hyperklassen vil derfor fortsette å spise naturlig mat. De kunstige er til kantinene våre. Prosjektet utvikler seg for å skape to forskjellige menneskeheter i laboratoriet: oss og «dem». Microsoft-grunnleggeren er tydelig: nye regler må innføres som omdirigerer befolkninga til konsum av kunstig kjøtt. Multimilliardæren understreker behovet for å endre regjeringens politikk (han vil ta seg av det …), slik at innbyggerne i den nye verden, enten de liker det eller ikke, må glemme smaken av biff og kotelett. Bill-Jekyll eier jordbruksmark og beite, men Mister Hyde-Gates fortsetter sin krig mot dyrehold «til beste for planeten».

Bill Gates’ manifest

Så langt Pecchioli. Bill Gates har lagt fram sitt manifest i boka “How to Avoid a Climate Disaster”. Ett av de tiltakene han går inn for der er denne massive overgangen til syntetisk kjøtt. Mister Gates skal altså bryte hele næringskjeden på kloden og gjøre oss alle til industriprodukter, og han og hans partnere har kommet langt allerede.

Forrige artikkelUSA med nye sanksjoner mot Russland på grunn av Navalnyj
Neste artikkelSteppespråk!?