– Dansk testplan vil koste 100 milliarder i året

9
Prime Minister of Denmark, Mette Frederiksen arrives for the second day meeting of the European Union (EU) special summit in Brussels, Belgium, on Oct. 2, 2020.

Den danske regjeringa har lansert en ny teststrategi som er så vidløftig at regjeringa sjøl kaller den en «monstrøs oppgave». Statsminister Mette Fredriksen sa i et intervju med Berlingske at for at samfunnet skal åpne igjen må borgerne vende seg til å bli testet ofte, helst så ofte som to ganger i uka.

Peter Kamp Busk, som er lektor i medisinalbiologi på Roskilde Universitet, sa til Jyllands-Posten, at den nye teststrategien ‘slet ikke kan lade sig gøre’.

Prisen bliver fuldstændig vanvittig – måske 200 millioner kroner i døgnet. Og det er heller ikke nødvendigt, sagde han med henvisning til, at kun omkring 0,3 procent af dem, som testes i øjeblikket, er positive.

Professor og sunnhetsøkonom ved Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (Vive), Jakob Kjellberg, sier til Berlingske:

Det bliver dyrt, helt ekstremt dyrt – 100 milliarder kroner om året, der i runde tal er det beløb, som det i dag koster at drive hele sygehusvæsenet.

Og så virker det også til at være helt ude af proportioner at gå efter, at alle danskere skal lade sig teste to gange om ugen hele året rundt.

Dette har man altså råd til, men å ruste opp helsevesenet har man ikke råd til. En undersøkelse publisert i The Lancet i 2017 viste at Danmark har det dårligste helsevesenet i Norden.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for runeulv runeulv says:

  Denne kapasiteten bygges nok ikke ikke opp bare for korona. Skal jeg tippe, så har de vestlige sikkerhetsstater blitt veldig redde for at virus skal bli en del av hverdagen i den nye kalde krigen mot Kina.

  Bare ved at Vesten har en massiv testkapasitet, kan de ta vekk Kinas fordel ved å fullstendig kontroll over befolkningen under sykdomsutbrudd, og derved minimere risikoen for at Kina ser seg tjent med å bruke virus som vil skade Vesten mer enn dem selv.

 2. Avatar for Jette1 Jette1 says:

  De er sgu da gaaet helt I selvsving…nu skal der godt nok laves nogle syge og DOEDE mennesker I Danmark :sleepy::sleepy:

  Ex-Pfizer Vice President Dr. Michael Yeadon har lige - sandfaerdigt - udtalt at ALLE disse “vaccinationer” og “test” er 100 % IMOD International lov!!

  STOP dog Danmark​:sleepy::sleepy:

 3. Avatar for pcwh pcwh says:

  Vi hadde en plan om å flytte sørover om noen år, selv om dansker stort sett er irriterende. I USA kaller de folk som det “abrasive”, vanskelig å oversette egentlig. Motstridende, kanskje. Men nå? De godtar et verre tyranni enn her, så jeg er skeptisk til den planen. Sukk.

 4. Avatar for Jette1 Jette1 says:

  Jeg er blevet advaret mod Danmark I mange aar pcwh og, jeg ved de advarsler var alvorligt ment.

  Jeg bliver langt vaek!!

 5. Avatar for pcwh pcwh says:

  Men du skriver da dog pære dansk? Hvad sker der?

 6. Avatar for tjatta tjatta says:

  “Plutselig stod det klart for meg hva jeg skulle komme med på dagens pressekonferanse. Nå kan de lure”. Whahahaha

  - Stemmer det at dere begrenser skjenking med to timer for å kunne lette på andre tiltak?
  - Ja, og det handler om summen av aktivitet
  - Synes du at det henger på greip?
  - Ja, det henger på greip

  Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad sa at han tror at massetesting er framtida.
  - Dette tror jeg at vil komme sterkere og sterkere fram mot sommeren.

  - Det som er viktig da, er å følge opp med å sette folk i karantene, smittespore og sørge for at folk har et tilgjengelig sted som oppfyller kriteriene til et karantenested, slik at man kan etterleve relgene når man sitter i karantene eller isolasjon, sier Vold til Dagbladet og fortsetter:
  - Så det er viktig med helheten her, nemlig at man ikke bare tester, men også følger opp med resten av systemet

  En gylden framtid

 7. Avatar for Jette1 Jette1 says:

  Ja pcwh, Jeg skriver paere Dansk og, er stadig Dansk - HVIS Altsaa det paedofile Danske nazi-fascistke Koloniale diktatur I deres perfide hjerner (mangel psa samme) som selv mener at vaere “de stoerste” I verden, har smidt mig ud/slettet,rettet,aendret, myrdet mig igen, gennem dette, deres “store” reset…alias “den endelige loesning” igen, igen . …

  Jeg omgaas IKKE saadanne subjekter pcwh…slet ikke!

  Det var ioevrigt staten Norge der foerste gang, allerede tilbage I 2005 da Jeg lavede et job I Oslo, gjorde mig ipmaerksom paa, at disse, - Hitler’s Sonnenkinder, - netop IKKE overholder de Internationale love…det goer de stadig ikke pcwh - langt fra men, de er nu - ifoelge dem selv - saa “store” ingen kan hverken vinde over dem I en retssal eller andet for, de er nu dem der bestemmer…???

  Landet der aldrig stoppede slaveriet I Vest Indien og stadig begaar boerne-sex-slaveri I Indien - helt sikkert hjulpet af deres “Stats Advokats” ansatte som jo nu lader til udelukkende at bruge deres tid pas netop det (boerne-sex-slaveri) samt det vi her, udelukkende kan kalde money-laundering - ligeledes I eller, I hvert fald gennem Indien :sleepy:

  Jeg har ikke plads til et saadant menneskeligt affald I mi liv pcwh…slet ikke!!

 8. Avatar for Jette1 Jette1 says:

  Jeps, masse-“test” for “virussen” som et menneske ud af en million mennesker, har en RISIKO for at faa…???

  Hvorfor mon Jeg tror ALLE disse psyko-reset-tests er om noget helt andet??

  F.eks om dette her: https://youtu.be/Dt6P7tHrXfs

  Jeg tror det I laengden kan blive godt, Altsaa kombineret med den rigtige Menneskerettigheds Konvention og IKKE I haenderne paa paedofile nazi-psykopater eller mordere som Danske Pia Kjaersgaard og/eller Anders Fogh Rasmussen og deres nazi-"advokater"for, bliver det hos saadanne psykopater da har Menneskeheden en forfaerdelig fremtid i sigte…

  Forestil Jer tusindvis af hjemnehjaelper Pia K kloninger rasere vor planet …loesthaengende fedtpuder, spredte ben og savl paa slaeb…yrgh…

  Danskerne har det jo meget tydeligt utroligt svaert med reel menneskelig kontakt og, fortsaetter ufortroedent deres plyndre, voldtage, slaveri, tortur og mord rute…intet derfra er altsaa nyt og, de fortsaetter “lykkelige” paa turen, hvorfra de aldrig kommer videre …

  Jeg har stadig I meget frisk erindring, da jeg havde en voksen Dansk mand, med lilke-drenge-stemme fra det Danske “udenrigs ministerie” I telefonen og, han stolt fortalte mig, at ja nu skal Danmark starte forfra og " det bliver meget bedre denne gang Jette - faktisk bliver det rigtig, rigtig godt" da jeg spurgte om deres boerne-sex-slaveri i Indien…denne Lille voksne drenge-mand skal I hvert fald ud at have noget paedofeli-sex med smaa boern…yrgh…:sleepy::sleepy:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

1 flere kommentar

Deltakere